Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Kuznetsova dominated most of the points but said she had been annoyed by the topspin Stosur put on her shots.
"I've been playing the ball from the second floor up here. It was not very comfortable. I had to play two metres behind (the baseline)," she said.
Originally posted by Marvin
a ja kao magarac... stojim i ni makac![]()
Originally posted by Lunja
Hajde da pokusam da odgovorim na pitanje.![]()
Neka moja teorija (zavere) je da su, pored tih "tehnickih kvaliteta" (forehand, backhand, servis,...) bitne i fizicka snaga (misici, kondicija, izdrzljivost...) i mentalna snaga.
Meni deluje da najbolje na svetu, #1, #2,...,
od onih "manje uspesnih" izdvaja
upravo mentalna snaga.
Meni deluje da je ona kljuc.
Jer, svi oni, top10, i top50, i top100... treniraju taj fuckin' tenis bar po 15 godina, svaki dan, bar po 5 sati...
Dakle, verujem da posle tolikog fizickog truda i napora, oni ne mogu, a da ne znaju da pogode liniju iz forehanda ili backhanda, zmureci.
ALI, pitanje je ko od njih to moze da uradi POD PRITISKOM - na turnirima, na GSovima, kad ih od poraza deli samo 1 poJen...
![]()
Nadam se da intuitivno moze da se prepozna eKsencija moje ideje o psihickoj snazi kao kljucnom faktoru uspeha tenisera, pod pretpostavkom da su zdravi i pravi.
Te ondaK nastavljam tu neprekinutu nit, i izjavljujem da, iz gore navedenih razloga, dolazim do zakljucka da najbolji teniseri npr, mogu da imaju par tehnickih kvaliteta na 100%, a ostatak da im je na, ne znam, lupam, 70%,
a da prednje kompenzuju psihom koja je na 200%.
![]()
Can you feel it?
![]()
Originally posted by sing&dunumBas si ga pojednostavio.
Ja bih samo opet to pojednostavio i zakljucio sledece:
- stepen talenta (odnosno stepen uspesnosti talentovane osobe) za odredjenu profesiju zavisi od vise komponenti koje deluju u sadejstvu: usko-strucne sposobnosti koje su, slozicete se, prag, preduslov da se neko uopste bavi tom strukom, stepen inteligencije iliti uspesnost primene vestine koja se uci u onim okolnostima koje ta profesija zahteva, zbir razlicitih karakternih osobina (pocev od elementarnih kao sto su motivacija, kreativnost...) koje neminovno uticu na dalji opsti razvoj licnosti (pre svega od puberteta) koja se vec bavi (trenira) odredjenom profesijom (ti sati koje pominjes) i neposredno okruzenje u kojem se ta lj. jedinka razvija, raste...
Dalje je vrlo lako doci do zakljucaka...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!