Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Paki
Znate šta... postoji na ovom forumu jedna osoba, moderatorka Trans podfoldera (Andjelika) koja je trans žena i kojoj ne treba kurac, već pička - lezbejka je.

Izvinjavam se na sirovosti.

(Vau, zamislite, ima i trans osoba koji su gejevi i lezbejke! Ajme, drama!)
ju nemoj tako Paki, ipak je ovo trans potfolder i svi treba da budemo fini i da pustamo da ljudi sire predrasude jer su neobavesteni a kad odvale nesto sto je prezvakano na ovom forumu zilion puta mi cemo sesti i mirno objasniti ljudima koji zude da se edukuju i cuju vise o trans pitanju pa verovatno zbog toga i upadaju na teme sa samouverenim edukativnim stavom....

i ne znam zasto je problem sto pisem nadrk postove, pa to je moj stil, prihvatite razlicitost ako zelite da vasu neko prihvati sto rece neko :)
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Momo

i ne znam zasto je problem sto pisem nadrk postove, pa to je moj stil, prihvatite razlicitost ako zelite da vasu neko prihvati sto rece neko :)
Ajoj Momo,nije problem..aj se lepo dogovorimo ti i ja,prosetamo i kupimo dva( :) ) kucna bokserska seta..pa kad nas uhvate te “izmastane a neizbacene” destruktivne emocije izmlatimo fino dzak…I zamisli da si izmlatio nekog forumasa koji te je iznervirao. :) )
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Andre87

Ajoj Momo,nije problem..aj se lepo dogovorimo ti i ja,prosetamo i kupimo dva( :) ) kucna bokserska seta..pa kad nas uhvate te “izmastane a neizbacene” destruktivne emocije izmlatimo fino dzak…I zamisli da si izmlatio nekog forumasa koji te je iznervirao. :) )
:lol:

ti si resio izgleda da Rakicu uzmes biznis ;)

vidis potrefio si da sam nervozan (sto ne znaci da inace moj stil nije mikroaktivizam na forumu koji podrazumeva opominjanje drugih kad su u pitanju politicki korektni termini/rodovi, sto obicno nervira druge korisnike i korisnice) ali ovo "izmastane destruktivne emocije" mi malo pojasni pa cu da ti odgovorim, vazi?

ps. i ako ti nije problem sto pisem nadrk postove sto si se onda toliko okomio na to? ... celu temu si mi posvetio (tj mom pisanju) a sad mi nudis i savete za relaxaciju iako se nisam zalio da mi smeta nervoza... ne uzbudjuj se brale, samo se opusti i ne gresi rodove pa te necu napadati :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
mali offtopic ...

tema o transobama koju sam otvorio o emisiji na nationa geographicu .... taj transmomak kojeg je slikao onaj fotograf je toliko hot hot hot, da bih se lizao sa njim bez obzira da li je muško ili žensko :) lizanje ne poznaje granice :D

mislim da i ostali razmišljaju tako (ako si mi hot, zar je bitno koji si pol?) samo se femkaju
By _MARKO_
Ma opustite se ljudi,jeste da je tema koja je, ali rekao sam da je svacije misljenje dobrodoslo, a posto sam mladji mozemo da pricamo o dosta stvari vezanih za trans jer sam jos nov u svemu tome, pa mi dobro dodje. Xvala vam u svakom slucaju. ps. debil nisam stavio da pratim temu, pa mi nije izlazila poruka kad neko od vas nesto napise idiiiioot to mi se vec 5. put desava, a ja se kao razmisljam zasto xaxa. :gatara:

Inace ta fora sa dzakom za praznjenje emocija je odlicna, doduse ja imam krusku, ali kad je izlupam sine tako me opusti, totalno mi promeni raspolozenje.
Korisnikov avatar
By Andre87
@Momo

Kakav biznis :lol:
Kod mene je mnooogo komplikovanije Momo..Definisacu ovako:”Vrednost svog zivota jednim delom merim kroz to koliko pomognem drugome.Ljudi mi pricaju,ja se uzivljavam u njihove price..i dok sam u njihovoj kozsi..od tih tankih niti koje me jos uvek povezuju sa sopstvenom dusom pletem nove misli koje lepo ubacim u knjizicu i izvucem neke zakljucke…Taj meki dzemperak utehe pruza zastitu kako meni tako i njima od oluje i hladnih dana…kad se dusa ili oseca prazno ili izgubljeno,nosena nespoznatim uticajima..
Mozda sam previse “njanjav” (zelja mi je bila da budem pisac za decu/ili biolog..izabrah ovo drugo)

Sto se tice izmastane i neizbacene destruktivne emocije..Danas sam razmisljao o tome,samo sto ja imam u sustini konstruktivnu emociju ali su simptomi potiskivanja destruktivni..naime,trenutno mi ove anatomije,biohemije i ostalo suzbijaju svaku intuitivnu misao..”blokirani su mi bubrezi”..ti emotivni toksini su se nakupili u meni, zelim da pisem a nikako da stignem…bzvz..i onda mi blokira i koncentraciju..jer nema mesta u glavi valjda.,..previse paralelnih procesa..ali to je druga prica... :)
Anyway i veceras vam zelim laku noc i prijatne snove..Uzivajte

@Marko

Gde si brateee :hug: Ostaje petak.E mozemo neki bioskop da ubacimo u semu ovaj put..meni skoro sve odgovara,Ana gotivi horore..Cujemo se
Korisnikov avatar
By Momo
@Momo

Sto se tice izmastane i neizbacene destruktivne emocije..Danas sam razmisljao o tome,samo sto ja imam u sustini konstruktivnu emociju ali su simptomi potiskivanja destruktivni..naime,trenutno mi ove anatomije,biohemije i ostalo suzbijaju svaku intuitivnu misao..”blokirani su mi bubrezi”..ti emotivni toksini su se nakupili u meni, zelim da pisem a nikako da stignem…bzvz..i onda mi blokira i koncentraciju..jer nema mesta u glavi valjda.,..previse paralelnih procesa..ali to je druga prica... :)
Pa pazi mogli bi mi nekad da se sretnemo pa da mi ispricas tu pricu, ako zelis naravno,jer te nista ne razumem ;)
I taman povedi mladu trans ekipu sa sobom posto se svi druzite, znaci Marka, Venom-a i ko je tu jos u ekipi od tih koje ne poznajem, pa da vidim na koga ja to uticem negativno :)
By _MARKO_
Originally posted by Hys.
Originally posted by _MARKO_
a bisex devojke traze momke koje lice na momke, a devojke koje lice na devojke (uglavnom) .

Evo ja mogu da ti kazem da ne spadam u tu kategoriju, bi sam, volim momke koji lice na momke ali i devojke koje lice na momke :)

Pa super :) ti si jako tolerantna osoba divim ti se. A ako bih smeo da pitam, posto me jako zanima, sta ti se ono bas svidja na trans momku? :skuter:

Momo xvala ti sto si mi stao na stranu, i ja bi mu isto napisao, mrzim kad me oslovljavaju u srednjem rodu, kao da sam stvar. James, u pravu si nisam poceo sa tranzicijom, malo sam mladji, tek sam napunio 17
Korisnikov avatar
By Hys.
Nema to veze sa tolerancijom :smeh:

Mada, nadam se da sam i to :)

Meni se svidjaju butch devojke, decke, trans momci.....otkud znam sto...Ono, sto se tebi svidjaju devojcice... :)
Korisnikov avatar
By Andre87

Pa pazi mogli bi mi nekad da se sretnemo pa da mi ispricas tu pricu, ako zelis naravno,jer te nista ne razumem ;)
I taman povedi mladu trans ekipu sa sobom posto se svi druzite, znaci Marka, Venom-a i ko je tu jos u ekipi od tih koje ne poznajem, pa da vidim na koga ja to uticem negativno :)
No prob...sa onima koji su u Bg-u mislim da nije veci problem..pitacu..a ako se poklopi sa dolaskom omladine iz unutrasnjosti bice nas vise...e jedino necu moci ove van zemlje da okupim :D ..
Nista..ako su moje izuvijane recenice teske za varenje(i meni su nekad :lol: )..majstor sam za kokice i ponesto slatko..to ce mi valjda doneti koju zvezdicu ;)
By _MARKO_
svidja mi se ideja jako, javite mi kad to bude :) Hys koje si godiste? odo ja ljudi da spavam. pozzz
Korisnikov avatar
By Hys.
Vidi se na mom profilu kada ga kliknes :) '80 to :teta:
Korisnikov avatar
By Momo

No prob...sa onima koji su u Bg-u mislim da nije veci problem..pitacu..a ako se poklopi sa dolaskom omladine iz unutrasnjosti bice nas vise...e jedino necu moci ove van zemlje da okupim :D ..
Nista..ako su moje izuvijane recenice teske za varenje(i meni su nekad :lol: )..majstor sam za kokice i ponesto slatko..to ce mi valjda doneti koju zvezdicu ;)
ok, dogovoricemo se , ide lepo vreme idealno za druzenja ;)
By mobil3
Pa za tvoju informaciju moguce je ali tesko na nasim prostorima.U Italiji na primjer upoznao sam puno takvih parova.Imam i u hrvatskoj prijateljicu koja se pali na transice ili na njeznije muskarce.Voli da se decki obuku ko cura da bi mogla biti sa njima.:tos:
By hhopka
vrlo bih rado gradio ozbiljnu vezu sa trans muskarcem
Korisnikov avatar
By Zvonce87
volim momke koji lice na momke ali i devojke koje lice na momke :)

Meni se svidjaju butch devojke, decke, trans momci.....otkud znam sto...Ono, sto se tebi svidjaju devojcice... :)

Heheheh, N.O., kolko si ti kul XD

:dance: :cheer: :lol: :marinac:
Korisnikov avatar
By Zvonce87
Originally posted by _MARKO_
Vrlo je tesko reci sta je ciljna grupa trans momaka/muskaraca. Sa jedne strane veza sa str8 devojkom/zenom je rizicna sama po sebi.. i uglavnom nemoguca jer vrlo malo str8 devojaka/zena ce prihvatiti decka/muskarca po tome kakav je, a ne kog je pola. Cak i da ga prihvate, opet zbog okoline retko koja ce prihvatiti takvu vezu.
Sa druge strane lezbejke traze u velikom broju slucaja devojke koje lice na devojke, jednostavno to ih privlaci a bisex devojke traze momke koje lice na momke, a devojke koje lice na devojke (uglavnom) .
Ti, Mare, znas moje misljenje o tebi. Jako si sladak i svaka devojka bi bila presrecna da bude s tobom em zbog izgleda em zbog toga sto si tako dobar decko, a u isto vreme kul, tako da imas sve sto treba za svaku devojku veruj mi....
Mozda jedna....stvar....nedostaje, al to je sitnica za onu kojoj je stalo do tebe. Cak i svaka strejt devojka mozda u stvari nije strejt vec sebe ubedjuje u nesto, pa onda naidje takav neko kao sto si ti i u njoj se rodi nagon ka necemu sto je mislila da je potisnula negde....
Znas da je nas zajednicki ortak (da ga ne imenujem :P ) f2m, i to u dobrim delom pregazenoj tranziciji, pa opet je u vezi sa devojkom koja je, koliko ja znam, strejt, ili bar dobrim delom, pa im je opet veza divna i sve sto se desava u svakoj drugoj vezi desava se i njima, bez obzira na sve.

Ima nade.

Kao sto i sam znas, meni prvoj ne smeta zaista to, i, stavise, ja bih volela da sam sa nekim kao sto si ti.
f2m - nothing wrong with that.
By damage
Ja bi voleo da upoznam tranvestita ili shemail-a.Nov sam pa neke stvari ne poznajem,pa molim nekog da me uputi.
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne bi imao nishta protiv da budem sa
Slika
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by Paki
Znate šta... postoji na ovom forumu jedna osoba, moderatorka Trans podfoldera (Andjelika) koja je trans žena i kojoj ne treba kurac, već pička - lezbejka je.

Izvinjavam se na sirovosti.

(Vau, zamislite, ima i trans osoba koji su gejevi i lezbejke! Ajme, drama!)
Ima, kako da nema, i zbog toga je diskusija deplasirana. Bas ta "moderatorka" i ja smo zvakale i zvakale o tome pre par godina. Stalno se ponavljau iste stvari, sve kao da se u krug vrti; niko nikoga da razume. Napredak se ne vidi.
Ono sto svima nama najvise treba i sto trazimo od "spoljasnjeg" sveta - tolerancija, veoma je potrebna i ovde. S` obzirom na okolinu u kojoj zivimo - nije ni cudo; nismo neka visa bica, nego se borimo da ostanemo ziva ljudska bica i to ne nizeg ranga.
Ne samo da ima trans osoba koje su gejovi i lezbejke; ima ih i koje su biseks. Ta cinjenica mi je licno poznata. A kada bih nastavila pricu, ima u tim (pod)grupama onih koji vole grubo, koji vole nezno, koji (ne)vole S/M, itd. Svako je galaksija za sebe. Dakle, kljucna rec je tolerancija i dobra namera, pa i pomoc, prema svemu i svakome. Ne satiranje i zatiranje onih koji drugacije misle, navijaju za drugi klub, ili ... znate vec na sta mislim. Zivimo nazalost u nekom drustvu koje je jos vrlo daleko od toga.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by damage
Ja bi voleo da upoznam tranvestita ili shemail-a.Nov sam pa neke stvari ne poznajem,pa molim nekog da me uputi.
shemail - zenska posta?
izvinjavam se, ali nisam mogla da odolim :D
<spelling nazi mode off>

ont: eto, meni je nekako hot ideja decaka sa telom zene :D
vis', ima nas raznih, ne gubi nadu :D :zeka:
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je oduvek bila fascinantna ta pojava da su neke transseksualne osobe takođe i homoseksualne :)

Baš sam pre neki dan gledao na tv-u emisiju o tome. Naime, f2m osoba je bila u vezi sa lezbejkama pre nego što je počela transformaciju, a po završenoj transformaciji je počela da izlazi sa gay muškarcima :)

Kakav seksualni paradoks! :D
Korisnikov avatar
By krpica
@mage -nije to retka pojava .. upoznala sam 2 devojke lezbejke(u vezi) koje toliko liche na feminizirane mushkarce ,da sam mislila celo veche da su pederi . i shto ne bi neka od njih npr promenila pol i zaljubila se ponovo ali u pedera ,a ne u zenu-pedera.
eto npr :P
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja se secam neke Oprine emisije od pre 100 godina, gostovao je trans muskarac koji je zavrsio sa tranzicijom, i rekao je kako sada pocinje da primecuje i muskarce.
Korisnikov avatar
By Mage
The world is a strange place... :)
By ...Sitnicava...
Originally posted by Mage

Meni je oduvek bila fascinantna ta pojava da su neke transseksualne osobe takođe i homoseksualne :)

Baš sam pre neki dan gledao na tv-u emisiju o tome. Naime, f2m osoba je bila u vezi sa lezbejkama pre nego što je počela transformaciju, a po završenoj transformaciji je počela da izlazi sa gay muškarcima :)

Kakav seksualni paradoks! :D
E, da, ovo je baš fenomen.

Bilo bi lepo da neko "stručan" pojasni ceo taj splet.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa dok je imala žensko telo bila je sa lezbejkama, a kad je "dobila" muško, bila je sa pederima :smeh:

Moraš priznati da je malo wierd :)
By ...Sitnicava...
Mislim, "šta tu ima da se pojašnjava"...

Okej, nema ništa, totalno je karakteristična i frekventna priča, Mage i ja smo, jbg, na rudimentarnom nivou, pa su nam pitanja i nedoumice identični. :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!