Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
mnogo... tacnije, oni koji se pojave... :krava:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:neznam: Ne znam i ne znam na sta ce sve to liciti. :)

I, hocemo li da se organizujemo za neki trening ozbiljno?
Korisnikov avatar
By Blady
Orlanda izvini sto ti nisam odgovorila sam na poruku, upala sam u neki medju prostor....
By Dee
Originally posted by Orlando the Lady

:neznam: Ne znam i ne znam na sta ce sve to liciti. :)

Pa, ja se zaista nadam da nece liciti na cirkus, vec na pravi fudbalski mech. Ali mislim da ce ovog puta zaista biti neophodno da svaka ekipa igra sa po dve izmene... Mislim da je jedino resenje, ako se pojavi dosta devojaka, da pravimo letece izmene na recimo 5 minuta... Sve zavisi koliko ce nas se pojaviti...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Olga_diktator je izrazila zelju da bude zamena u timu Romanticara. Eto, ona ce menjati mene, dok ja prodisem kako treba. :)
By Dee
Originally posted by Orlando the Lady

Olga_diktator je izrazila zelju da bude zamena u timu Romanticara. Eto, ona ce menjati mene, dok ja prodisem kako treba. :)
Pa ja prosto ne verujem da neko pristaje da bude deo Neznih Romantika... Sta joj je? Da se nije najela nekave bunike... :roflmao:
Od nas svi beze, pa cak i neutralna sudinica, a sto se publike tice, u jednom momentu su dvoje mojih prijatelja poceli navijati za zivuljke... :roflmao:
Mozda je Blacky ipak u pravu... Mozda jeste do brenda... Moracemo i mi onda da poradimo na nasem... :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Dee
Pa ja prosto ne verujem da neko pristaje da bude deo Neznih Romantika... Sta joj je? Da se nije najela nekave bunike... :roflmao:
To je pitanje u svakom slucaju. :) :giggle:

Mislim da smo mi imali najlepsu navijacicu. Jednu, ali najlepsu. :D
By Dee
Da znas da je bas lepa... ;)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Onako divno stvorenje a navija za romanticare? Eh.. kuda ode ovaj svet... :smeh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Na prste mozete da nabrojite navijace... :smeh:
By Dee
Pa mozda to i jeste vas najveci problem... vecina vas igra sa 4 noge... mozda vam zato ne ide... :P :roflmao:

Izvinjavam se, ali moram se malo nasaliti... :)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
4 noge, bolji oslonac, i samim tim i bolji sut...

... u svakoj sali, ima i istine...

Jel ti to zavidis? :sweet:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dee
...neophodno da svaka ekipa igra sa po dve izmene... Mislim da je jedino resenje, ako se pojavi dosta devojaka, da pravimo letece izmene na recimo 5 minuta... Sve zavisi koliko ce nas se pojaviti...
Zar nije resenje da se igra na vecem terenu, onda ce biti mesta za sve, bez izmena?
By Dee
Nemam zasto... nase dve noge su se pokazale kao vise nego dovoljne, da u dva navrata odnesemo vrlo upecatljive pobede... ako nasi rezultati ne govore za nas, onda cu zaista ozbiljno poraditi na stvaranju novog brenda - NEZNI ROMANTICI. Nemojte me terati da se uozbiljim... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by elektron84

Ljudi, ajde sad malo ozbiljnosti.
Osim ljudi koji su sigurica: Blacky, shmi, zozi, Dee, the1, scout, D., Birthday_girl, tamanoir, SabotagE, Azdaja, Andja, Jovana, elektron

Zna li jos neko da ce 99% doci na trecu utakmicu?
Ljubazno bih Vas zamolila da me dodate na spisak.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dee

Pa mozda to i jeste vas najveci problem... vecina vas igra sa 4 noge... mozda vam zato ne ide... :P :roflmao:

Izvinjavam se, ali moram se malo nasaliti... :)
Maco, pa one stoje na dve noge, ako vidis... btw ja sam zebrica :sweet:
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 196
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!