Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Rewind
Originally posted by androglam

Da li se ova retardacha najzad outovala??
Aha, sad videh - NIJE. Kakva mizerija...

I, da, za one koji će pitati da li je to bitno - jeste. Ne bi bilo da nije odabrala da se folira u intervjuima i da se vaćari sa nekim silnim macanima u spotovima. Ovako je prokleto bitno.
Korisnikov avatar
By krpica
ma bljak je shta god da vacari ,bljak :D
^^
Korisnikov avatar
By Winter
nije uopste bitno.....ona nije pevac sa gej populaciju ili str8 populaciju....vec za sve.....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Winter

nije uopste bitno.....ona nije pevac sa gej populaciju ili str8 populaciju....vec za sve.....
Pevac ili krelac, biće dobro pečenje...
By Rewind
Originally posted by Winter

Ona je pevač(ica) za one kojima ne smeta to što je ona neviđeni folirant koji, uz to, liči na morža.
Korisnikov avatar
By gorilica
Sta se to desilo sa ovim forumom i starim forumasima?
WTF, Seka Aleksic? :kuca:

LM, neko pitao za Party Tonight?

''
Korisnikov avatar
By Dirrty
Boli me pička za omot, stvar ukusa... ali pesme su joj užasne, nijedna mi se ne dopada.
Ako je već išla samo na balade, morala je to mnogo kvalitetnije da odradi, skroz su bedne.

A 2 pesme koje su brže su nešto bolje zbog ok muzike, ali kada se sve sabere, sranje.

Party tonight, možda ću jedino slušati nekada... ali je i to bleda kopija svetskih hitova.

Prethodni albumi su joj bili mnogo bolji, razočaran sam.

P.S. I Sekin album je govno, od 15 pesama je ubola svega par.
Bolje da je i duplo manje pesama snimila ali dobrih.

Balade su jezivo prosečne i na jednom i na drugom albumu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Orion

Smešno mi kad neko ima 'samo' 8 pesama na albumu. Iz nekog razloga doživljavam 10 kao neki minimum. Dunno why.

:zvizdi:
Po nekom nepisanom pravilu, minimalan broj pesama na jednom albumu je osam.
Dok su postojale LP ploče, to je značilo 4 pesme na jednoj, četiri pesme na drugoj strani, barem 25 minuta muzike na celoj ploči, zato se i zove LONG PLEJ.

Inače, Maru još nisam preslušao, a Sekin novi CD me je smorio, ne mogu da ga svarim, valjda ima previše pesama...
Korisnikov avatar
By Mahoney
čuh par od marije, moram reći da mi se čini kao da sam čuo neke stare pesme sa prošlih albuma i to one što nose broj 7 i 8 na ploči, te ni autorima nisu bitne...

znači, od te silne inostrane produkcije, svetske karije, novog imidža i svih tih priča - dobili smo prosečan album, a uzevši u obzir koliki je talenat i koliku je slavu stekla pobedom na evroviziji, smatram ovo debaklom.

odoh da peglam šulju...

:pegla:
By Swanheart
omot mi se ne svidja, moglo je to mnogo bolje da se odradi.
ima par ok pesama

off.
pitanje, svi oni koji je osudjuju zbog toga sto nije outovana su verovatno outovani i Bogu i narodu?
By Rewind
Originally posted by Swanheart

omot mi se ne svidja, moglo je to mnogo bolje da se odradi.
ima par ok pesama

off.
pitanje, svi oni koji je osudjuju zbog toga sto nije outovana su verovatno outovani i Bogu i narodu?
Verovatno da nisu.

Ali se zato bar ne foliraju na sva zvona da im jako prija dok ih "mese" tamo neki tipovi, a zapravo su lezbejke.
Kao već rekoh, bilo bi još podnošljivo da nije tako napadno naglašavala svoju seksualnost (tobože s hetero predznakom). Ovako: folirant!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kopaj kopaj kopaj kopaj

Originally posted by androglam

Verovatno da nisu.

Ali se zato bar ne foliraju na sva zvona da im jako prija dok ih "mese" tamo neki tipovi, a zapravo su lezbejke.
Kao već rekoh, bilo bi još podnošljivo da nije tako napadno naglašavala svoju seksualnost (tobože s hetero predznakom). Ovako: folirant!
ene. :lol:
slomila ti je srce, priznaj.

meni ona car bila biće.
nekako nemam zamerki. zameraka. zamerkiju.
na ovaj projekat.

sem na party tonight. HAHAHA *fail*

izbačili spot za jedan vidi sve. baš je dinamičan.
Korisnikov avatar
By Burak
Mara je carica. Boli me briga za outovanje. Šta mi se ima otvarati - ionako svi znaju da je lezbača. Pustite curu na miru. Ko zna, mozda je mama Verica Šerifović ogromni homoFob da Mara jednostavno ne može da se outuje..........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!