Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By bluedays
hm.... odakle da pocnem?
imam decka vec 6 god. ali sam nacisto odlepila za jednom devojkom sa faksa koja je str8. vec godinu dana sam opsednuta. imam potrebu da joj stavim do znanja iako znam da cu je samo sokitati i da ce to biti sve. jako je introvertna. osecam se sputano, ali posto prvi put dozivljavam ovako nesto mislim da ne mogu da dozvolim da ostane samo u mojoj glavi i da moram da joj kazem.
cela situacija je glupa.
da se druzimo bilo bi mi lakse, ali ovako su mi ruke vezane.

inace sto se tice vas, imala sam potrebu da kazem nekome, jer nema puno ljudi sa kojima mogu da pricam o ovome, naravno svaki komentar je dobrodosao...
i da naravno, jeste li imali takvo iskustvo? verujem da je vecina imala....
Korisnikov avatar
By Winter
ako joj kazes ondak si bas glupa...tj nisi :mazi: , vec bi to bio glup potez....ti imas decka, ona je str8.....nema tu spasa :psiholog:
Korisnikov avatar
By Winter
striksi mrš odavle, rekla sam ti ne javljaj se na svaku temu...a ti se mala obaziri, jer kako bi tebi bilo (a da ti se ne svidjaju devojke) da ti jedna iskoči posle predavanja i kaze ti da joj se svidjas :nerd:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
A sto. :no:

Pa i ja sam bio nesrecno zaljubljen.

I sada sam.
Korisnikov avatar
By Tungi
Str8+introvertna,ne bih ti znao reci...Uz to si i sama nesigurna.
By Çâðê_DUP
da li si sigurna da je str8??? svi su krivi dok se suprotno ne dokazhe :lol:
imash dechka , a odlepila si za njom - guilty as charged :lol:
By bluedays
Originally posted by ALTER_EGO

da li si sigurna da je str8??? svi su krivi dok se suprotno ne dokazhe :lol:
imash dechka , a odlepila si za njom - guilty as charged :lol:
e pa nisam sigurna, ali mislim da jeste. ako nije onda imam veci problem. onda joj se ne svidjam. haha
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja licno, sebe ne volim da sputavam ni u kom pogledu, pa bih verovatno, ukoliko imam jaku potrebu da nesto izbacim iz sebe sebe, to i uradila. Naravno, ako smatram da bi mi to pomoglo da se osecam lakse.

Mislim, i ja sam, ako cemo vec o tome, imala decka u periodu sam prvi put odlepila za devojkom. I bila sam strejt, tj mislila sam da jesam, pa se ispostavilo sasvim suprotno.

Radi onako kako ti se cini da je najbolje u datom trenutku. Mozda to i nece biti najpametnija odluka, mozda ces posle kukati sto si uopste bilo sta rekla...ali...who cares?

Zivot nas iznenadi cesto, a suvise je kratak da bismo zalili za necim sto smo propustili.

Cheers ;)
By Çâðê_DUP
nisi probala, a nishta te ne koshta... sledi svoje instinkte:psiholog:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by bluedays

sto?pa mozda bi mi se bas svidelo!
:wtf:

Pa je l' bi ti to zbog radoznalosti ili zato sto ti se svidja(kad kazes "mozda bi mi se svidelo)?...Mislim,ne kapiram...je l' bi i decko uleteo u tu pricu?:bicikl:
Korisnikov avatar
By Winter
nista joj ne govori, samo ces ispasti kreten i ne slusaj ove do juce maloletnice :mag:
By Çâðê_DUP
ma da sedi i cuti i blej, to ti je najpametnije :jbg:

''

@winter,s ti to zagorjela???
By Kragi

i da naravno, jeste li imali takvo iskustvo? verujem da je vecina imala....
ne, stavise ako imam nekoga uz sebe ne razmisljam o drugima (mada je tvoja situacija specificna jer nisi imala iskustva sa zenama pa je mozda u tome car)

Vidis dok te drugi savetuju da priznas sta osecas prema devojci ja bih ti rekao da isto to kazes i decku, veza od 6 godina zasluzuje obostranu iskrenost. Stavi sebe u njegov polozaj. Ne mislim da bi ti bilo prijatno da ti od neke njegove simpatije zavisi eventualni opstanak veze. :)
By bluedays
Originally posted by Tungi

sto?pa mozda bi mi se bas svidelo!
:wtf:

Pa je l' bi ti to zbog radoznalosti ili zato sto ti se svidja(kad kazes "mozda bi mi se svidelo)?...Mislim,ne kapiram...je l' bi i decko uleteo u tu pricu? :bicikl:
ne to je bio odgovor na ovo "a ti se mala obaziri, jer kako bi tebi bilo (a da ti se ne svidjaju devojke) da ti jedna iskoči posle predavanja i kaze ti da joj se svidjas :nerd: " ali sam zaboravila da citiram, a jedna poruka je uletela izmedju pa je ispalo kako je ispalo
Korisnikov avatar
By Winter
govoriti str8 curi da joj se svidjas je van pameti, jerbo si i ti str8 i imas decka.....ali kad joj odlucis reci molim te javi, ja bih to da vidim :snob:
Korisnikov avatar
By Winter
evo ga, moje čedo inozemno......

uz predpostavku da je druga devojka str8, ima li joj smisla govoriti....plus je doticna cini mi se ne zna
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Pa tako kazi, nemoj vrdati i govoriti da je novajlija strejt, kad eto, verovatno i nije.

A da li ima poente govoriti - ne znam. Verovatno ne, ako je ova vec strejt. Ali, ako ce joj to pomoci da se oseca lakse, onda neka kaze. Mada, mogla bi i decku o istom trosku, kad smo vec kod ispovedanja.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by KgCS3
ja bih ti rekao da isto to kazes i decku, veza od 6 godina zasluzuje obostranu iskrenost. Stavi sebe u njegov polozaj. Ne mislim da bi ti bilo prijatno da ti od neke njegove simpatije zavisi eventualni opstanak veze. :)
:up:

Mozda zajedno dodjete do nekog pametnog resenja.
By bluedays
Originally posted by Winter

govoriti str8 curi da joj se svidjas je van pameti, jerbo si i ti str8 i imas decka.....ali kad joj odlucis reci molim te javi, ja bih to da vidim :snob:
prvo cu tebi da javim, naravno.
nisam str8, nisam skroz bez iskustva, ali je prvi put je ovakva situacija.
a inace, nisam pala s marsa. znam kakve su mi sanse i nista ne ocekujem.
ali...sto ja tebi ovo pricam kad si ocigledno resio/la da me miniras.
lepa dobrodoslica. svaka cast
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by jovanabeograd

Pa tako kazi, nemoj vrdati i govoriti da je novajlija strejt, kad eto, verovatno i nije.

A da li ima poente govoriti - ne znam. Verovatno ne, ako je ova vec strejt. Ali, ako ce joj to pomoci da se oseca lakse, onda neka kaze. Mada, mogla bi i decku o istom trosku, kad smo vec kod ispovedanja.
tako je .
Korisnikov avatar
By Winter
da imas pameti ne bi se petljala sa zenama, jer su sve iste :kosach:
Korisnikov avatar
By Winter
kad porastes budes znala o cemu pricam :chilling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!