Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ :giggle:

Taj bi bog bio sujetan za sve pare :giggle:
Korisnikov avatar
By Divlja
Originally posted by 2kune
Originally posted by Divlja

OK, ali zašto si citirala moj post? S ovim pamfletom moj post nema ama baš ništa... :neznam:
Al dobro... Idemo redom...
Jedino je buč lezba čista energija.
Energetska kružnica pulsirajućeg života s puno tačaka na sebije SF haiku wannabe.
Kako konkretno matematika kao egzaktna nauka svjedoči u korist boga? Kojim aksiomom, jednadžbom, teoremom...?
Energiji je, poglavito ako je potencijalna (tj. još nedjelotvorna u beskonačnosti), svejedno da li je u punini ili praznini (jer obje riječi tu gube svoj smisao mjere), da li je nazivaš Kreativnom Prazninom ili nekakvim bogom, pa ti zapravo tvrdiš istu stvar kao i ja a nipošto ne suprotnu.
No, to ionako za tebe nema značenja; razumijem da je napisati pamflet bitnije. :lopta:
Buc lezba ima energiju, ali, recimo, ja to chudo prirode mogu potrositi u danu. Jednom... :volinevoli: :yay: :love:

Boga , kao cistu energiju stvaranja , pozitivnu energiju, skup svih pozitivnih energija ne mogu zameniti buchice, he, he....
Matematika ne sabira, oduzima, mnozi ,deli, dize na kvadrat, kub buc- lezbe ali lepo svedoci kao egzaktna nauka u korist punine a protiv praznine.
Ja sam jednom od jedne buc lezbe ogledom dobila dve, ali, o tome necu na ovoj temi... :napitak:
Moj ''Pamflet o Ljubavi'' ima vece znacenje od samo jedne buc lezbe.
Dve buchice na jednom mestu su vec nesto drugo. To je vec velika kolicina ljubavi koja samo ceka nekoj da se izlije u krilo u svoj svojoj punini, ali, ni blizu su Bogu. Bog te vise ljubi, he, he, da. Ma koliko to cudno zvucalo....
:volinevoli: :love: :peace: :love:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Koliko kapiram ti ne verujes u Boga :fige: i to je tvoj izbor. Samo, koliko vidim, imas i jako malo tolerancije prema verujucim ljudima, plus, imas i predrasude koje ih se po tebi ticu. To ti je bez veze. :bye:
imam toleranciju sve dok se molis, tragas za istinom sta god u sebi. onog trenutka kad neko krene da mi objasnjava, da ne kazem ubedjuje da je bog u svima nama-pa i meni, da sam ja zapravo okovan lancima, ne dopirem do dubine moje duse i sl. price, tada mi se prag tolerancije spusti na nulu.
By Ulix
Originally posted by Sprinter
Koliko kapiram ti ne verujes u Boga :fige: i to je tvoj izbor. Samo, koliko vidim, imas i jako malo tolerancije prema verujucim ljudima, plus, imas i predrasude koje ih se po tebi ticu. To ti je bez veze. :bye:
imam toleranciju sve dok se molis, tragas za istinom sta god u sebi. onog trenutka kad neko krene da mi objasnjava, da ne kazem ubedjuje da je bog u svima nama-pa i meni, da sam ja zapravo okovan lancima, ne dopirem do dubine moje duse i sl. price, tada mi se prag tolerancije spusti na nulu.
Mene to podseća na ono "budite pederi, ali u vaša četiri zida". :)

Ako ne trpiš nikakvo pokazivanje religioznosti ili nikakve stavove drugačije od tvojih, o kakvoj toleranciji govoriš?
Korisnikov avatar
By Divlja
A ko ti kaze da si ''okovan lancima''?
I-juu, ko to kaze, sram ga bilo?
Ja ne.

Dobro, ako ti tvrdis da Boga u tebi nema, neka ti je... Opet tvoj izbor...
..
Korisnikov avatar
By blabla54380
divlja, ti si rekla. eno ti na par prethodnih postova, procitaj svoje postove.
ulixe, moze samo da te podseca.
Korisnikov avatar
By Divlja

divlja, ti si rekla. eno ti na par prethodnih postova, procitaj svoje postove.
ulixe, moze samo da te podseca.
To se tebi samo cini, ozbiljno.
Nisam ti rekla da si''okovan lancima'' jer te ne poznajem licno:budilnik:, ovo sto si pisao sam komentarisala kako sam vec komentarisala.
Sado-(bog te)mazo fazon nisam ubacivala, sa sve lancima i lisicama. Nisam.

Od mene mozes dobiti samo pozdrav i malo pozitivne energije za poneti, dvesta grama jedno...:saint2:
Korisnikov avatar
By blabla54380
da. nisi rekla sprinteru ti si okovan lancima, ali ono sto si rekla odnosi se na sve one koji ne veruju u boga a medju kojima sam i ja, znaci odnosi se na i mene. a ja prema takvom ponasanju nemam toleranciju.
Korisnikov avatar
By Divlja

da. nisi rekla sprinteru ti si okovan lancima, ali ono sto si rekla odnosi se na sve one koji ne veruju u boga a medju kojima sam i ja, znaci odnosi se na i mene. a ja prema takvom ponasanju nemam toleranciju.
A kome sam rekla da je okovan lancima?
Nikome.
Dakle ni tebi .
A sto se tice tolerancije i da ti je prag iste nizak, to ti jesam rekla. Problem je sto imas predrasude o vernicima- i to ti jesam rekla.
Citas izmedju redova ono sto zelis da procitas a sto nije napisano, drugim recima, unapred si vec zakljucio nesto o meni, bez obzira sta god ja ovde pisala.

Nemas tolerancije. Opet tvoj izbor. Ja to mogu da prihvatim.
Korisnikov avatar
By blabla54380
divlja: Bog postoji...
Samo treba pogledati u sebe, zaviriti unutra, skinuti lance sa sopstvene dushe i bez straha poverovati u Stvoritelja kod koga nema musko i zensko, duse nemaju pol.

Shut: A mozda i ne postoji?

divlja: Postoji...

divlja: 'Ajde sad baci pogled jos jednom, ali, odbaci vreme i prostor, gledaj dushom koju valjda imas... Imas...Imas...Imas...

rekla si svima koji ne veruju u boga, da zavirujemo unutra, skidamo lance sa sopstvene duze da nemamo straha da poverujemo u stvoritelja. mislim, ajde ono kao veruj u sta hoces boli me uvo, al zajebi me te price da ja ne zavirujem unutra, da imam neke lance na dusi ili da sam u strahu da povrujem u boga. strasno.
Korisnikov avatar
By Divlja

divlja: Bog postoji...
Samo treba pogledati u sebe, zaviriti unutra, skinuti lance sa sopstvene dushe i bez straha poverovati u Stvoritelja kod koga nema musko i zensko, duse nemaju pol.

Shut: A mozda i ne postoji?

divlja: Postoji...

divlja: 'Ajde sad baci pogled jos jednom, ali, odbaci vreme i prostor, gledaj dushom koju valjda imas... Imas...Imas...Imas...

rekla si svima koji ne veruju u boga, da zavirujemo unutra, skidamo lance sa sopstvene duze da nemamo straha da poverujemo u stvoritelja. mislim, ajde ono kao veruj u sta hoces boli me uvo, al zajebi me te price da ja ne zavirujem unutra, da imam neke lance na dusi ili da sam u strahu da povrujem u boga. strasno.
Strasno je jedino to sto si se ti uhvatio lanaca u celoj prici. To je tek jedna''slika''mog iracionalnog razmisljanja, nista strasno onome ko u Boga ne veruje a tim ni u tu ''sliku'', a dusha i Bog su povezani, toliko osecam.

Ako si se uvredio, izvini. Nije mi bila namera da bilo koga vredjam.
A kod Boga zaista nema musko ni zensko, a ti ''lanci'' su sporedni , ti ne veruj, i mene zato isto boli uvo.
Strasno je sto si cepidlaka...
Korisnikov avatar
By 2kune

Buc lezba ima energiju, ali, recimo, ja to chudo prirode mogu potrositi u danu. Jednom... :volinevoli: :yay: :love:

Boga , kao cistu energiju stvaranja , pozitivnu energiju, skup svih pozitivnih energija ne mogu zameniti buchice, he, he....
Matematika ne sabira, oduzima, mnozi ,deli, dize na kvadrat, kub buc- lezbe ali lepo svedoci kao egzaktna nauka u korist punine a protiv praznine.
Ja sam jednom od jedne buc lezbe ogledom dobila dve, ali, o tome necu na ovoj temi... :napitak:
Moj ''Pamflet o Ljubavi'' ima vece znacenje od samo jedne buc lezbe.
Dve buchice na jednom mestu su vec nesto drugo. To je vec velika kolicina ljubavi koja samo ceka nekoj da se izlije u krilo u svoj svojoj punini, ali, ni blizu su Bogu. Bog te vise ljubi, he, he, da. Ma koliko to cudno zvucalo....
:volinevoli: :love: :peace: :love:
To i ateist kaže za boga... :roll:

Dobro, ali KAKO to matematika svjedoči? Molim konkretan odgovor. Ili ga ne znaš? :lukavi:

Koliko sam shvatio, bog je za tebe zapravo beskonačan matematički skup buč lezbi u singularitetu sa pozitivnim predznakom? :kosa:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne, za homoseksualne ateiste je Bog(sve i svja) svezanj kurceva i butch,fem lece..
Korisnikov avatar
By Mage
Brate Sprinteru jesi cepidlaka, nema šta :)

Moš' mislit što je rekla to što je reka! Svaki bi čovek trebao da ima pravo slobodnog izražavanja i slobodu mišljenja. Ako ti to ne možeš da skontaš, onda nemaš šta ni da tražiš od bilo kakve lgbt slobode. Kao što je Ulix lepo rekao: budi peder između svoja četiri zida.

Pusti devojku neka veruje u šta veruje i iskuliraj! Dokle god te ne prisiljava i preti da veruješ u to što ona veruje sve je ok. Nismo svi isti i super je što je tako ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
kao sto ni on nju ne prisiljava da ne veruje, vec diskutuju. sto bi on iskulirao? neka iskulira ona.

sprinteru leave divlju alone!!! :rida:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ah da:drama:

Lady Gaga=Marilyn Manson,Britney i ostale nakarade...:zongler:
Korisnikov avatar
By Tungi
A ove nase sa foruma su bolje?:lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Ko? Jeca, Seka, Ceca, Sneki, Jami i ostale?

Hahahaha! :smeh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislio sam na tetke sa foruma,usput koje i slusaju taj underground:nokti:
Korisnikov avatar
By Loni
I ju jebote, sto sam vise na forumu provaljujem da se sve vise slazem sa Sprinterom. Najpre regionalizacija, sad i ovo...
Samo cekam dan kad cu dobiti i priznanje. Jos uvek mu je sujeta jaka da to prizna, al imamo neku unutrasnju logiku koja u nekim segmentima slicno funkcionise.

Divlja, ok si mi odgovorila, ali ipak si priznala da si ipak zastupnik neke sopstvene autenticne religije. To je sve lepo, ali onda je bolje zameniti termin bog s nekim novim terminom. Bogovi jesu uvek bili osobe, ne mozaici.

Shut, ne znam ko ti rusi sneska. Budi malo pristojan.

Tungi, ti uopste nisi pazljivo citao moj postove.
Nije moj razlog neverovanja u boga taj sto su monoteisticke religiej homofobicne nego taj sto je ideja o savrsenom bogu, koji se radja ni iz cega nelogicna.

I da je proklamovani bog totalno gej frendli ja opet ne bih verovao u njega jer nema logike.
Od sitnih belancevina u nekim eksperimentima i jeste nastao neki oblik zivota. Caljda je logicnije da ce na pocetku da nastane nesto jednostavno pa da se tokom milijardi godina usavrsava i posloznjava nego obrnuto.

Druga stvar Tungi je to sto kazes da bi bez boga i biblije svet zapao u tesku anarhiju.

A je li da te pitam, gde su biblija i bog Japancima?
Gde su biblija i bog Kinezima, Tibetancima, Tajlandjanima, Vijetnamcima, Molgolima?
Da li u tim zemljama vlada anarhija?

Moj poznanik, Bosanac iz Tokija mi kaze da u Japanu ljudi imaju veliko postovanje prema bliznjima, prema svojim roditeljima, ljudima na poslu, prijateljima. Japan, Kina, Koreja imaju visemilionsku kulturu i civilizaciju, a eto njihove religije nisu teisticke. Budizam ne priznaje jednog bog vec proklamuje ravnopravnost svih dusa.

Ako je Japan napredna i humanisticka civilizacija sta nam to govori?

Da se moze i bez boga. Eto!
Da Hrist nije izmislio toplu vodu i da su ljubav prema bliznjima i neke moralne vrednosti postojale mnoooogo pre njega.
Sumersko/vavilonsko carstvo, Egipat, antika...

Voleo bih da vi mladi shvatite da nije u redu to sto crkva zeli da ima monopol nad moralom jer je moral od crkve potpuno odvojiv. Etioa je postojala u drevnoj Grckoj, postoji u filozofiji, sociologiji, u komunizmu i u danasnjim nehriscanskim civilizacijama kao sto su Japan, Kina, islamski svet, ateisti...
By Ulix
Originally posted by Tungi

Ne, za homoseksualne ateiste je Bog(sve i svja) svezanj kurceva i butch,fem lece..
Za ovog homoseksualnog ateistu bog nije ništa, jer bog ne postoji. :pervert:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Loni

Gde su biblija i bog Kinezima, Tibetancima, Tajlandjanima, Vijetnamcima, Molgolima?

Nemaju bibliju,ali imaju druge moralne-religijske kodekse koje cak imaju i dublji uticaj(shintoizam,budizam) od hriscanske veroispovesti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Ulix

Za ovog homoseksualnog ateistu bog nije ništa, jer bog ne postoji. :pervert:

Ma da...Mi smo mravi koji izlaze iz pukotine drveta,a toga jos nismo svesni:kokice:
By Ulix
Originally posted by Loni

Nemaju bibliju,ali imaju druge moralne-religijske kodekse koje cak imaju i dublji uticaj(shintoizam,budizam) od hriscanske veroispovesti.
Loni je hteo da kaže da nam nije potrebna religija (pa ni bog) da bismo imali moralne kodekse.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!