Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Igrale se delije na sred zemlje Srbije... :kolo:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by RuznaGlupaZla...
I još je 26. na listi najzgodnijih svjetskih političara.
http://www.blic.rs/reportaza.php?id=115611
Teško je glasati na ovakvoj listi... ne možeš po zgodnoći da upoređuješ nekoga od 75 godina i nekoga od 35...
a i svi su različitih rasa pa glasaš za one koji su najlepši po obrascu koji se koristi u tvojoj okolini.

Doduše i "najzgodnije" može da znači razne stvari. Npr. ovaj mi izgleda kao materijal za ljubavnika ali ne za muža:
Slika

Ovaj je kao kolega sa posla u koga imaš secret crush:
Slika

Materijal za glumca u seriji koju planiraš da gledaš svaki dan:
Slika

Ovaj izgleda kao sin (kad budu uspeli da iskombinuju xy-xy DNK): :jazzva:
Slika

Neko koga šalješ da predstavlja tvoju kompaniju/NGO pa da izvuče poene za šarm:
Slika

Materijal za muža:
Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Predsednik Srbije kod sudije za prekršaje
Načinio sam prekršaj i treba da odgovaram

Utorak, tačno je 11 sati. Sudnica broj 15 Gradskog suda za prekršaje. Proces vodi sudija Dušana Potežica. Na optuženičkoj klupi sedi predsednik Boris Tadić, okrivljen da je nazdravljanjem i ispijanjem šampanjca posle fudbalske utakmice Srbija - Rumunija prekršio zakon.

Sudija: Dobar dan! Molim vas predstavite se.
Optuženi: Boris Tadić.
Sudija: Vaše zanimanje?
Optuženi: Psiholog.
Sudija: Gde ste zaposleni?
Optuženi: Radim na Andrićevom vencu broj 1.
Sudija: Da li je to psihološka ustanova?
Optuženi: To je institucija predsednika republike.
Sudija: Da li znate zašto se teretite?
Optuženi: Da, upoznat sam s tim.
Sudija: Kako se izjašnjavate?
Optuženi: Priznajem da sam odgovoran. Nisam znao da je to prekršaj. Popio sam svega jedan gutljaj šampanjca, ali to me ne opravdava. Očigledno sam načinio prekršaj.

Ovako je ukratko izgledalo petominutno suđenje predsedniku Tadiću, koji se u ovom procesu nije pozvao na imunitet, a odlučio je da se brani i bez advokata. Sudnica u kojoj se proces vodio bila je veoma mala, a u nju je, osim predsednika i sudije, stalo još svega šest ljudi. Svi procesi u ovom sudu juče su bili odloženi, a koliko se vodilo računa o bezbednosti zgrade, govori i to da na vratima nije primana čak ni pošta.
Posle prvog ročišta predsednik je rekao da je zbog dolaska kod gradskog sudije osećao teskobu kao što je u takvim situacijama osećaju i ostali građani Srbije. On je, kako tvrdi, posle razgovora sa sudijom izvukao pouku jer ga je sudija naučio šta jeste, a šta nije prekršaj.
- Da sam samo nazdravio, a ne i ispio gutljaj, to ne bi bio prekršaj. Zakon je zakon. Spreman sam da platim ili izdržavam kaznu. Kad mi sad neko pomene šampanjac, preseče me na pola - kaže Tadić.
Zbog ovog prekršaja, predsedniku Srbije preti kazna od 30.000 do 50.000 dinara ili do 60 dana zatvora. Slična sankcija sledi i ministarki sporta Snežani Marković-Samardžić i predsedniku Skupštine Beograda Aleksandru Antiću, koji su takođe bili u društvu sa predsednikom.

BLIC

:roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!