- 29 Nov 2009, 01:54
Hm...smatram ovo veoma cudnim pitanjem.. sada, kad sam zapravo razmislio o njemu.
Mislim, kapiram ja da razni korisnici mogu da smetaju/spamuju/neprestano vredjaju/stagod...
..
Ali meni ban za stalno...tipa - neces ti vise pisati na ovom sajtu - ..zvuci...smesno.
...
Lepa stvar je i politicka korektnost i kultura i sve to, al mene veoma zabavljao Gari, npr, i Selperedajz ili kakovecbese..
Licno bih pustio svakoga ko ne spamuje, ne ponavlja jedno te isto (u smislu uvreda, razni ponavljaju jedno te isto al nisu uvrede) i ne iznosi te privatne podatke bez prestanka - da bleji ovde i pise & zeza se...
..
Opet, ja ovo pisem sa pozicije korisnika koji samo bleji ovde ponekad, pise & zeza se. Nemam obavezu da moderiram sve ove gluposti.
..
U sustini, igrajte se kako vam volja.
Meni nedostaju i Angelina i Gari i Walter/Self..bla
...i verovatno jos neki ljudi kojih se ne merem setiti sada al umeli su da pisu svastanesto zanimljivo.
..
Odn. nije da mi nedostaju, al bilo bi zanimljivo da su tu.
Da se cuje to drugacije misljenje, taj zon.
..
Jer neki od tih trajno exkomuniciranih su imali zanimljiv mindframe.
I ja sam voleo da se igram sa tim.
..
Jbg, call me selfish.
She sells seashells on the sea shore.
Mislim, kapiram ja da razni korisnici mogu da smetaju/spamuju/neprestano vredjaju/stagod...
..
Ali meni ban za stalno...tipa - neces ti vise pisati na ovom sajtu - ..zvuci...smesno.
...
Lepa stvar je i politicka korektnost i kultura i sve to, al mene veoma zabavljao Gari, npr, i Selperedajz ili kakovecbese..
Licno bih pustio svakoga ko ne spamuje, ne ponavlja jedno te isto (u smislu uvreda, razni ponavljaju jedno te isto al nisu uvrede) i ne iznosi te privatne podatke bez prestanka - da bleji ovde i pise & zeza se...
..
Opet, ja ovo pisem sa pozicije korisnika koji samo bleji ovde ponekad, pise & zeza se. Nemam obavezu da moderiram sve ove gluposti.
..
U sustini, igrajte se kako vam volja.
Meni nedostaju i Angelina i Gari i Walter/Self..bla
...i verovatno jos neki ljudi kojih se ne merem setiti sada al umeli su da pisu svastanesto zanimljivo.
..
Odn. nije da mi nedostaju, al bilo bi zanimljivo da su tu.
Da se cuje to drugacije misljenje, taj zon.
..
Jer neki od tih trajno exkomuniciranih su imali zanimljiv mindframe.
I ja sam voleo da se igram sa tim.
..
Jbg, call me selfish.
She sells seashells on the sea shore.