Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by IriS
evo mene, konačno. :yay:

Električna, hvala ti na divnom gostoprimstvu i dobroj organizaciji. pozdravi tatu. :kiss:
Nema na cemu, zaista ;)

Hvala vama svima :hail:

Bila si super golman. Iznenadjujuce super. Plus, sjajno si ispucavala lopte. Prilicno precizno.

Ocekujem te i na poslednjoj utakmici u ovoj sezoni :)

Ako ijedan tim uspe da pobedi Romanticarke (Dee, Orlando, tamanoir, lorna, D. i ja) ima da dovedem striptizete da vas zabavljaju!!

:bubbles: :bubbles: :bubbles:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Evo moze i Olga tog datuma.

Nego, juce sam pogledala cene za teren u sportskom centru "Banjica". 5300 za sat vremena, a to je onaj teren na kom se igra domaca rukometna liga, i do Banjice je bas lako doci.

Tako da, ako ste za ovu lokaciju umesto Altine, recite da zovem i vidim ima li mesta.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by olga_diktator

Evo moze i Olga tog datuma.

Nego, juce sam pogledala cene za teren u sportskom centru "Banjica". 5300 za sat vremena, a to je onaj teren na kom se igra domaca rukometna liga, i do Banjice je bas lako doci.

Tako da, ako ste za ovu lokaciju umesto Altine, recite da zovem i vidim ima li mesta.

Ako se ne varam sat u Altini je oko 3.000, sto nije bas zanemarljiva razlika u ceni.
By Çâðê_DUP
pravo da vam kazhem nije losh taj teren na/u altini, nije bash savrshen i malo je dnohla ali je oke...pritom mislim da smo tamo dobili neki popust na kraju....

dee zna,najbolje da sachekamo da se ona oglasi,a ako ona nema vremena da organizuje da barem uputi pa neko od nas da zavrshi poso...
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Delete

Ne bih imala ništa protiv da Iris i Žozi budu sa mnom u timu, Titja je takođe dobrodošla, i da nosimo crvene dresove. :) Ona crno-bela varijanta je pomalo sumorna. :D Naravno, svi ostali su dobrodošli, ali protiv nabrojanih nisam baš voljna da igram.

Ako bi nam Romantičarke nesebično ustupile the1, i moja zubarka bi vam bila zahvalna. :smeh:
uuuuuuuu, moooože...
a ko je ti je zubarka?
By Dee
Organizaciju ovog puta vodi Shmi. Cena je bila 2.500 dinara, zato sto smo uzeli dva sata. Pozz svima... :)
By Çâðê_DUP
u svakom sluchaju dajte da uletimo svi po 500 kinti, da mogu i vozachi da sipaju chorbicu, a i mi da sipamo neku alkoholnu, pa eventualno i neku klopu na merenje...josh ako bude 4 ekipe 4+1 ili 5+1 odlichno,možemo da pikamo 2x15minuta na žreb i dve pobedničke ekipe igraju 1h nakon toga...isfinasiramo sve bez problema....

šta kažete?
Korisnikov avatar
By tamanoir
Fora je da svi isto igramo..
Ako budu 4 tima, onda 2 utakmice po sat vremena..
Ako budu 3 tima, onda 3 utakmice po 30-40 minuta, svaki tim sa svakim..
Ako budu 2, onda pichimo vec vidjeno..
By Çâðê_DUP
pa jeste fora, ali , ma neam pojma, sva sam se pogubila u poslu, pa još sad i razmišljanje o fudbalu-koji svima nama očigledno služi za vađenje iz kriza raznoraznih- samo da ne bude pretrpan teren jer onda stvarno nema smisla, samo ćemo gubit vreme...
Korisnikov avatar
By tamanoir
Nikako da bude pretrpan, pa sad je bilo tako i nije bas bilo igrivo.. Otuda i onaj moj predlog.. I da se nadjemo tamo bar pola sata ranije da se zagrejemo, sve lepo izdogovaramo ko gde igra i tako to, bzvz da od placenog termina gubimo vreme na te gluposti..
By Dee
Ako mogu svoje misljenje da ponudim :D , sve ispod 6 devojaka po timu je smesno... Nismo na tom nivou da bi mogli da igramo tako... Recimo da je optimalno 6 po ekipi. ;)
Sto se tice novca, racunaj da ti treba 10 ili 12 devojaka (u zavisnosti od cene) da bi platila samo termin. Takodje dodaj 500 din po kolima za vozace... To je vec 15 devojaka x 500din. Znaci ostace jos 3 devojke (ako nas bude, recimo, 18) iliti 1500 din za neko pice ili hranu... :) Skupo skupo :D
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda ipak da cekamo lepse dane za takve podele, jer je logicno da ako se neko iscimao da dodje da igra, platio isto kao i svi ostali zeli da ima istu minutazu kao i svi, a ne da sedi pored terena, cekajuci Godoa. Nekad se cini da je guzva, ali treba se prilagoditi uslovima i ne omalovazavati one koji nisu narociti talenti za fudbal. Zato, ako cemo se vec deliti na manje ekipe, ako ce jedni cekati, drugi igrati, onda bolje da to radimo na nekom terenu koji se ne placa, da se bar taj materijalni segment svakog ucesnika ispostuje.

Ono sto sam primetila je da guzva na terenu smeta samo onima kojima ne pada na pamet da svoje zadnjice pomere sa terena i na klupi izigravaju zamenu.
By Dee
Ja se ne bih slozila sa tobom. Guzva smeta onima koji imaju smisla za igru i zele da igraju a ne da se sa suigracima i protivnicama sudaraju po terenu... ali opet... to je moje vidjenje stvari...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja verovatno necu moci tog dana, jer pravimo detetu rodjis.. tj.. za familiju...

Iskreno pre bih dosla sa vama da igram, nego da se cimam i objasnjavam
sa rodbinom... ali druzba je druzba, a sluzba je sluzba.. :smeh:

Videcu jos pa se javljam... svakako..

... meni je sve jedno. Super mi je i kad igram, i kad sudim, i kad grickam kokice pored,
sustina je samo da se iskoci iz dnevnog sablona i ode malo na "svez" vazduh i
dobro druzenje... sve ostalo je manje bitno (to rezultat, golovi.. :kiss: )

sta da kazem osim:
"Romanticarkse, obrale ste bostan ovaj put"
:protest: :protest: :protest:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Andjo, priznaj da ne dolazis jer necu biti tu... :yes: :lol:

;)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dee

Ja se ne bih slozila sa tobom. Guzva smeta onima koji imaju smisla za igru i zele da igraju a ne da se sa suigracima i protivnicama sudaraju po terenu... ali opet... to je moje vidjenje stvari...
Imaj u vidu da se ne igra nagradni turnir, da je satisfakcija zabava, a ne golovi i isticanje podela po odredjenim osnovama.

Mozda je mnogo veci problem na terenu sto oni koji, kako i sama kazes, imaju smisla za igru, nisu ostalima objasnili da se ne igra fuca za neku nagradu i da ne moraju na svaku loptu da trce po cenu povrede igraca suprotnog tima.

I ako se ne varam, ova tema je i nastala zbog okupljanja onih koji zele da igraju, a ne onih koji imaju sve preduslove da postanu vrhunski fudbaleri, a uz to imaju i dozu netrpeljivosti prema losijima od sebe.
Korisnikov avatar
By Blady
LJudi ja stvarno ne znam... ali ako budem igrala... ne bih po hladnom... u onom prethodnom sa travicom... je bilo bas jebeno hladno.... moj organizam to ne podrzava...
By Dee
Pa, koliko ja mogu da pojmim stvari, veca je verovatnoca da dodje do povrede sa velikim brojem igraca na terenu. Ja nemam nista protiv druzenja... naprotiv... svako nase okupljanje se i zavrsilo u nekom od kafica uz sjanu zabavu. Niti imam ideju da je iko tamo profi fudbaler... ali zdravorazumski koncept igre mora postojati, jer to daje smisao nasem okupljanju na terenu. U suprotnom nam onda taj teren i ne treba, nego mozemo ici pravo u kafanu. Mislim da je idealna varijanta da u timu postoje i devojke koje su nesto sposobnije sa loptom i one koje to nisu. To onda bude dobar spoj i postoji ravnopravnost medju ekipama.
Naravno, ponavljam, iznosim svoje misljenje.
Korisnikov avatar
By elektron84
Oh, tema nam se opet pretvara u verbalni fuckodrom. Odlicno...

U ovakvim uslovima, elektron ce samo ljubazno da se zahvali i tog dana ostane u krevetu. Ne pada mi na pamet da igram u takvoj atmosferi. A zanimljivo je to da tenziju uvek dizu iste osobe. Stvarno mi nije jasno koji je cilj.

Lepo shmi rece, ne igramo balet!! Mene su iscakali na ove tri utakmice, ja sam iscakala ljude, ali niko nije ostao bez noge, ruke ili osakacen. Masnice kao masnice, prodju za koju nedelju. Kome to smeta, neka igra domine. I nije se desilo da se igra ne zaustavi kada neko napravi faul.

Nije bitno...

Od toliko tema na ovom forumu, ljudi resavaju licne probleme u fudbalici....eeee, bas lepo...
Moracu da pronadjem sebi novu zabavu.

Pozdrav svima :kiss:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by Azdaja

Andjo, priznaj da ne dolazis jer necu biti tu... :yes: :lol:

;)
Pa.... nisam smela javno ovde. Znas i sama da su mi talasi i most
omiljeni :smeh:

ON:

Samo polako... Sve moze da se utanaci, i najmanje mi treba da imamo
medjusobnih problema. Istina tu su razliciti temperamenti, razliciti karakteri,
a i razlicito svi igramo fudbal... a poenta ja da igramo zajedno..

zato i postoji ona zastava...
:zastava:

:svetac: vidi ga ... opet ovaj... otkud on...

gospodje pomiluj....
Korisnikov avatar
By Delete
Radi se o postovanju zelje onih koji su dosli da igraju da zaista i igraju, a da su hteli da vreme provedu pored terena, dosli bi u svojstvu navijaca.

Moj predlog je bio da se sa podelom na manje timove cekaju lepsi dani i prilika za igranje na otvorenom, a do tada da se nastavi po staroj praksi.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Delete
Originally posted by Dee

Imaj u vidu da se ne igra nagradni turnir, da je satisfakcija zabava, a ne golovi i isticanje podela po odredjenim osnovama.

Mozda je mnogo veci problem na terenu sto oni koji, kako i sama kazes, imaju smisla za igru, nisu ostalima objasnili da se ne igra fuca za neku nagradu i da ne moraju na svaku loptu da trce po cenu povrede igraca suprotnog tima.

I ako se ne varam, ova tema je i nastala zbog okupljanja onih koji zele da igraju, a ne onih koji imaju sve preduslove da postanu vrhunski fudbaleri, a uz to imaju i dozu netrpeljivosti prema losijima od sebe.
ajde ne budalite , napravih ovu temu da bi se okupila kvalitetna ekipa ljudi koja bi pikala futzu, a uz to se i kvalitetno zajebavala, ja razumem da svi hoce da se igraju i terba sve pustiti da se igraju, ali dajte bar jednu tekmu da odigramo onako kako treba i mogu reći da podržavam dee...delete mislim da ideš u neku krajnost koja nema baš smisla...

elektron shta se ti sad nervirash i odustajesh, zvaću proton da te smiri :lol:

i dajte da zapljunemo ko će da igra, kome odgovara da igra mali fudbal kome ne, pa da nakon toga konačno ustanovimo neka pravila.

nekome sam već rekla u ovoj temi nema siktanja i shishtanja rukometa, basketa, baleta etc....u ovom slučaju spaja nas fudbal kome odgovara neka ostane kome ne...so long ....

i ne može niko da ugrozi ono što je već napravljeno ovim okupljanjima i druženjima!:isus:
Korisnikov avatar
By elektron84
Bravo ALTER :klap:

Ne nerviram se ja ;)

Spaja nas FUDBAL! Ako pozelim da se druzim sa nekim ili da pijemo pivce to uradim van terena.

6 na 6 bi bilo sjajno.

Jao, Romanticarke su toliko jake da mene vec sad strah :misici:
Korisnikov avatar
By jenny
Ja dolazim 90%.
Je l to ok?
By Çâðê_DUP
ubaciću vam nekog medj svu tu romantiku da vidim oklen vam stiže ta snaga silna:kesa:
Korisnikov avatar
By elektron84
Imamo hot & sexy & smart kapitenku!!! Odatle nam snaga :P
By Çâðê_DUP
a za nju :oskar:

:transprst:
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!