Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
ne znam, ne volim TO - odbijam da probam (da, znam da sam tvrdoglava i zadrta :lol: )

npr obozavam jogurt...ali, ne bi me niko naterao da probam vocni jogurt (obozavam i voce) :smeh: :lood:
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro jutro!! :B :kiss:

Ja ću da probam, ALI mislim da ću brzinom svetlosti da se vratim jedinoj normalnoj varijanti, onakvoj kakvu je Bog stvorio..

Tako je bilo i za mančmelou, tako je bilo za sve varijacije plazmi...
Korisnikov avatar
By Azdaja
volim "staru" verziju jafe i mancmelou, a nove necu ni da probam :D

plazmu ne volim, tako da... :lol:

kako si? imaL snega? :D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja onako...

Snega nema. Kiša pada. Trenutno a i često.

Nadam se da neće ni da ga bude.

Ovde kod mene, na nula visine...a malo se makneš...ima ga malo...

Kod tebe?

I kako ne voliš plazmu?? Wow!!
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne volim, ni kao mala je nisam podnosila... u tu grupu spada i cips, smoki, stapici, razni "suvi" keksici... :)

ovde je fino napadao, ladno do zla boga :)

ne smeta mi, volim zimu, obozavaaaam sneg :rock:

koliko je kod tebe sati? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene 10.30 noću. Sreda još uvek.

Volim i ja sneg, al ovde kad padne nastaje kolaps. Totalni.

Pobeda praktičnosti nad romantikom.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E pa znači tu ste još :računa: Jaffa limun mi još ok zvuči, plazma mi je promašaj sa različitim ukusima - poenta plazme je da bude onako bezukusna, ali mirisna.

Zar nema to negde tamo da se nađe?
Korisnikov avatar
By Mars
Evo kako je bilo prošle godine u ovo vreme....najveći sneg u zadnjih 50 godina.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

E pa znači tu ste još :računa: Jaffa limun mi još ok zvuči, plazma mi je promašaj sa različitim ukusima - poenta plazme je da bude onako bezukusna, ali mirisna.

Zar nema to negde tamo da se nađe?
Koje to? Jafa limun?

Kontam da ne može neka velika razlika da bude. Podjednako volim i narandzaste i žute žele bombone....al IPAK...sve u svemu...ne verujem da će da mi se svidja.

Nemam pojma, ovo video neki baner mi iskočio na nekom sajtu...

A i čisto sumnjam da će da je uvoze ovde...znaš i sam, ljudi su ovde željni klasike i samo klasike...
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja video tu sa limunom i sa prezirom odbio da je probam.

draz jaffe je bas u toj narandzi prelivenoj cokoladom, na laganom biskvitu.

p.s. kazu da je u kanadi -40...?

:jazzva:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Eeeeej, sećam se ovih slika od prošle godine, još ih čuvam na kompu :)

A za te radnje, hm, ne znam, bejah jednom ovde kod mene i imali su svašta, mislim i te razne alternativne ukuse, sve redom... sećam se da su imali čokoladni smoki, ko to kupuje da mi je samo znati. U svakom slučaju proveri.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by AngraMaina

Eeeeej, sećam se ovih slika od prošle godine, još ih čuvam na kompu :)

A za te radnje, hm, ne znam, bejah jednom ovde kod mene i imali su svašta, mislim i te razne alternativne ukuse, sve redom... sećam se da su imali čokoladni smoki, ko to kupuje da mi je samo znati. U svakom slučaju proveri.
Hoću. Nego reko čisto da vidim ovde, dal je neko probao i kakvi su utisci.

Slike dobro da sam napravio tih nekoliko dana prošle godine, inače ove godine ništa od toga...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma daj Angra, Čoko Smoki je zakon :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam dugo odbijao da ga probam, sad ga obožavam.

Nema veze sa originalnim smokijem...eventualno ista osnova, ali bez kikirijija i nije slan.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
@Stripi: Naravno, pile moje, nego mislim ko ga kupuje ovde - ex yu zajednica je minijaturna i covek bi pretpostavio, sto rece mars, da ih interesuju klasicni ukusi kojih se secaju iz old kantri.
Korisnikov avatar
By KiWi
Video i malo je falilo da uzmem ... Ali, nekako mi je gadno i pri pomisli ... pa sam odustao
Korisnikov avatar
By Mars
Zašto imam osećaj da će uskoro prestati da je proizvode...

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Molto dramatico:

Under UK law, no Value Added Tax (VAT) is charged on biscuits and cakes — they are "zero rated". Chocolate covered biscuits, however, are subject to VAT, currently 15%. McVities classed its Jaffa Cakes as cakes, but in 1991, this was challenged by Her Majesty's Customs and Excise and the case ended up before the courts.[7] This may have been because Jaffa Cakes are about the same size and shape as some types of biscuit, and particularly because they are commonly eaten alongside, or instead of, traditional biscuits. A question that the court asked itself was "what criteria should be used to class something as a cake?"

McVities defended its classification of Jaffa Cakes as cakes, producing a 12" (30 cm) Jaffa Cake to illustrate that its Jaffa Cakes were simply miniature cakes.[8]

McVities argued that a distinction between cakes and biscuits is, among other things, that biscuits would normally be expected to go soft when stale, whereas cakes would normally be expected to go hard. It was demonstrated to the Tribunal that Jaffa Cakes become hard when stale. Other factors taken into account by the Chairman, Potter QC, included the name, ingredients, texture, size, packaging, marketing, presentation, appeal to children, and manufacturing process. Potter ruled that the Jaffa Cake is a cake. McVities therefore won the case and VAT is not paid on Jaffa Cakes.[9]

http://en.wikipedia.org/wiki/Jaffa_Cakes
Korisnikov avatar
By Madonna
za nijansu kiselija od obicne. a ona crvena za nijansu sladja
isto sranje
Korisnikov avatar
By tintily
Lepa je :) mada generalno jafu ne volim sem tog zelatinastog dela, biskvit skinem i bacim , cokoladu smazem na brzaka a onda uzivam u punjenju :)
By Hans
Ne znam za limun, probao sam ono sa...tresnjama chini mi se. Ok je.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
I mene zanima, a nemam kad da probam od ždranja "Juhua" sa plazmom.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Stripi

Ma daj Angra, Čoko Smoki je zakon :yes:
Proizvodnja Čoko Smokija je, bar za mene, ravna blasfemiji.

Jedna je Jaffa, sve su ostalo blede kopije koje odbijam i da probam. :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars

Dobro jutro!! :B :kiss:

Ja ću da probam, ALI mislim da ću brzinom svetlosti da se vratim jedinoj normalnoj varijanti, onakvoj kakvu je Bog stvorio..

Tako je bilo i za mančmelou, tako je bilo za sve varijacije plazmi...

:smeh: :smeh: :smeh:

:up: :up: :up:

Meni je jaffa kombinacija (jedna je jedina prava, ne moram da preciziram na koju mislim:D) jedna od najlepsih medj' slatkisima... :mljac:

Uopste, cokolada + pomorandza = :hyper: :njami:

Stoga, ne zelim ni ja da probam taj izrod protivan volji Bozijoj! :sudija:

:durenje:

:giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!