Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Ne volim kad obradjuju Madonine pjesme :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna nominovana za Grammy!

Slika

Madonna je ove godine ponovo nominovana za Grammy, u kategoriji "Best Dance Recording", za pesmu "Celebration". Ona se bori protiv vrlo jake konkurencije: grupe Black Eyed Peas ("Boom Boom Pow"), Davida Guette ("When Love Takes Over"), Britney Spears ("Womanizer"), kao i, naravno, Lady GaGe ("Poker Face").
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Beautiful Nightmare

Madonna nominovana za Grammy!

Slika

Madonna je ove godine ponovo nominovana za Grammy, u kategoriji "Best Dance Recording", za pesmu "Celebration". Ona se bori protiv vrlo jake konkurencije: grupe Black Eyed Peas ("Boom Boom Pow"), Davida Guette ("When Love Takes Over"), Britney Spears ("Womanizer"), kao i, naravno, Lady GaGe ("Poker Face").
Bice tesko ali drzimo joj fige. :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
''

A ovo je moj omiljeni dio sa turneje Girlie show 1993 :dance:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Videćemo šta će biti... držimo joj fige svakako... :molise: :molise: :molise:
Korisnikov avatar
By Seaman
A kad je dodjela? Nisam u toku :)
By Orion
''

Ne znam da li je neko postavio u ovoj temi ranije ali ja moram i ovde da ga stavim. :lol:

:spam:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna razmatra novo usvajanje

Slika

U intervjuu za GMTV (koji možete pogledati na sajtu), Madonna je izjavila da bi mogla da proširi svoju porodicu. Trenutno, u kući kraljice popa živi Lourdes, ćerka iz veze sa Carlosom Leonom, Rocco, iz osmogodišnjeg braka sa Guyem Ritchiejem, kao i dvoje već usvojene dece, David i Mercy.
"Nikad ne reci nikad", izjavila je Madonna.
O svom radu u Africi i organizaciji "Raising Malawi", koja je dom 25 000 siročića, Madonna kaže: "Vrlo sam ponosna na svoj rad u africi i osećam se neverovatno ispunjeno zbog svega što sam učinila".
"Trenutno imam četvoro dece i mislim da sam dobra majka. Osećam se zadovoljno u vezi svih aspekata mog života".
Kad se govori o Britaniji, ne nedostaju joj pabovi, ali London- pomalo.
"Nedostaje mi šetnja po komšiluku u Londonu - mnogo je opuštenije nego na Menhetnu".

Madonna na premijeri filma "A single man"

Slika

Slika

Slika

Na after party-u sa Tomom Fordom

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna by D&G!

Coming soon...

Slika

Revolver - Single Tracklisting

Slika

Digitalni singl (iTunes)
Datum izdavanja: 29. decembar 2009.
01 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Remix) 03:10
02 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Remix) (Feat. Lil Wayne) 03:25
03 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Club Remix) 05:23
04 Revolver (Paul van Dyk Remix) 08:36
05 Revolver (Paul van Dyk Dub) 08:36
06 Revolver (Tracy Young’s Shoot To Kill Remix) 09:30
07 Celebration (Featuring Akon) 03:54
08 Celebration (Felguk Love Remix) 06:38

CD Singl
Datum izdavanja: 22. januar 2010.
01 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Remix (Feat. Lil Wayne) 03:25
02 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Remix) 03:10
03 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Club Remix) 05:23
04 Revolver (Paul van Dyk Remix) 08:36
05 Revolver (Paul van Dyk Dub) 08:36
06 Revolver (Tracy Young’s Shoot To Kill Remix) 09:30
07 Celebration (Feat. Akon) 03:54
08 Celebration (Felguk Love Remix) 06:38

12″ Singl
Datum izdavanja: 5. februar 2010.
A1 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Club Remix) 05:23
A2 Revolver (Paul van Dyk Remix) 08:36
B1 Revolver (Tracy Young’s Shoot To Kill Remix) 09:30
C1 Revolver (Paul van Dyk Dub) 08:36
C2 Revolver (Madonna vs. David Guetta One Love Remix) (Feat. Lil Wayne) 03:25
D1 Celebration (Feat. Akon) 03:54
D2 Celebration (Felguk Love Remix) 06:38
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna sa Guyem za Božić

Madonna će se pridružiti bivšem suprugu Guyu za Božić, kako bi cela porodica bila na okupu.
Prošle nedelje, pričalo se da će samo Lourdes, Rocco, David i Mercy odleteti u London.

Slika

Ali, izgleda da će sada cela porodica otići na Guyevo imanje u Wiltshireu.
"Madonna će provesti 24 sata u Britaniji sa decom. Odnosi između njih su sjajni, a deca obožavaju da slave Božić na Guyevom imanju. On je tamošnju kuću pretvorio u pravu Deda Mrazovu kućicu", navodi izvor.

"Najpoznatija ličnost decenije"

Madonna je ličnost o kojoj se najviše pisalo protekle decenije, navode britanski mediji.
U "muškoj konkurenciji", na prvom mestu je Robbie Williams, koji je ove godine konačno izdao dobar album.

Slika

Evo prvih 10 slavnih ličnosti i broj članaka napisanih o njima u prošloj deceniji:

1. Madonna 45,633
2. Robbie Williams 27,976
3. Britney Spears 27,910
4. Brand Beckham (Posh and Becks) 26,561
5. Kate Moss 26,494
6. Victoria Beckham 25,204
7. David Beckham 24,631
8. Michael Jackson 22,426
9. Simon Cowell 22,263
10. Sir Paul McCartney 20,347

A evo prvih 10 ličnosti o kojima se najviše pisalo u protekloj godini (do 7. decembra) i broj napisanih članaka:

1. Michael Jackson 6,838
2. Simon Cowell 6,213
3. Madonna 4,612
4. Cheryl Cole 3,745
5. Katie Price 3,700
6. Susan Boyle 3,170
7. Jade Goody 3,049
8. Lily Allen 3,021
9. Peter Andre 2,985
10. Kate Moss 2,618
Korisnikov avatar
By Seaman
Zahvaljujem za ove predivne fotke. :love:

Kako je slatka. :love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Madonna kuva i pere sudje, to bih volio da vidim. :smeh:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Slika

Pre tačno 25 godina Madonin prvi singl, "Like A Virgin" , sa istoimenog albuma dostigao je prvo mesto na Billboard Hot 100 singles chart i postao njen prvi #1 singl. Pesma se zadržala na prvom mestu šest nedelja i lansirala Madonu u sam vrh. Ovom pesmom M je obeležila i prvi MTV Video music awards nastupajući u venčanici na vrhu svadbene torte, a 2000.godine MTV i Rolling stone pesmu su proglasili za četvrtu najbolju pop pesmu ikada. Na VH1 pesma je zauzela deseto mesto u kategoriji Najboljih pesama u proteklih 25 godina. Like a virgin završila je na čak pet Madoninih turneja( od kojih je jedna nazvana Virgin tour), a na poslednjoj turneji više puta je zahtevana od strane fanova.

''Iznenadilo me je kako su ljudi reagovali na Like a virgin. Svi su protumačili kako poručujem da više ne želim da budem devica, da čeznem za seksom. Uopšte se ne radi o tome. Pevam o tome kako sam se zbog nečega osetila svežom i novom'' - Madona.
Korisnikov avatar
By Seaman
Thanx for video. :)

Mene mrzi da sve to trazim, a obavezno pogledam akd neko postavi. :)
Korisnikov avatar
By Stanwik
More news are about Madonna being planning new performances on early 2010. The notorius Madonna Fanzine insider now adds that, even if it's not 100 % confirmed yet, Madonna is set to open the Grammy ceremony in February.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Madonna već radi na narednom albumu?

Slika

Šuška se da kraljica popa već sprema novi album, i to sa nekim poznatim imenima koji ispunjavaju sam vrh svetskih top-lista.
Jedan od potvrđenih (?) producenata je Brendon O’Brien, koji je prethodno radio sa Bruceom Springsteenom i grupom Pearl Jam. Od skoro, znamo i za A-Traka, jednog od najpoznatijih DJ-eva elektro-repa, koji će navodno "producirati Madonnin povratnički album". Po svemu sudeći, ta kreacija, koja bi trebalo da izađe sledeće godine, biće mešavina rok, rep i disko zvuka. Drugim rečima: čisto remek-delo.
Ako tome dodate i Davida Guettu, koji je rekao da "svoje planove sa Madonnom još uvek ne može da otkrije", dobijete pravi dream team.
Izgleda da je Madonna definitivno rešila da nikako ne postane Mariah Carey 2010. godine.

New York Post

Madonninih 10 najboljih pesama decenije

Sa 2010. godinom na pragu, sajt AssociatedContent objavio je svoju listu Madonninih najboljih pesama u proteklih 10 godina. Prilično realna lista, rekla bih...

10. 4 Minutes
9. Give It 2 Me
8. Hung Up
7. She's Not Me
6. Love Profusion
5. Candy Shop
4. What It Feels Like For A Girl
3. Music
2. Don't Tell Me

A na prvom mestu...

Slika

1. Get Together

Novi nastup u januaru?

Slika

Šuška se da je Madonna u pregovorima za nastup koji bi otvorio sledeće Grammy nagrade, 31. januara, kao i da postoji mogućnost novih nastupa početkom sledeće godine.
Savetujem da uzmete ovo zdravo za gotovo, čisto radi predostrožnosti.

Mercy podržala zemljake

Slika

Izgleda da se u sitorištu Kondanani u Malawiju Božić proslavio na jedan poseban način.
Madonnina najmlađa ćerka Mercy, kako prenosi Daily Mirror, poslala je svom rodnom kraju pun kamion poklona, među kojima su i popularne papuče, Crocs. Mama Madonna je takođe poslala hamburgere, čokoladu i piće, kao i božićnu čestitku, omogućivši pravu zabavu. Pokloni su sada u rukama preko 80 mališana, sa porukom "Love from Mercy".
Deca su bila jako srećna, rekavši da su pokloni prelepi, te da sada konačno imaju svoje igračke.

Madge in London

Slika

Slika
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!