Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li imate neki poseban odnos prema stranama?

Favorizovanje jedne u odnosu na drugu...ili prilikom pravljenja nekih izbora...Ili organizovanja prostora u kome se nalazite, krećete...relativan položaj jedne stvari u odnosu na drugu....ili dok sa nekim hodate ulicom...?

Ili nešto deseto a s tim u vezi?

Od Biblije do anatomije?

Levo, desno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne, ali mi je smešno kada ljudi ne znaju šta je levo a šta desno :) Znam i dvoje. Moja sestričina ne razlikuje levo i desno, a diplomirala ekonomiju :) Smejurija je gledati je kako vozi sa Garminom :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da znas... i meni treba par sekundi da razmislim koja mi je leva , a koja desna strana :D

Da li je to hendikep?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by antibiotic

Da znas... i meni treba par sekundi da razmislim koja mi je leva , a koja desna strana :D

Da li je to hendikep?
Moraću da je pitam, ima ime za to .. Nije hendikep ... ima neke veze sa hemisferama mozga (nisam pažljivo slušao kada mi je pričala), ali sve u svemu ništa spec ...

Btw. brojeve pamti na keca! Zapamti sedmocifreni broj iz prve ... dok se ja mučim kod četvorocifrenih (ubijaju me ove kreditne kartice sa pinovima)
Korisnikov avatar
By maka
Meni treba vse od par sekundi da se setim de mi je levo,a gde desno. Razlikuem po tome sto sam desni prst sisala kad sam bila mala,pa uvek gledam u prste :drama:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by maka

Meni treba vse od par sekundi da se setim de mi je levo,a gde desno. Razlikuem po tome sto sam desni prst sisala kad sam bila mala,pa uvek gledam u prste :drama:
To. I ona ... Ima mladež na desnoj :D To je to :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jedva da razlikujem to dvoje. do leve strane drzim, nju na sebi i tetoviram.
Korisnikov avatar
By scout_finch
imam oziljak na palcu leve ruke pa tako znam koja je leva strana. pored toga sto na levoj ruci nemam ligament na srednjem prstu i sto sam levoruka, po tom oziljku na palcu znam da mi je to leva strana. a i pored toga moram i da razmislim par sekundi.

a desnom rukom koristim mis na kompu i menjam brzine na autu.
vise volem levu stranu.:D
Korisnikov avatar
By Burak
Dobro razlikujem strane i podjednako ih volim, ali mi služe za različite svrhe: npr. desnom rukom radim većinu stvari i zato na njoj ne volim ni sat ni bilo kakvu narukvicu, to volim da stavljam na lijevu..
Suprotno od navedenog, hranu i zvaku uvijek zvacem na lijevu stranu vilice..
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Sad premotavam skorašnje šetnje i rekao bih da u 90% slučajeva budem sa leve strane kad šećem ulicama sa nekim. Možda jer sam dešnjak, lepše mi da nekog držim za ruku desnom rukom em lepše legne em je jača pa taj neko teže pobegne :D
Korisnikov avatar
By Burak
@seoskilola;
Moj kum ima taj trip - uvijek kad idemo ulicom prelazi sa moje lijeve strane da bih mu ja nemam pojma zašto bilo sa desne.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
A nije da se guram da budem sa leve nego se prosto tako zadesi.
Sat ne nosim, a ako vec stavljam kiler onda obavezno na desnu (tu mi lepše čuči a i volim kad čangrlja po stolu dok kuckam, pišem...), ostale kožne narukvice mogu i na levu ako desna nije slobodna. Mada baš dugo ništa nisam imao po rukama...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars

Da li imate neki poseban odnos prema stranama?

Favorizovanje jedne u odnosu na drugu...ili prilikom pravljenja nekih izbora...Ili organizovanja prostora u kome se nalazite, krećete...relativan položaj jedne stvari u odnosu na drugu....ili dok sa nekim hodate ulicom...?

Ili nešto deseto a s tim u vezi?

Od Biblije do anatomije?

Levo, desno.
Volim sve na desno nekako da radim...Ne umem to bas da opisem najbolje. I izraziti sam desnjak, levom ruku gospode boze kolko sam nesposobna. Koliko je to izrazeno sam skapirala letos kada sam trenirala, i izvalim da ne mogu da dignem teg levom ni pola koliko mogu desnom :kesa:
I dobro razlikujem levo od desno, mada mi je zanimljivo kada se neko zbunjuje :)
I da, uglavnom kada se secem sa nekim, idem mu/joj sa desne strane.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
slabo razlikujem lijevu i desnu stranu.. uvjek prvo pogledam u dlanove jer na desnom imam oziljak jos od malena kada sam pala na slomljenu flasu :(
Korisnikov avatar
By bothways
4 godine zajednickog odlazenja sa drugaricom u srednju skolu je napravilo kod mene nesto slicno uslovnom refleksu. Istrenirali smo jedno drugog da ona meni stoji sa leve strane, a ja njoj sa desne. I sada to primenjujemo na sve druge ljude kad hodamo. Ako idem samo sa jednom osobom, skroz mi je neprirodno da mi ona stoji sa desne strane, vec moram da imam nekog sa leve strane. I, naravno, ljudi koji to ne znaju se malo tripuju kad na sred ulice uzmem da se menjam mesta sa njima.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uopste ne razlikujem levu i desnu stranu. teorijski znam ja sta je sta, ali ne mogu prosto to da povezem sa terminima "levo" i "desno". znam ja da porsoje dve strane i da su suprotna jedna drugoj, ali kada mi ti kazes idemo "desno" to mi bas i ne znaci mnogo...ne zbog pojma, nego zbog termina...

inace, desnjak sam, ali dosta stvari mogu da uradim i levom rukom...cesto kucam poruke levom rukom, jedem ponekad, mogu da smecujem sa obe ruke...tako to...
Korisnikov avatar
By KiWi
Što bi rekao Status

Slika

"Mogu levog, a mogu i desnog!"
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam kao mali sve što je moglo radio na LEVO.
Ako je neki red da se čeka, tipa dva šaltera....uvek levi, nebitno što je na desnom manja gužva.

Posle se to izgubilo.

U Bibliji čini mi se ima neki dao gde se kaže da leva strana "ne valja". Nek se javi ko zna pouzdano (Angra?)

Isto imam drugaricu...to se zna, čim krenemo negde bude "E, predji mi sa ove strane - nezgodno mi je tako". Voli da joj neko bude sa njene desne. Meni je i to svejedno, osim što imam tendenciju kad mi je neko sa leve - da vučem nekontrolisano na tu stranu i da se udaramo ramenima.

Sad mi se nešto ponovo intenziviraju ti osećaji prema stranama...kako mi je na levoj strani NIŠTA a na desnoj SVE, geografski.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni levo sve blize...Desno mi prosto neprirodno.Spavam na levom boku,sladje zaspim:)
Korisnikov avatar
By Tungi
I primetio sam da kad ustanem na desnu nogu,ceo dan mi sjeban:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Mars
A meni je to bilo čudno uvek...ja uvek ustajem na istu nogu, zavisno od položaja kreveta.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa krevet mi je na takvom mestu,da ustajem na levu uvek:D
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to. Odatle mi i nije jasno ono "Ustao na LEVU nogu...ustao na DESNU nogu".

I meni je tako da moram na levu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zavisi kako ko ustaje iz kreveta:D
Korisnikov avatar
By bothways
Tokom istorije covecanstva, "desno" je uvek bilo u nadmoci nad "levim". Citao sam negde tekst, a sad ne mogu da ga nadjem, da je desno u vecini kultura smatrano boljim.

A i ovo:
sinister na latinskom znaci levo, a na engleskom, pored znacenja levo, znaci i zlo, podlo i sl.
dexter na latinskom znaci desno, a na engleskom, pored znacenja desno, znaci i spretan, povoljan i sl.
Pa i sama rec "right" znaci "pravo".
Valjda ima veze sa kulturom.

To me podseca na onu analogiju iz naske kulture:
ugojiti se <=> popraviti se (kao da je dobro sto se neko ugojio)
izgubiti na tezini <=> oslabiti (kao da si postao slabiji)
Korisnikov avatar
By Tungi
"Nek' ne zna desnica tvoja sto cini levica tvoja":shake:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!