Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh:

od uzbudjenja necu moci zaspati, ima da pravim drustvo blekani celu noc u y. :lol:

a cim ga zatvore pikacu limenku do popodneva :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Shmi
Znaci definitivno pobedjujemo,mnogo smo bre jaki... Vise mi nije ni zanimljivo toliko kao na pocetku kada smo se nadmudrivali jer ovog puta kristalno jasno da cemo ih oduvati... :trep: :lol:
By Çâðê_DUP
shut bona nikad se ne zna, ak se zhivotinjke zapiju(zakljuchak na osnuvu postova :kiwi: ) niko ih sastaviti nece :lol:
romanticharke lepo cute,al da vas podsetim josh jednom njihova je taktika da padaju, pa se nedajte zajebati i poverovati u to :lol:

uzhivajte sjutra, stvarno vam zavidim
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja vala ne pijem,cak cu i u krevet a i u toku puta da spavam. Da bi bila sto odmornija. :lol:
Nego da ja pitam novosadjanke jel usput dok se putuje ka cuvenoj areni gde gostujemo ulica dunavska ili futocka kako li vec? :D
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by shmizllica

Ja vala ne pijem,cak cu i u krevet a i u toku puta da spavam. Da bi bila sto odmornija. :lol:
Nego da ja pitam novosadjanke jel usput dok se putuje ka cuvenoj areni gde gostujemo ulica dunavska ili futocka kako li vec? :D
Futoska ulica.
Korisnikov avatar
By elektron84
Shmi, nemoj da brigas! Tvoj vozac zna put ;)

Ovde je veceras neki mali, tanusni sneg poceo da pada, ali nije strasno!

Meso je kupljeno. Nadamo se da ce sve biti ok :fige:

Jedna molba! Ponesite rezervne carape!!! Hahahahahaha
Mislim da ce trebati ;)
Korisnikov avatar
By Shmi
Ama ne brinem nego bre me zanima jel moze moj vozac da prodje jednom od tih dve ulice da usput obavim nesto sto traje tri minuta. :trep: Mrzi me da sada izlazim i obavim to. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam sigurna da cu biti u svom naj- strejt izdanju (LOS dan, ne los vec...tezak :zvezdice: ) ali obecavam dobru igru sa svoje i strane svog tima.
A kad je igra, nek je bal! :balerina:
Korisnikov avatar
By Shmi
I da mi neko iz NS-a kaze prolazimo li mi kroz te dve ulice u NS-u?! :indijanac:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Prolazi se kroz Futosku ako se ide sa varadinskog mosta, tj iz pravca Petrovaradina...
Korisnikov avatar
By Shmi
Super onda cete bogami da palite sva cetiri dok obavim jednu sitnicu na par minuta. :trep: Hvalaaaa! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Jel stajemo kod banke i stavljamo carape na glavu ?

ili pokazujemo :dude:

da se bankarske sluzbenice preneraze i za trenutak oslepe?

Koja banka je u pitanju?

Korisnikov avatar
By Shmi
Yap,vidis kako si me provalila. :smeh: Volksbank je u pitanju,mrzi me da se ujutru cimam do Zemuna da dignem pare pa da trcim na dogovoreno mesto da me pokupite... i onda kad vec prolazimo tuda sto da i ne svrnemo. :trep:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By elektron84
Duga je noc :drama:

Igracu tragicno jer cu biti neispavana. Znam da je i to dovoljno za pobedu, ali...

Uh...
Korisnikov avatar
By Shmi
Hahahaha karantin samo za najslabije igrace? :smeh:
By Dee
Dobro jutro, drage moje zene :) ... svanuo je i taj dan... Zelim nam srecan put, odmoran dolazak, puno sportskog duha i fer igru... Zabavu, dobar rucak :D , i da raspredamo i o ovom danu kao i o prethodnim.... Vidimo se... ;)
Korisnikov avatar
By Shmi
Jedva me probudili... bas mi je mrsko da se ganjam sa vama na fudbalskom terenu,radije bi bila uspavani sudija... :lol:
Takodje zelim nam srecan put,sve ostalo i paaaa plavuse to ste propustili da dodate. :smeh:

p.s. Sto me mrzi da peglam stvari za tekmu,stvarno besmisleno da peglam i posle u istom padam po travi ili parketu isti djavo... al dobro moram ja da gundjam od ranog jutra... :trep: Vidimo se.

ALEEE ALEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEE AAAAALEEEEEEEEEEEE

http://www.youtube.com/watch?v=Nf8ts-U-gGU
Korisnikov avatar
By Shmi
A Novosadjani garant jos spavaju... ebe se njima sto mi moramo da poranimo zbog puta... :paradajz:

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By elektron84
Kakvo crno spavanje!! Ustali smo rano :rock: :rock: :rock:

Ima i bolesnih, pa sam u iscekivanju novosti. Valjda se sve biti ok :fige:

Vidimo se ljudi :D
Korisnikov avatar
By Shmi
Nestrpljivo cekam signal za polazak.... Pfffff! :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Inace, Andjelika, odlican je ovaj sajt u tvom potpisu.. :)
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!