Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZwezdicaJuuuuuu...ne ne ne ne!
I da pobede ove gubitnice bar treci put, kazu ljudi treca sreca..![]()
Originally posted by ZwezdicaE vala bas.
Zene, srecan vam treci fudbal.![]()
![]()
Originally posted by Orlando the Ladyma da... posle idem sjebana na utakmicu
@Blacky: I ja, da se razbucamo sve skroz!![]()
Originally posted by DeleteNe mora Anjda da otkaze u poslednjem trenutku, moze i odma...
Originally posted by DeeAndja u poslednjem trenutku otkaze jer joj je nesto iskrslo i sl.
IZGLEDA DA IMAMO SAMO DVA AUTA... POBOGU, JAVLJAJTE MI SE HITNO NA U2U DA MOGU DA VAS RASPODELIM... NEMOJ DA MI DIZETE PRITISAK!!!!!!!!!![]()
Originally posted by Andjelika
Originally posted by DeleteNe mora Anjda da otkaze u poslednjem trenutku, moze i odma...
Originally posted by DeeAndja u poslednjem trenutku otkaze jer joj je nesto iskrslo i sl.
IZGLEDA DA IMAMO SAMO DVA AUTA... POBOGU, JAVLJAJTE MI SE HITNO NA U2U DA MOGU DA VAS RASPODELIM... NEMOJ DA MI DIZETE PRITISAK!!!!!!!!!![]()
nista lespe nego sedeti kuci sa detetom...
Nije problem... mogli bi organizatori da pokazu bar malo sportskog
duha i da kazu kako i sta...
... nema potrebe za onim pricama trinaesto prase, deveta rupa na svirali... itd...
Originally posted by AzdajaHvala Azdajo...
Originally posted by Andjelika
nista lespe nego sedeti kuci sa detetom...
Nije problem... mogli bi organizatori da pokazu bar malo sportskog
duha i da kazu kako i sta...
... nema potrebe za onim pricama trinaesto prase, deveta rupa na svirali... itd...
mogu li prokomentarisati?![]()
nece andja otkazati u poslednjem trenutku, ako nas ima previse menjacemo se (meni ne smeta, a i cisto sumnjam da sam trenutno za dvocasovno trcanje...ne bitna stvar)
ako je problem sto je nas 10, a njih 9 - menjacemo se andja i ja, pola utakmice ona igra, a pola ja (obe platimo "kartu" za druzenje, ne znam mozda bi i to nekom bio problem) iliiililiii nadjite jos jednu igracicu za romant. ako nas bude previse, igracemo sa izmenama....
ako je potrebna suTkinja na utakmici...nek' se javi neka ako je zainteresovana i NE zeli da igra![]()
e tako - endzi, jel se slazes sa ovim?![]()
Originally posted by Azdajaomg
padajuci most - draga spava i odbija da se probudi (hahahha) ti cetvoronoske iznad nje, onako je opkoracis, i prvo se klimatas levo desno IMITIRAS most i na kraju se srusis na nju...posle toga dolaze talasi...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!