Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Dee
Lorna se prijavljuje... :)
Cekam da mi jave BGirl i D.
Korisnikov avatar
By Shmi
Nego sta andjelika,kad promasi neko gol odma paradajz na nju. :smilegrin:
By Çâðê_DUP
pikam pikam!!!!
By Çâðê_DUP
i molim vas da bude u nekom popodnevnom terminu tipa kao drugi put tj onda kad sam bila jer bi taj dan sa zakashnjenjem proslavila rodjendan svoj pa da stignem i doma u PanK, a moram i matorce da ispratim na put i da zavijem sarmu,pokosim travu, kupim pelene,proshetam keru i tako to.... :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne bih imala ništa protiv da Iris i Žozi budu sa mnom u timu, Titja je takođe dobrodošla, i da nosimo crvene dresove. :) Ona crno-bela varijanta je pomalo sumorna. :D Naravno, svi ostali su dobrodošli, ali protiv nabrojanih nisam baš voljna da igram.

Ako bi nam Romantičarke nesebično ustupile the1, i moja zubarka bi vam bila zahvalna. :smeh:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ako vec ima puno ljudi koji bi hteli da igraju, najbolje resenje je da se napreve jos dva tima, tako da svaki tim ima po 5 igraca. jer je idelano da se na tim malim terenima igra 4+1. a ako nas bude bilo malo manje od 20 onda ce par igraca da uskoce iz jedne u drugu ekipu po potrebi, to nije problem.
8 na 8 je bas previse ljudi na terenu, a opet bi trebalo da svako ko zeli da igra ima i pravo na to.
rukomet se igra 7 na 7, ali je igra drugacije postevljena, nema jurenja po celom terenu, a kad se to desi, onda i rukomet izgleda prenatrpan ( tzv. presing).
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by scout_finch

rukomet se igra 7 na 7, ali je igra drugacije postevljena, nema jurenja po celom terenu, a kad se to desi, onda i rukomet izgleda prenatrpan ( tzv. presing).
6 na 6 , plus golmani.....znaci 6+1....elem, nije tzv presing, vec je presing ili 'svako svoga'.....i nije tad prenatrpano...isti je broj igraca, samo je jurnjava po terenu i uglavnom se igra od polaska sa centra (sto ce reci na jednoj polovini), pa cim ekipa koja je u napadu dospe do 9 m, igra se na postavljenu odbranu....ukoliko nisu u toj jurnjavi uspele da prodju do 6 i daju gol......i tako dalje..e da, teren je 40x20...a ko ima osecaj za prostor zna da je to jako puno.....nej iznositi info o necem o cem ocito znas jako malo ...:ninja:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Winter

6 na 6 , plus golmani.....znaci 6+1....elem, nije tzv presing, vec je presing ili 'svako svoga'.....i nije tad prenatrpano...isti je broj igraca, samo je jurnjava po terenu i uglavnom se igra od polaska sa centra (sto ce reci na jednoj polovini), pa cim ekipa koja je u napadu dospe do 9 m, igra se na postavljenu odbranu....ukoliko nisu u toj jurnjavi uspele da prodju do 6 i daju gol......i tako dalje..e da, teren je 40x20...a ko ima osecaj za prostor zna da je to jako puno.....nej iznositi info o necem o cem ocito znas jako malo ... :ninja:

A ti si promasila temu. Hvala na iscrpnom izvestaju o merama terena za rukomet, ali zadnji put kada sam proverila, devojke su igrale fudbal. Ipak, cenim tvoju bolesnu zelju za sejanjem izmeta po forumu kad god se ukaze prilika. Topli pozdrav. :kiss:
Korisnikov avatar
By Winter
mala odleprsaj, nisam in d mud za slusati tvoja sranjca.... :mete:
Korisnikov avatar
By krpica
winter je rukometashica ? to objashnjava grubo ponashanje :P
:mazi:
Korisnikov avatar
By Winter
winter je dipl.ing..to objasnjava sto je nerviraju glupe izjave :nokti:
Korisnikov avatar
By krpica
nemam shta da pridodam tako pametnoj izjavi :D
^^
By Çâðê_DUP
:jerry:

beshte s teme shu!
fudbal i nishta osim fudbala:die:
By Çâðê_DUP
ma ja to chisto pro forme radi da nam se tema ne pretrpa shtrok postovima :D
Korisnikov avatar
By Shmi
A sto ja volim sto se niko ne buni bas naprotiv se slazu svi da se lepo ispremestamo,podelimo itd...
Dakle,teren gde smo vec bile na travi kazu da ima grejanje posto je to velika povrsina malo je teze da se zagreje i tako je svuda. Komsija mi je inace trener fudbalera pa je upucen u sve balone po BG-u i termin ima slobodan 27-og rekoh da nas zanima vreme od 14h pa nadalje i to 2h. Tako da ajmo dalje ko jos hoce da pika fudbalicu da se prebrojimo,da bih svima uputila u2u na kraju sa informacijama.

p.s. I dalje vazi da mozete da povedete koga ocete i da navija i da igra.
Korisnikov avatar
By IriS
evo mene, konačno. :yay:

Električna, hvala ti na divnom gostoprimstvu i dobroj organizaciji. pozdravi tatu. :kiss:

živuljke moje drage, bile ste super. uz malo organizacije, možda i pobedimo sledeći put.

ja sam došla u NS u svojstvu čirlidersice, ali su moji crvi u dupetu zaigrali posle onog drugog gola, pa sam morala da se ubacim u igru. to je bilo jače od mene. tako sam polubolesna, bez naočara (koje mi mnogo znače u životu, jer sam ko svraketina ćorava bez njih) i sa pozajmljenim patikama, dva broja većim, ipak uspela koliko toliko da se snadjem i pripomognem.

a vala, na sledeću utakmicu dolazim u punoj ratnoj opremi, a nadam se i sa sočivima :smeh:
Korisnikov avatar
By Shmi
( ko za inat ce sada da bude vise od 20 ljudi na terenu a navijace ne smem ni da zamislim :lol: )

Nesto mi govori da ce ovo biti najbolja tekma i da ce ovog puta zivuljke imati najvise motiva od svih tekmi da razbucaju romanticarke i pokazu se u najboljem svetlu. Na kraju ce romanticarke da se pokriju od blama koliko golova budu dobile. :pucaodsmeha:

Hajmo dalje ko jos moze i dolazi?! :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by Winter

6 na 6 , plus golmani.....znaci 6+1....elem, nije tzv presing, vec je presing ili 'svako svoga'.....i nije tad prenatrpano...isti je broj igraca, samo je jurnjava po terenu i uglavnom se igra od polaska sa centra (sto ce reci na jednoj polovini), pa cim ekipa koja je u napadu dospe do 9 m, igra se na postavljenu odbranu....ukoliko nisu u toj jurnjavi uspele da prodju do 6 i daju gol......i tako dalje..e da, teren je 40x20...a ko ima osecaj za prostor zna da je to jako puno.....nej iznositi info o necem o cem ocito znas jako malo ... :ninja:
izvini,a koliko je 6+1? i oni su igrali 8 na 8 iliti 7+1 na 7+1.
i to sam bas i rekla, kad se rukomet igra ko fudbal sa jurnjavom po celom terenu, presing,je li, deluje kao da je guzva jer igraci nalecu jedni na druge i tako to. iako je i dalje isti broj igraca na terenu.

al' aj nije bitno.
Korisnikov avatar
By Winter
rukomet se nikad ne igra kao fudbal..jer to nije fudbal,vec rukomet....
presing nije jurnjava po terenu i igraci ne nalecu jedni na druge,zona se postavlja tako da svako ima svog igraca i nema preuzimanja....imas svog i njega se drzis....tako da je presing ipak uredjena odbrana....ali ti to ne buš izgleda znala :ninja:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by tamanoir

Ma ne treba sudija, ljudi..
Svi igraju..
Jedino da se organizujemo lepo da to i sprovedemo u delo..
Meni je ok ona ideja za 4 tima, pa da se igraju dve utakmice po sat vremena..
Naprave se timovi, izvlaci se ko igra prvi, i to je to..
Taman ce biti i dovoljno igrac(ic)a i navijac(ic)a..
:up:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma ne pricam o tome da se rukomet igra ko fudbal ili da li je presing uredjena odbrana ili ne, vec o broju igraca na terenu, i kako je 7,8 ljudi na terenu previse za fudbal. pa cak i za rukomet ponekad deluje da je previse.

eto, samo to reko.
aj, pozdrav.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja moram jos razmisliti..... ljudiiiii
Napisite mi se ko se sve prijavio :)
Korisnikov avatar
By Winter
7 na 7 je ok za fudbal,ako se igra na rukometnom terenu(ili vecem)...to je ondak taman po meri....a na svakom manjem terenu je guzva :ninja:
Korisnikov avatar
By Shmi
Sigurno dolaze :

1. El
2. Lorna
3. Tamanoir
4. Dee
5. Alter
6. Shmizllica
7. Iris
8. JovanaBg
9. Scout
10. Delete
11. Orlando

Ceka se da potvrde mogu li tog datuma:

1. Andjelika
2. Sabotage
3. G (ma ona sto jedina dala gol)
4. Zozi
5. Black
6. Jenny
7. Neforumacica
8. Birth
9. Titja
10. Olga_diktator

Mislim da nisam nikoga preskocila ako jesam ispravite me. :)
By Dee
Neforumasica i BGirl verovatno dolaze.... :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Sigurno dolaze :

1. El
2. Lorna
3. Tamanoir
4. Dee
5. Alter
6. Shmizllica
7. Iris
8. JovanaBg
9. Scout
10. Delete
11. Orlando
12. Neforumasica
13. Birth

Ceka se da potvrde mogu li tog datuma:

1. Andjelika
2. Sabotage
3. G (ma ona sto jedina dala gol)
4. Zozi
5. Black
6. Jenny
7. Titja
8. Olga_diktator

Mislim da nisam nikoga preskocila ako jesam ispravite me. :)

p.s. Jel ima neko od vas pistaljke,udaraljke bilo sta za navijace da im spremimo? :)
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!