Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja sam kao mali imao obicaj da stavljam cizmu na prozor dan pred svetog nikolu....obozavao sam taj 19. decembar jer mi je 18. rodjendan, dobijem mnogo poklona, dodju mi drugari, dragi ljudi...i onda jos sledeci dan dobijem nesto lepo u cizmu :D
Korisnikov avatar
By 2kune
meni je klasično donio mandulat od bobisa... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni su se vise puta na taj dan desile neke prelomne stvari... negativne i pozitivne... a pitanje je iz ove daljine da li ono sto je tada bilo negativno nije i pozitivno... no videcemo ove godine sta nosi... :molise:
Korisnikov avatar
By 2kune
to je odličan razlog da se čovjek nauči googlanju... :mama:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ali i odlican razlog da ti objasnis termin koji si upotrebio u temi...mozda ga ne znaju ni drugi..eto meni stvarno nije poznat i ne da mi se da guglam, a i ne znam sta da trazim...
Korisnikov avatar
By 2kune
c c c c... ta moderna omladina... sve na gotovo... nije ni čudo da se više ni ne jebete... :deda:
By XanaX
Tako su Mlečani naučili Dalmatince da bademe / bajame zovu po venetski "mandula" (kako Dalmatinci zovu krajnike / mandule / tonzile - ne znam; porijeklo riječi je valjda iz grčkog, anyway, amygdala/e, za one koji se zabavljaju anatomijom CNS-a i/ili SEX-a). Taj mandulat dalmatinski, meni je to više k'o neki rahat lokum, seriously. Iako, rahat lokum kojeg sam ja imao prilike kušati bio je neka sasvim luda verzija*, pa možda i nije neka komparacija na mjestu, baš...

*"luda verzija" - pripremljen za "proljetni seder", koji ovdje pada obično po najjačjoj zimi, ali u Izraelu tada cvjetaju stabla badema i sl., i to je opet kao neka Nova godina, od svih mogućih...

Za "bobis" nemam pojma, to je nešto intra-splitski, ali vjerojatno niš' posebno (šecam da je to dio lokal-patriotskog mitosa / prosera po krležijansko-agramerskoj mjeri).

Budući da je kod mene djetinjstvo prošlo u velikoj zbrci što sekularnih, što vjerskih običaja, i ja sam htio imati malo od te priče o Krampusu i čizmici na prozoru, onim "pozlaćenim" šibama itd. Zato sam svog hrčka proglasio rimokatolikom. Onda sam ja (u ime hrčka) stavljao one štikle od Barbika na prozor, pa bi "hamonster" dobio neku sjemenku i sl., kasnije su i papagaji također dobivali darove, npr. suncokret i dr. lijepe stvari...

Ovim samo želim naglasiti vlastitu intuitivnost pri povezivanju badema, sjemenki, zimoproljeća i vjeronaučavanja kućnih ljubimaca.
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni je kao malome dolazio Mikulaš.
I u čizmicu mi je donosio slatkiše :klap:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by 2kune

meni je klasično donio mandulat od bobisa... :radosnice:
http://www.gay-serbia.com/forum/images/snow0.gif

i want some too :sigh:
Originally posted by XanaX

Taj mandulat dalmatinski, meni je to više k'o neki rahat lokum, seriously.

Za "bobis" nemam pojma, to je nešto intra-splitski, ali vjerojatno niš' posebno (šecam da je to dio lokal-patriotskog mitosa / prosera po krležijansko-agramerskoj mjeri).
mandulat nema veze sa ratlukom a bobis je firma koja pravi najbolji mandulat na svetu.

@haemo - mandulat izgleda nekako ovako, verovatno si probao grcko-turske verzije koje su totalno blah.

Slika

@2kune - meni je jednom sv luce donela favete :sigh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!