Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Je lepa :yes:

I ovaj pad njen me baš omakšao, mnogo mi je žao :mazi:
Već vidim da ću da cmizdrim kao blesav kad osvoji sledeći GS.
Korisnikov avatar
By IriS
pogledala sam video la la la la la laaaaa :smeh:

mnogo je lepa... a lepše joj stoji ona orange boja... divno joj ističe boju očiju :love:
Korisnikov avatar
By Oziris
Slika

A ovo ce JJ nositi na Aus Openu... Meni se uopste ne svidja...
Korisnikov avatar
By Mars
Gospode bože...Ovo ne ko da je od recikliranih materijala nego kao da je razvalila sama plastične kese i namotala na sebe...žasu.

A ni Anina....pfff....Više mi se sviđala ona iz doba pobede na RG.

Koji ste to klip gledali?
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa bezveze joj je ova za RG... :odbij: boje je šljake... kome li je to palo na pamet? :puzzle:

Jelenčicino neću ni da komentarišem :povez:
Ona uvek uspeva da nadmaši samu sebe... videste li joj onu Moninu kolekciju ove godine? :hypno:
Korisnikov avatar
By Marvin
Gle, pa završila se drama oko Serene, a niko ništa ne kaže...

Serena Williams was slapped with a record fine of $82500 for her US Open tirade at a line judge from this past September. Williams was also put on two-year probation at the four Grand Slam events and if another “major offense” occurs will face a $175,000 fine and ban for one year at the US Open.

Pih :mete:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Oziris

Slika

A ovo ce JJ nositi na Aus Openu... Meni se uopste ne svidja...

Bezveze. :bljak:

Crvena majica je na pranju, pa nije imala vremena, kao ni izbora da uklopi... :roll:

Nego, neko je pre 2 meseca postovao u nekoj temi (cini mi se, US Open) ljubicanstvenu haljinicu koja ja bila extra, jednoglasno je bila izabrana na forumu za 1. mesto TopListe... :D :D :D

Da li se iko seca??? :molise:

Licno, haljinu nisam nikada ugledao, a ona ju je nosila ocigledno samo jednom. U mecu o kome ste izvestavali... Ne znam kako da objasnim! :neznam:

Ima li ko predstavu, MOLIM VAS?! :)

Ta haljina je bila :bale: ...

Voleo bih da jos jednom ugleda svetlost dana na forumu. :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nadal na Aus Openu 2010:

Slika
Slika

Slika
Slika

Federer na Aus Openu 2010:

Slika
Slika

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pih, nista narocito... :neznam:

Moram priznati da mi Nadalove gace (one druge) nisu uopste jasne! :puzzle:

Sto ne znaci da mi se prve dopadaju... :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Nadal kao klovn, Federer OPET u crvenom i plavom... Deja vu!
Korisnikov avatar
By Mars
Kriza drma i kreativnost.
Korisnikov avatar
By Marvin
@ sing&dunum
Ja sam :drama: na tu haljinicu.
Nosila je u Pekingu i Moskvi.

Slika

Slika

(mnogo lepše izgleda kad vidiš materijal kako se pomera, probaj da nađeš neke mečeve sa ta dva turnira na you tubetu)
Korisnikov avatar
By Marvin
Nadalovi donji delovi su stvarno hilariozni :lol:
I ono u Parizu je bilo :qqlele:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Marvin

(mnogo lepše izgleda kad vidiš materijal kako se pomera, probaj da nađeš neke mečeve sa ta dva turnira na you tubetu)
:D

Kompleksna kreacija :D

Ja volim Rafu i njegove kreacije.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By Oziris
A i Federer bi mogao malo da izadje iz "standardizma"... Mislim, ja volim njegovu eleganciju, ali ne treba se lako zbuniti te eleganciju mesati sa monotonijom.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

A i Federer bi mogao malo da izadje iz "standardizma"... Mislim, ja volim njegovu eleganciju, ali ne treba se lako zbuniti te eleganciju mesati sa monotonijom.

Slazem se, ali moram i da dodam da ti "standardizmi" na njemu jos i ne smetaju toliko.

Ne znam, ali na njemu sve nekako ima stila. Svaki šav u boji loga, pa jos po koji detalj iste boje na kragni kod njega nekako...magijski deluju, kao i njegov tenis. :D

Nosi najobicnije polo-majice (koje licno ne preferiram), ali na njemu nekako ne deluju obicno, vec "kraljevski"... :)

A, u Raficinom stilu sam uzivao do sada, medjutim ove jeseni je za svoje standarde...ispod ocekivanja. :(

Inace, podjednako dobro mu stoje i majice bez rukava, kao i majice sa rukavima (obican T-shirt)... :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Marvin

@ sing&dunum
Ja sam :drama: na tu haljinicu.
Nosila je u Pekingu i Moskvi.

Slika

Slika

:eya: :eya: :eya:

TO JE TO!!! :dancingfever:

Marvine, veeeeeliko hvala! :hug:

ZASTO JE ODUSTALA OD TE 'ALJINICE, ALI ZASTO???!!! :rida: :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Možda joj se skupila kad je prala.

:blenta:
Korisnikov avatar
By Oziris

Slazem se, ali moram i da dodam da ti "standardizmi" na njemu jos i ne smetaju toliko.

Ne znam, ali na njemu sve nekako ima stila. Svaki šav u boji loga, pa jos po koji detalj iste boje na kragni
Ma slazem se ja u potpunosti sa tobom oko toga, zaista je njegov outfit vrhunski uklopljen UVEK, ali brate mili, mogao bi ponekad da uvrsti i zutu, narandzastu, zelenu u svoj asortiman boja! A i odavno ga nisam videla u beloj majici i crnom ili teget sortsu, a bas mislim da mu ta kombinacija dobro stoji!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Mozda su joj se isprale tufnice... Da podsetim, nosi kinesku Antu (valjda sam ub'o naziv)! :giggle:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Ne znam, ali na njemu sve nekako ima stila. Svaki šav u boji loga, pa jos po koji detalj iste boje na kragni
Ma slazem se ja u potpunosti sa tobom oko toga, zaista je njegov outfit vrhunski uklopljen UVEK, ali brate mili, mogao bi ponekad da uvrsti i zutu, narandzastu, zelenu u svoj asortiman boja! A i odavno ga nisam videla u beloj majici i crnom ili teget sortsu, a bas mislim da mu ta kombinacija dobro stoji!

:yes:

Potpuno se razumemo. :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Mars
Možemo da je zovemo u naš klub pletilja da nam se pridruži.
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!