Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Da li biste mogli da budete sa svim svojim bivsima i sada?

Tj.. Da li su ti bivsi odgovarali vama samo u tom periodu zivotu, u tom stupnju razvoja kao licnosti, sa svima manama i vrlinama ili bi vam ipak i sada odgovarali ?

Da li biste neke stvari trpeli, voleli, divili im se i da ste tog bivseg/bivsu upoznali sada ili bi vam taj neko odgovarao samo tada kada ste i bili zajedno?
I koliko vasa evolucija i napredovanje ili nazadovanje bi sada uticale da tog nekog sa kime ste imali vezu sada odbijete da ste ga sada upoznali?

Jaoj valjda sam bila jasna, sve sam smuljala.. :misli:
By ...Sitnicava...
Pa, nije da nisi smuljala, tamo jedan deo mi je skroz nejasan. :lol:

Uglavnom, čini mi se da je poenta onog što hoćeš da pitaš da li bismo sada bili sa bivšima, ali ne osećamo li i dalje nešto (ili mislimo da će nam uvek biti privlačni na neki način) već da li je to ta dobitna kombinacija ili samo nešto što nam je u datom peroidu vreme donelo.

Ja sam zakomplikovala više od tebe. :lol:

Svako ko je birao partnere srcem koliko i mozgom, mislim da može da kaže da bi uvek mogao da bude sa bivšima (opet, ne sa te emotivne ili fizičke strane već u teoriji). Moje su sve devojke bile (po mojim kriterijumima) kvalitetne i to je ono što mi se dopada naročito - ni sa jednom nema priče tipa "bili smo, emocije su nestale, sada zdravo".
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ti si bolje objasnila od mene, e to sam htela da pitam. :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zwezdica

Tj.. Da li su ti bivsi odgovarali vama samo u tom periodu zivotu, u tom stupnju razvoja kao licnosti, sa svima manama i vrlinama ili bi vam ipak i sada odgovarali ?

pojedini bi mi odgovarali...tacnije, neko ko jako lici na njih..nikako oni sami...
..sa nekima sam se uklopila samo zbog takvog "momenta"...

u mom slucaju, najtacniji odgovor bi bio - nije vazno.. :)

ali to nije formalno odgovor na tvoje pitanje
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hledevija, hvala na formalnom odgovoru...

Moj odgovor bi bio slican tvome... Za neke osobe znam da mi se sada nikako ne bi svidele, kod nekih bi mi neke tadasnje manice bile manetine, za neke sam sada zrela pa prezrela...
Korisnikov avatar
By tintily
Ne bih bila ponovo sa onima sa kojima sam bila , ali da nisam u to neko vreme kada bi ih sada upoznala pokusala bih isto kao sto sam tada (osim po kojeg izuzetka) , bile su kvalitetne osobe a to sto nije islo je nesto drugo
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisam ni sumnjala da bi se ti uglavila ovde da pitas nesto za sebe.. :serena2:
Korisnikov avatar
By maka
Ne. Nikad ne bih opet bila ni sa jednom bivsom.
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by maka

Ni da je tek sada upoznas? Zasto?
Pa kako sto maco :) Imale su svoje momente. Kod mene - jednom kad nekog precrtam - gotovo. Bio jedan izuzetak,ali i to je gotovo. Za mene postoji samo jedna,sve bivse..zao mi i sto sam bila sa njima uopste.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Ni da je tek sada upoznas? Zasto?
Pa kako sto maco :) Imale su svoje momente. Kod mene - jednom kad nekog precrtam - gotovo. Bio jedan izuzetak,ali i to je gotovo. Za mene postoji samo jedna,sve bivse..zao mi i sto sam bila sa njima uopste.
Ma nisi razumela poentu, chedo.. Da li bi bila sa nekom bivsom da je tek sada upoznas, a da si free? Razumes? Ili ti je ta neka ex odgovarala samo u tom periodu zivota?
Korisnikov avatar
By maka
Pa kad si sve smuljala,a ja ne citam sve,mrzi me.

Opet : Ne. Princip. Ponos. Tvrdoglavost. Sve. Ne.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by hlaefdige

pojedini bi mi odgovarali...tacnije, neko ko jako lici na njih..nikako oni sami...
..sa nekima sam se uklopila samo zbog takvog "momenta"...

Korisnikov avatar
By Dina
Uglavnom ne. Ponekad kad se setim tako "merim" stepen koliko sam se promenila. Malo teze mogu da uporedim sebe nekadasnju i sebe sadasnju ali kad se setim osobe koja mi je tada odgovarala... vidim koliko sam se promenila. Mada kad bolje razmislim neke stvari koje mi smetaju iz ove perspektive i tada su, samo sam tada bila opustenija prema ulasku u veze. Ali i to je promena.
Korisnikov avatar
By m..
Pa s vecinom bih mogla da imam sex, to da. Al ostalo, to sam nekako prerasla. S vecinom bih s druge strane mogla da se druzim tu i tamo sto i radim. Dakle ne bas.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sve to kao da li bih mogla ili ne,- nema veze.

Nikada nisam imala obrazac devojke, ali sam imala obrasce veza (nazovimo ih vezama) koji su mi u tom trenutku odnovarali. Na te obrasce bih i sada u nesto ixmenjenom obliku bila spremna.
A bivse kao... vizuelno i kako god opredmecene devojke, a to ne. Nemam neke cvrste razloge za to, osim da ja osecam da to ne bi imalo smisla, ni na koji nacin.
Korisnikov avatar
By Delete
Sa dve bih mogla poceti sad ili bilo kad. Da okolnosti dozvoljavaju, sa 1. bih verovatno jos bila u vezi, a za 2. bi, svakako, trebao restart u nasoj memoriji, ali bih uvek bila sa osobom koja poseduje toliko kvaliteta.
Ostali su svojevremeno bili vise ili manje dobra prica, ali danas ne bih mogla da se uklopim sa njima.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
VI LJUDI NE SHVATATE MOJU TEMU ! :mad: :mad: :mad:

Nije poenta da se pomirite sa bivsima! :sw:
Korisnikov avatar
By SabotagE

Hahahhahahahahahaahahahahaahahahhaaha!Umrecu od smeha!
Ne bih bila,ipak im naziv dovoljno govori,Bivse...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by SabotagE

Hahahhahahahahahaahahahahaahahahhaaha!Umrecu od smeha!
Ne bih bila,ipak im naziv dovoljno govori,Bivse...

Tisina more! Ni ti ne razumes!

ON: Zavisi. Ja sam se dosta promenila, a ta promena uslovljava i to sa kim cu biti u vezi, a sa kim ne. Otud i razlike u poimanju veze, i odnosa izmedju ljudi uopste, izmedju nekog ranije perioda i onoga kako sad razmisljam. Sa nekim ljudima iz proslosti ne znam ni zasto sam uopste ulazila u bilo sta i sada sigurno ne bih mogla da ponovim bilo sta slicno, a sa drugima bih, jer bi mi prijali i u ovom trenutku, i odgovarali sadasnjem nivou moje emotivne zrelosti i stanju svesti.

:hvala:
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
mislim da bi sada bila spremna na vezu koju sam imala je nisam uspjela sacuvati prije 4 god iako sam je mnogo voljela.. ona je bila mladja od mene ali zrelija u nekim stvarima..srele smo se prosle god u januaru i mislim da je to pravo vrijeme bilo za nas jer smo provele predivne trenutke zajedno ali ona je daleko od mene sada i srecna je pored druge.. naravno i ja sam na vrijeme svatila da od toga nema nista i sada sam mnogo srecna..ipak sam nasla nekoga koga volim kao sto sam nju nekada...cak i mnogo vise..
Korisnikov avatar
By ultraviolet

nego je poenta u individualnoj evoluciji i mestu bivšijeh govana u njoj?
onda edit post: da ih sad upoznam - ne bih s njima ni na kavu.
ok.
Korisnikov avatar
By Galadriel
1. ne, nikad, ni sa kim

2. vezani su za period života. sada nikako

3. bila sam zaljubljena, ne bih se previše osvrtala zašto sam u prošlosti ovo ili ono.

4. ne mislim o njima, pa ni o tome..

ali opet, ko o čemu, pederi o k, a lezbejke o bivšim ljubavima :hekla:
Korisnikov avatar
By m..

Ko je to reko? Ja nemam s kim da se mirim, s vecinom sam u ok odnosima.

Nego, dvoje ljudi se sretne u odredjenim okolnostima i (ajde da pretpostavimo u startu da imaju kvalitete koje traze jedno u drugom i da je to nesto sto je konstanta, ono lepa, pametna, elokvantna, smisao za humor i tako to, nesto sto je kvalitet koji kostantno zahtevas od potencijalnih partnera, neki osnovni set kriterijuma) kao takvi zasnuju odredjeni odnos u skladu sa njihovim potrebama i zeljama i mogucnostima. I ok im je tako dok se to ne raspadne. 3-4 ili 5-6 ili 25-30 godina kasnije te potrebe su evoluirale u nesto drugo, odnosi koje gradis sa ljudima su se promenili ili usloznili u skladu sa tim potrebama, zivotne okolnosti su se promenile, otisli ste u tom smislu nekim razlicitim putevima koji su nekako individualni, neko je evoluirao brze a neko sporije... I onda retko s kim bi mogao da imas odnos kakav ti odgovara posle toliko vremena. To ne znaci da su te zene izgubile na tim nekim osnovnim kriterijumima ili nesto, samo ste na razlicitim mestima u zivotu, na razlicitim putevima, koji se vise ne ukrstaju na isti nacin.

E sad, ako ti posle 5 godina mislis da ta riba ne ispunjava odredjeni set osnovnih kriterijuma, onda si se u startu zajebao i trebalo je jos onomad da skrenes levo kod albukerkija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!