Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
@ Marvin: A ti kad igras sa decurlijom, igraj "jace" top spin lopte... Sa visine sa koje ces ih ti slati, i sa brojem obrtaja koje ce imati, decurlija ni pri skoku nece moci da ih uhvate nakon odskoka! ;)
Korisnikov avatar
By Lunja
Moja potpuna podrska korisnici Oziris :up:

:D

Marvine, ako ti decurlija salju niske lopte, a ti njima rkni jedan top spin i kik servis, iliti, primeni taktiku Sam Stosur protiv Kuznjecove na Roland Garrosu 2009:
Kuznetsova dominated most of the points but said she had been annoyed by the topspin Stosur put on her shots.

"I've been playing the ball from the second floor up here. It was not very comfortable. I had to play two metres behind (the baseline)," she said.
Korisnikov avatar
By Marvin
A da... Sad najbolje da se ja sećam kik servisa...
Ste vi normalni! :lood:
Ja 14 godina do ovog leta reket u ruke nisam uzeo.
To što ja igram je sve osnova, najosnovnija. Na sećanje.

A i, više od pola koncentracije mi ode na teranje kolena u položaj klečanja da bih dohvatio te mravlje loptice...

A tek da vidite komedije kako me devojčica od 10 godina i ispod 1.5m dropšotuje udarac do udarca... a ja kao magarac... stojim i ni makac :zid:
(srećom, ovo me prošlo posle par meseci, sada ih stignem pa im zveknem lopticu pravac u telo! ti ćeš meni da skraćuješ :oklagija: )
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
a ja kao magarac... stojim i ni makac :zid:
:fancyklap: Pravi si poeta, skoro kao Risto Kubura. :D

Nego, baci se na jutjub, i izguglaj tamo neke video-savete. :merlinka: Ima mnooogo korisnih fora i caka kako da serviras kik, kako da mu ga das po spinu, itd.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Lunja

Hajde da pokusam da odgovorim na pitanje. :fige:

Neka moja teorija (zavere) je da su, pored tih "tehnickih kvaliteta" (forehand, backhand, servis,...) bitne i fizicka snaga (misici, kondicija, izdrzljivost...) i mentalna snaga.

Meni deluje da najbolje na svetu, #1, #2,...,
od onih "manje uspesnih" izdvaja
upravo mentalna snaga.
Meni deluje da je ona kljuc.

Jer, svi oni, top10, i top50, i top100... treniraju taj fuckin' tenis bar po 15 godina, svaki dan, bar po 5 sati...

Dakle, verujem da posle tolikog fizickog truda i napora, oni ne mogu, a da ne znaju da pogode liniju iz forehanda ili backhanda, zmureci.

ALI, pitanje je ko od njih to moze da uradi POD PRITISKOM - na turnirima, na GSovima, kad ih od poraza deli samo 1 poJen...

:psiholog:

Nadam se da intuitivno moze da se prepozna eKsencija moje ideje o psihickoj snazi kao kljucnom faktoru uspeha tenisera, pod pretpostavkom da su zdravi i pravi.

Te ondaK nastavljam tu neprekinutu nit :hekla: , i izjavljujem da, iz gore navedenih razloga, dolazim do zakljucka da najbolji teniseri npr, mogu da imaju par tehnickih kvaliteta na 100%, a ostatak da im je na, ne znam, lupam, 70%,
a da prednje kompenzuju psihom koja je na 200%.

:sudija:

Can you feel it?
:tea:

:klap:

Ja bih samo opet to pojednostavio i zakljucio sledece:

- stepen talenta (odnosno stepen uspesnosti talentovane osobe) za odredjenu profesiju zavisi od vise komponenti koje deluju u sadejstvu: usko-strucne sposobnosti koje su, slozicete se, prag, preduslov da se neko uopste bavi tom strukom, stepen inteligencije iliti uspesnost primene vestine koja se uci u onim okolnostima koje ta profesija zahteva, zbir razlicitih karakternih osobina (pocev od elementarnih kao sto su motivacija, kreativnost...) koje neminovno uticu na dalji opsti razvoj licnosti (pre svega od puberteta) koja se vec bavi (trenira) odredjenom profesijom (ti sati koje pominjes) i neposredno okruzenje u kojem se ta lj. jedinka razvija, raste...

Dalje je vrlo lako doci do zakljucaka... :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by sing&dunum

Ja bih samo opet to pojednostavio i zakljucio sledece:

- stepen talenta (odnosno stepen uspesnosti talentovane osobe) za odredjenu profesiju zavisi od vise komponenti koje deluju u sadejstvu: usko-strucne sposobnosti koje su, slozicete se, prag, preduslov da se neko uopste bavi tom strukom, stepen inteligencije iliti uspesnost primene vestine koja se uci u onim okolnostima koje ta profesija zahteva, zbir razlicitih karakternih osobina (pocev od elementarnih kao sto su motivacija, kreativnost...) koje neminovno uticu na dalji opsti razvoj licnosti (pre svega od puberteta) koja se vec bavi (trenira) odredjenom profesijom (ti sati koje pominjes) i neposredno okruzenje u kojem se ta lj. jedinka razvija, raste...

Dalje je vrlo lako doci do zakljucaka... :)
Bas si ga pojednostavio. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!