Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Naime imao sam samo dva seksualna iskustva i to jednom obostrani oral i jednom oral i anal gde sam bio pasivan.prvo iskustvo je bilo na prolece 2006 a drugo maja 2007.E sad posto nisam imao pojma o polno prenosivim bolestima i pesnosu hiva jer sam budala smatrao da se on prenosi samo direktnim spajanjem dve krvne grupe ili sperma sa spermom, a posto sam bio u godinama kada sam hteo da probam seks i slucajno se pruzila prilika u oba slucaja da probam, u oba primera sa nepoznata muskarca starosi oko 30godina, jer sam bio u fazi diskrecije i svog tok konfuznog stanja, mada obojica su ozenjeni, nisam koristio kondom a ni oni mi nisu predlozili, tako da se sad nemate pojma koliko kajem z bog toga.E sad nikakve kontakte vise nisam imao sa njima , ali posto patim od upalu desni jos od detinjstva a pritom sam imao oral strahujem i zbog toga a drugom partneru sam i pusio posle toga kad je svrsio , strahujem od hiva.Medjutim u medjuvremenu pojavilo mi se neki svrab na analnom otvoru i peckanje. Ja sam inace iz okoline nisa, i posto zivim u malom gradu ne znam jednostavno gde da se obratim i kome za pomoc i gde da odem da vidim dali imam neku polnu bolest nedaj boze.I dali se takva ispitivanja vrse na nekj privatnoj klinici i dali znate mozd za neku. Unapred hvala:namig2:
Korisnikov avatar
By Delete
Bolje da si do`vatio pravopis umesto kurca :)
Ako ti je bas toliko vazno da saznas, provozaj se do Beograda, testiraj se i otkloni svaku dilemu.
A mozes i u apoteci da kupis neki od onih brzih testova, mada oni nisu najpouzdaniji i najmerodavniji.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Test na HIV se moze raditi na privatnim klinikama.
Ipak, ne znam koliko taj svrab ima veze sa HIVom.

Cuvaj se. :bye:
Korisnikov avatar
By colorado
Lepo sto ti je to palo na pamet posle godinu i po dana...

A sad se lepo testiraj, pa onda panici ako treba. Obrnut redosled je manje produktivan. :)
Korisnikov avatar
By IriS
ja mislim da imaš gliste :cool:
By Sixto
U privatnim laboratorijama, bar kod nas u NS, ti je pregled na HIV 1000din! Za hepatitis isto tako!
Otidji, istestiraj se i posle pamet u glavu! Fore 'alergija na latex' ili 'ne osecam dupe kako valja' nemoj da slusas, zdravlje nije vredno jednog sexa bez zastite! Ako nece, nadji drugog jebaca, kurca bar ne manjka!
Korisnikov avatar
By Paki
Idi u niški gradski zavod za zaštitu zdravlja, tamo se možeš besplatno testirati na HIV, verovatno i na hepatitis B i C ...
Korisnikov avatar
By jenny
jel smem da primetim da novajlije uvek neko napadne za pravopis?
By alexandermagic
Obzirom da "osjećaš svrab i peckanje na analnom otvoru" iznenađujuće je napisano u rubrici "raspoloženje". Ili je i to bilo ranije? :giggle:

Elem, već su ti odgovorili.
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Hwala mada ne znam kakwe weze ima prawopis sa owim, jer da sam hteo da pricam o prawopisu dosao bih na neki drugi foruma ane owde, ali ok nawikao sam na takwe reakcije ljudi koji swe znaju i pametuju kad god im se pruzi prilika werowatno zbog kompleksa nize wrednosti ali sta cu. Hwala na odgoworima , spremam se da odem lekaru da prowerim swoje zadrawlje ako laje neka laje ne zanima me. kiss i pooz swima
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Delete
Bolje da si do`vatio pravopis umesto kurca :)
:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Tuznipetarpan
Hwala mada ne znam kakwe weze ima prawopis sa owim, jer da sam hteo da pricam o prawopisu dosao bih na neki drugi foruma ane owde...
A sta smo mi ovde po tvom misljenju ?
Skupina orgijasha kod kojih treba doci samo kad osetis peckanje na analnom otvoru posle homo seksa " u diskreciji " ( i to jos ni manje ni vise nego posle 2 godine od koitusa ) i da ih priupitas sta bi to moglo da bude ?
Mi smo ti ovde mahom intelektualci, fin svet , eminentnan i ugledan i jako drzimo do nekih standarda.

:zen:
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Ha ha ha a do kojih to standarda? Moj post govori ne o pravopisu vec o drugim stvarima, i netrazim da neki intelektualac lupa glavu oko mojih postova jer smatram da sam bio isuvise jasan jer bi lupanje glave o tako konkretnom pitanju bilo porazavajuce , tj dovelo bi u sumnju nivo vase inteligencije.:alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nigde nisam rekao da smo inteligentni ( mada i to stoji ), nego da smo intelektualci.
:alexis:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by *deni*
Hwala mada ne znam kakwe weze ima prawopis sa owim, jer da sam hteo da pricam o prawopisu dosao bih na neki drugi foruma ane owde...
Skupina orgijasha kod kojih treba doci samo kad osetis peckanje na analnom otvoru posle homo seksa " u diskreciji " ( i to jos ni manje ni vise nego posle 2 godine od koitusa ) i da ih priupitas sta bi to moglo da bude ?
e danijela, svaka ti chast.... ne pamtim kada sam se poslednji put ovako smejao

hvala ti!!! :hail:

:lol: :smeh: :lol:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mahoney
joooj...

jeste, smesan je taj panicni upad na forum i saopstavanje svih cinjenica i okolnosti, makar i anonimno, o pusenju nakon svrsavanja i svrbuckanju anusa, ali, malo mi zao momka, tako da, molim vas, na kolenima, nemojte ga jos dodatno, kako mi mladez rekla, tovariti, pustite ga da se sabere, pa oduzme, pa testira, pa pregleda, pa resi taj svrab, pa da malo vise cita, a onda zdrav, cist, smiren dodje na forum i lepo u miru i skladu sa svojim unutrasnjim svetom napise jedan poucan, dirljiv ili kakav vec post.

:crveni:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ne verujem da to peckutanje i svrab oko anusa kod korisnika Tuznipetarpan ima veze sa seksom od pre 2, 3 godine.
Mnogo je tu vremena proslo, a da bi se to pechenje moglo povezati sa tim dogadjajima iz 2006. i 2007.
Znaci, mora da je nesto drugo i svezije u pitanju.
Mozda masna i jaka hrana za praznike.
:eureka:
U svakom slucaju, pravac kod doktora, pa neka on to ispita i vidi sta je.
:doktor:
Korisnikov avatar
By Val
i netrazim da

Ajd´ majke ti, lupi taj "Space" iza slova "e"! :maji:
Korisnikov avatar
By deran
Naime imao sam sam...
Testiraj se i razuveri-NISI HIV pozitivan...

Gde i kako su ti već rekli...

A i za ponašanje takođe...

Nema potrebe da se kidaš bezveze:)
By alexandermagic
Valjda će se vratiti da nas obavijesti da li se je oslobodio svraba. :drama:
Korisnikov avatar
By ns.happy
patim od upalu desni jos od detinjstva

pojavilo mi se neki svrab na analnom otvoru i peckanje
1. idi zubaru da ti skine kamenac
2. plakni se
:lol:
verovatno nije nista.

fy je svojevremeno objavio ovaj tekst, koji nije lose ovde staviti...

Adrese za dobrovoljno i poverljivo savetovanje i testiranje
U svim većim mestima postoje takozvani centri za DPST (dobrovoljno i poverljivo savetovanje i testiranje). Oni rade po principu DOBROVOLJNOSTI (niko te ne može naterati da se testiraš ukoliko to zaista ne želiš) i ANONIMNOSTI (nije ti potreban nikakav dokument, niti je potrebno da kažeš svoje ime ili bilo koje druge podatke o sebi).

Kada dođeš i centar za DPST dočekaće te savetnik (osoba posebno obučena za taj posao) sa kojim ćeš proći celu proceduru savetovanja i testiranja. Ova procedura se satoji (1) savetovanja pre testiranja, (2) laboratorijskog testiranja uzoraka krvi i (3) savetovanja posle testiranja.
Laboratorijski se testira mali uzorak krvi iz vene. Postoje različiti testovi, ali se najčešće koristi ELISA test. Ovim testom se utvrđuje da li u tvojoj krvi ima antitela na HIV.

Adrese DPST centara u Srbiji su sledeće:

Beograd:
- Gradski zavod za javno zdravlje Beograd (Cenar za HIV/AIDS); ul. Despota Stefana broj 54a/bivšeg 29. novembra; IV sprat, soba 72; tel: 011/32-30-038; radno vreme: 9-12h
- Zavod za zaštitu zdravlja studenata (Centar za prevenciju side i PPI), ul. Krunska broj 57; radno vreme: 08:30-17h

Bosilegrad:
- Dim zdravlja Bosilegrad (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti Vranje higijensko-epidemiološka služba); ul. Blat broj 66; tel: 017/878-232; radno vreme: petkom 10-12h

Vranje:
- Zavod za javno zdravlje Vranje (Služba epidemiologije); ul. Jovana Jankovića Lunge broj 1, tel: 017/422-296 lokal 103; radno vreme: 8-14h

Zaječar:
- Zavod za javno zdravlje Zaječar; ul. Sremska broj 13, soba 14; tel: 019/422-477 lokal 120; radno vreme: 07:30-13:30

Zrenjanin:
- Zavod za javno zdravlje Zrenjanin; ul. dr Emila Gavrila broj 15; tel: 023/566-345 lokal 121,133 i 138

Kikinda:
- Zavod za javno zdravlje Kikinda; ul. Kralja Petra I broj 70; tel: 023/421-102 lokal 110

Kragujevac:
- Institut za javno zdravlje Kragujevac; ul. Nikole Pašiča broj 1; tel: 034/331-343; radno vreme: ponedeljkom i utorkom od 8h do 10h

Kraljevo:
- Zavod za javno zdravlje Kraljevo; ul. Slobodana Peneziča broj 16, soba 32; tel: 036/392-336

Leskovac:
- Zavod za javno zdravlje Leskovac (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti); ul. Maksima Kovačevića broj 11, soba 12; tel: 016/241-724

Niš:
- Institut za javno zdravlje Niš (Savetovalište za DPST); ul. Bulevar dr Zorana Đinđića broj 50, soba 38a; tel: 018/539-539; radno vreme: 8-13h

Novi Sad:
- Zavod za javno zdravlje Vojvodine (Cenatr za kontrolu i prevenciju bolesti); ul. Futoška broj 121, II sprat, soba 54: tel: 021/4897-570; radno vreme: 7-13h

Pančevo:
- Zavod za javno zdravlje Panečvo (Centar za prevenciju i kontrolu bolesti, savetovalište za HIV); ul. Pasterova broj 2, I sprat, soba 101; tel: 013/310-466

Požarevac:
- Zavod za javno zdravlje Požarevac; ul. Jovana Šerbanovića broj 14, I sprat, soba 13; tel: 012/531-628; radno vreme: četvrkom od 13h do 20h

Sombor:
- Zavod za javno zdravlje Sombor; ul. Vojvođanska broj 47; tel: 025/26-505

Sremska Mitrovica:
- Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica; ul. Stari Šor broj 47; Ambulanta za vakcinaciju,m prizemlje; tel: 022/610-511, lokal 108

Subotica:
- Zavod za javno zdravlje Subotica; ul. Zmaj Jovina broj 30; tel: 024/571-197; radno vreme: 7-14h

Užice:
- Zavod za javno zdravlje Užice; ul. dr Veselina Marinkovića broj 4; tel: 031/563-150; radno vreme: 7:30-14:30

Čačak:
- Zavod za javno zdravlje Čačak (DPST Centar u okviru Doma zdravlja); ul. Veselina Miletića broj 25, soba 28; tel: 032/310-366

Šabac:
- Zavod za javno zdravlje Šabac; ul. Jovana Cvijića broj 1, soba: Savetovalište za zarazne bolesti; tel: 015/343-605 lokal 113; radno vreme: 7-13h
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
da se on prenosi samo direktnim spajanjem dve krvne grupe ili sperma sa spermom, a posto sam bio u godinama kada sam hteo da probam seks i slucajno
Au jebt...de zivis ti?
Korisnikov avatar
By XerYuS
:wtf:

A kako se moze prenositi spajanjem spermi????

Molim te objasni nam kako si to zamisljao?
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Daliborka
Mozda masna i jaka hrana za praznike.
:smeh:
Korisnikov avatar
By Rodman
taj svrabi peckanje je sigurno sto nisi dobro obrisao dupe posle obavljanje nuzde :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Tungi
Decko je pisao pre skoro godinu dana:)I nije nam se vratio.Sta li se desilo?:novine:
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da je svrab postao nepodnošljiv i da se ubio.

Naime imao sam samo dva seksualna iskustva i to jednom obostrani oral i jednom oral i anal gde sam bio pasivan.prvo iskustvo je bilo na prolece 2006 a drugo maja 2007.E sad posto nisam imao pojma o polno prenosivim bolestima i pesnosu hiva jer sam budala smatrao da se on prenosi samo direktnim spajanjem dve krvne grupe ili sperma sa spermom, a posto sam bio u godinama kada sam hteo da probam seks i slucajno se pruzila prilika u oba slucaja da probam, u oba primera sa nepoznata muskarca starosi oko 30godina, jer sam bio u fazi diskrecije i svog tok konfuznog stanja, mada obojica su ozenjeni, nisam koristio kondom a ni oni mi nisu predlozili, tako da se sad nemate pojma koliko kajem z bog toga.E sad nikakve kontakte vise nisam imao sa njima , ali posto patim od upalu desni jos od detinjstva a pritom sam imao oral strahujem i zbog toga a drugom partneru sam i pusio posle toga kad je svrsio , strahujem od hiva.Medjutim u medjuvremenu pojavilo mi se neki svrab na analnom otvoru i peckanje. Ja sam inace iz okoline nisa, i posto zivim u malom gradu ne znam jednostavno gde da se obratim i kome za pomoc i gde da odem da vidim dali imam neku polnu bolest nedaj boze.I dali se takva ispitivanja vrse na nekj privatnoj klinici i dali znate mozd za neku. Unapred hvala:namig2:
Strašno.

Da napipaš ti internetom ovakava jedan sajt, ovakvo jedno mesto....a da ti ne padne na pamet da potražiš odgovore koji te zanimaju. Kako se prenosi HIV, recimo, pa na dalje.
Korisnikov avatar
By blenta

Mi smo ti ovde mahom intelektualci, fin svet , eminentnan i ugledan i jako drzimo do nekih standarda.

:zen:

Nigde nisam rekao da smo inteligentni ( mada i to stoji ), nego da smo intelektualci.
:alexis:

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA :fancyklap:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ovde se zacudo slazem sa Danijelom u potpunosti....evo se ismejah i Delete-nom postu..kraljica :smeh:

a eto naucih i kako se HIV prenosi spajanjem spermi :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Spermi ili krvnih grupa.

Ja bih voleo da mi se to pojasni malo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!