Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By elektron84
Romanticarke!! Fudbal na prvom mestu...ccc...

Posle toga imamo 4 dana za oporavak i docek 2010. :shmi:
Korisnikov avatar
By Shmi
Black bre odgovara li ti?! :tuc:
Korisnikov avatar
By jenny
Black (odgovara) ja jos moram da vidim...
do kada mora da se javi?
Korisnikov avatar
By elektron84
Prekosutra???? :shok: :shok: :shok:

:drama: :drama: :drama:

Moracu da razgovaram sa Dee pa se javljam...
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa mislim sta vi mislite da ja to mogu da odem u petak dva dana pre tekme i rezervisem teren?! :smilegrin:

Pitacu sutra kada najkasnije moram da rezervisem pa vam javljam. :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
Ma ko je lud bre (osim nas) da igra fudbal 27.12.?? :lol:

Smejace nam se ljudi :ledeni: :ledeni: :ledeni:
Korisnikov avatar
By Shmi
Uh bas sam se potresla sto ce da nam se smeju. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By G I Jane
Ima li mesta za mene? Ja bih da igram, i ako neko nema prevoz iz Ns, moze sa mnom.
Korisnikov avatar
By SabotagE
El,divim ti se...Toliko entuzijazma nisam skoro nigde zapazila...
Ma hajde bolje da umesto tog fudbala idemo kao prvi put,na Adu,na toceno pivo. :D
Korisnikov avatar
By jenny
Ja pisem sa dzeninog profila...
Stvarno ne znam.... videcu do prekosutra... NG je tu....
Ne znam stvarno.... Black
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by SabotagE

El,divim ti se...Toliko entuzijazma nisam skoro nigde zapazila...
Ma hajde bolje da umesto tog fudbala idemo kao prvi put,na Adu,na toceno pivo. :D
Hahahaha! Moj entuzijazam je malo splasnuo, ovo drugi sad pokrecu :D

Nema zabusavanja!! Ili se igra ili se pije.

Slazem se, ona prva utakmica po zimi i na kisi je bila najbolja. I posle u onu brvnaricu :love:

Eh...
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by shmizllica

Pa ja bih ovako...
@ Andja da bude sudija. (bez obzira na to sto je fenomenalna u odbrani i ide na loptu samo tako)

Romanticarke:

1. Dee
2. El
3. Lorna
4. Tamanoir
5. Neforumasica
6. Orlando

Zivuljke:
1. Jenny
2. JovanaBg
3. Shmizllica
4. Scout
5. Black
6. Birth

Mozete da me gadjate paradajzom odma sad no frks... ali dajte ljudi da sada od ovih koje sve nabrojih da pikaju da se jave da li mogu ili ne mogu... ako kojim slucajem kao sto se dogadjalo ne mogu da prisustvuju da ubacimo ostale koji bi da igraju posto nas stvarno ima mnogo... A za utehu devojkama koje ne igraju cu da nabavim udaraljke,pistaljke,balone,rakijice,piva,petardi,vatrometa pa da bude prava navijacka atmosfera. :trep: :trep: :trep:
Pf ja i da hocu nisam na spisku :P To je zato sto sam bila polu trezna :lol: :vatrica:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Da napisem ovaj post,pa da se povucem sa ove teme.
Elem,posto vidim da se devojke pripremaju za svetsko prvenstvo i da zbog toga narednim utakmicama mogu prisustvovati iskljucivo najbolje fudbalerke,htela bih ovom prilikom da im se zahvalim sto su mi dale tu cast da udisem malo njihovog vazduha i igrama sa njima.
Hvala jos jednom svima!
Korisnikov avatar
By Shmi
Znas kako mogu stvarno da budem crna ovca,nije problem. Lepo sam rekla da je vrlo moguce da neko ne moze da prisustvuje ili otkaze u poslednjem trenutku kao sto je i bilo.
Sto se mene tice mozemo i da se organizujemo tako da se igra po 15 min pa poluvreme/zamena golova i pobednik igra sa trecom ekipom. Svi zajedno da se izmesamo da ne bude da se svi drze najboljih fudbalerki. ALI NAS 16 na terenu je MNOGO. Sad vi diskutujte predlazite ideje ja sam voljna za svaki dogovor samo necu da igram sa toliko ljudi na terenu i da rizikujem da kada je kod mene lopta krenu njih minimum 4 i izlome me.
U svakom slucaju bih sve devojke obavestila kada i gde se odrzava tekma i ne bi bile izostavljene s druzenja. Toliko od mene e sad ko je pravilno shvatio super ko nije jebi ga. Dacu vam paradajza pa me gadjajte. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Shmi
Da se razumemo nije ovo definitivan spisak ono gore sto napisah nego kako bih ja volela kao sto sam i napisala. Elem,ako se jave da mogu da igraju Alter,Zozi,Delete,Sabotage,G I Jane,Andjelika(ako zeli da igra posle prvog iskustva u NS-u :lol: ),Olga_diktator,Iris i ostali koji su stvarno zainteresovani su dobrodosli pa i da povedu nekoga ko hoce da igra. Po ovom spisku sto nabrojah,lako ce se napraviti treci tim a ako nas kojim slucajem ima 20 onda i cetiri tima pa sat vremena dva tima drugi sat druga dva tima i da se sve lepo izmesa da ne bude da je u jednom timu sve najbolje fudbalerke nego skroz fer-plej.

Pitanje je samo koliko ste zaista zainteresovane za fudbalicu da se igra i posle druzi. Sve moze lako da se izdogovara i naprave razne kombinacije.

p.s. Najlakse je naravno da me napljuvate sto sam napisala onaj spisak i KAO vas sve izbacila i da uopste nisam imala nameru da vas pozovem na navijanje i druzenje. ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
mene si izbacila cim sam rekla da ne mogu doci...mislim ONO... bila sam dobra u odbrani, al jbg - nisam plava :lol:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa i Sabotage sam izbacila a plava je... :leviathan: :lol:
Inace jesi bila dobra ma kazem ti bre ono nije bio fudbal previse nas je bilo i niko od nas nije mogao da dodje do izrazaja... Zato i predlozih ove izmene da se odradi da bi licio na fudbal. ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
sabotage je smedja i nije tvoj tip :smeh: hahhaahha

nemoj se sad izvlaciti...
DA STE BILE DOBRE DALE BI GOLLLLLL, JA SAM BILA U ODBRANI...TAKO DA....

niko od nas nije fuZbalerka, koliko ja znam....

necu doci sl utakmicu...ali, nadam se da cete uskladiti igru...i u tome je problem... :) do kraja za zivuljke :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne pravi oftopic ti si bila u odbrani a dali nam slucajno 4 gola?!
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja sam branila desnu stranu, a sa te strane niko nije prosao, tj dao goL + sam se kretala kao majmun levo desno...da ste bile dobre lopta ne bi dosla ni do gola i dale bi BAR 1 goL...a ne ona, kojoj ne znamo ni ime, tako da....

shmiki, ne kaki...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Tebi se ne dopada kako ja igram :smrc:
a ja sam se bas primila... i bas mi se svidja :smrcika:
dooobro... ne moram vise da igram :plac i smrc:

:plac: :smrc:

I ja sam cuvala levu stranu... zene su mogle da prodju, ali ne i lopta...
Korisnikov avatar
By Shmi
Hahahaha idem na pijacu da kupim cetiri gajbe paradajza. Moze? :) Niko me ne cita kako treba jebi ga a stvarno sam se trudila da se lepo izrazim. :ua:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ma ne treba sudija, ljudi..
Svi igraju..
Jedino da se organizujemo lepo da to i sprovedemo u delo..
Meni je ok ona ideja za 4 tima, pa da se igraju dve utakmice po sat vremena..
Naprave se timovi, izvlaci se ko igra prvi, i to je to..
Taman ce biti i dovoljno igrac(ic)a i navijac(ic)a..
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne bi me iznenadilo da se sada iz inata ne jave da li uopste mogu tada da dodju... :)
Videcemo vec. :roll:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ako bude 4 tima... onda mora da se napravi tim

Romanticari A
Romanticari B

Zivotinje A
Zivotinje B

glupo je menjati tradiciju i imena :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Prvo da se prebrojimo koliko nas ima a onda cemo lako... :)
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!