Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

a sledeći je...

1.Vasilije Kačavenda - Episkop zvorničko-tuzlanski
2
6%

2.Amfilohije Radović - Mitropolit crnogorsko-primorski
9
28%

3.Grigorije Durić - Episkop zahumsko-hercegovački
12
38%

4.Irinej Bulović - Episkop bački
5
16%

5.neko drugi
4
13%
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by ns.happy

moje komsije su me uvek plasili da kada nesto slazem da ce doci pop da mi odsece jezik.
:yes: samo mene moja pok. baba.
zato valjda nikad ne lazem. :neznam: :giggle:
Originally posted by ns.happy
mada, volim miris tamjana, imam lepe uspomene na porodicne bozice... :sigh:
:yes: , samo meni ni sad ne nedostaje. s strane prozora mi (odnosi se na moje prozore) je, guess what- crkva. grchka, dochim.

ahhh, ko ce biti novi patrijarh, ko ce biti.....:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie

Naravoučenije: kratka goatie bradica ili ništa
Da, u pravu si... Bolje mu stoji kraca brada... ima nekako lepe oci... ali mu kosa sedi rapidno, uskoro ni njega necu da razlikujem od ostalih...
Vid' kako ga Dodik pohotno gleda :P

Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
ma nemoj :shamar: shta ti imash protiv krupnih, krshnih mushkaraca?
nije mu izgled toliki problem koliko mu je politichko ponashanje.....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Glasala za Pukovnika, verujem da ce biti izglasan. Ako ne bude, igrace se Boga, ustati protiv zakona fizike, namestice kocku. Druga je opcija svakako Irinej. Njega sam nekoliko puta slusala (pri tom nisam bila upoznata sa lobiranjem u Vlasi povodom zakona do sada) i ne mislim da je tako radikalan kakav je Amfilohije.

Licno sam najprivrzenija Grigoriju, jos od onomad kada sam cula kako igra fudbal sa monaskim bratstvom... :up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Wilhelmina
Vid' kako ga Dodik pohotno gleda :P

Slika
što da ga ne gleda kad šakom i kapom ekskomunicira ono malo novinara koji se u rs-u usuđuju da kritikuju prepodobnog milorada, a i pravoslavnu crkvu pride. pa onda još pošalje ekipu da im, u slučaju da ih sam čin ekskomunikacije slučajno nije dovoljno potresao, fizički objasni da to stvarno nije zajebancija i da odsad ima da paze kud se kreću, čak i ako se ne radi o posedima spc-a, na kojima im je zabranjen ulazak, prolazak, razložno i bezrazložno zadržavanje. tako da, ako vlasnik seksi bradice i pitomih okica bude izabran za patrijarha, pa prenese vlasnička prava sa trebinja (koje je de facto pretvorio u lični feud) na srbiju i rs, biće veselo. malo zalaješ, a popa te prvo ekskomunicira, pa te onda prebije o istom trošku.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ajd nek' bude ovaj Kacavenda,iako ni o jednom nista ne znam i prvi put za njih cujem,sem za Amfilohija.
Korisnikov avatar
By deran

Zar se to glasa? Mislim izbor novog patrijarha? Zar se ne igraju ruleta sa Jevandjeljem i kovertama sa imenima kandidata?
da,sprinter objasnio,ja nisam znao...mislio sam da je nešto slično kao kad katolici biraju papu (valjda nisam i sad lupio)...

ali,valjda se glasa za kandidate,pa eto....:srbin:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mars

Prvi mi liči na Batića, od drugog se ustresem kad ga vidim. Treći je baš mlad (zar ne postoje kao kod papa starosne granice, donja i gornja?). A četvrti je ista nana Ljuba, komšika koja živi preko puta moje babe.

I to je, ma koliko debilno, ujedno i ono najpametnije što imam da kažem na ovu temu.

:smeh:

:up:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by KgCS3

steta sto uz fotografije nisi prilozio i vozni park doticnih. Ja glasam za onog ko ima najboljeg džipa :D
Ne volEm tak'e skromne! :durenje: Ima tu jos "artiljerije" koje su vise na ceni!

:smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Vel boy

ma nemoj :shamar: shta ti imash protiv krupnih, krshnih mushkaraca?
nije mu izgled toliki problem koliko mu je politichko ponashanje.....
Tačno, Dodik je baš prijatnog izgleda :meda:
:lukavi:
Korisnikov avatar
By 2kune
djeco... vaš problem lahko je riješiti... vratit5e se u okrilje svetog otca pape pa će sve napokon biti u redu... :zmija:
btw, niste spomenuli da Amfilohije osim ovih napisanih jezika sere tečno i na latinskom... : papežnik:
Korisnikov avatar
By blabla54380
nismo nikad ni bili, pa ne mozemo ni da se vratimo.
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa jeste vala papa slao neke krune nemanjicima, nije da nije
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Uzeli smo ih i pravili da se ništa nije desilo :snob:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Tungi
Originally posted by Tungi

Ajd nek' bude ovaj Kacavenda,iako ni o jednom nista ne znam i prvi put za njih cujem,sem za Amfilohija.
Ala si ga uboo, bolje nego ja...
Djavolji vladika - klikni ovde
I to se zna,i kao takav je dostojan da udje u izbor za patrijarha? :qqlele:
Nego sta... bas zato i jeste jedan od kandidata za patrijarha...
Nastranu salu na stranu, onima koji mu veruju nista ne mozes dokazati, za njih je sve to balijska propaganda i lazne optuzbe, bas kao sto su neki i Pahomija branili umobolnim argumentom da mu je cela prica oko silovanja dece napakovana jer je 'branio Kosovo'...
To sta bezboznici poput nas ovde misle o njemu i znaju, to je apsolutno nevazno. I Kacavenda i Pahomije se nalaze u sredinama gde se mogu izvuci i sa ubistvom. A i ostali...
Nego, neko rece da licno zna Irineja... hajde da ga zamoli za neko opelo u pola cene, kolju svinje kolege... Moze i puna cena, ali da nam opeva i pilice... :krezavi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
e, ja sam rekla da nam je kucni prijatelj...pa?

ti bas moras svaku priliku da iskoristis da se sprdas na racun pravoslavaca? ili se sprdas i na racun katolika? ili si neki "agresivni" ateista, pa ti je boring?

sve u svemu :down:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Azdaja

ti bas moras svaku priliku da iskoristis da se sprdas na racun pravoslavaca?
a prilika, fala kom-god bogu, ne manjka:

Поводом најаве Одбора за организацију туријске Кобасицијаде да ће се овогодишња Кобасицијада одржати у Турији од 27. до 29. фебруара 2004. године, односно у току прве или Чисте недеље Часног и Великог поста, православна Епархија бачка изражава своје енергично противљење овој манифестацији у најављено време. Ако се одржи у току поста, она ће представљати грубо кршење канонских начела, црквене дисциплине и поретка, а особито саборских и светоотачких одредби које се односе на светињу најважнијег и најстрожег поста у Православној Цркви Христовој, на саблазан и духовну штету њених верника, у Турији и свугде другде.

Овом приликом позивамо све вернике наше Цркве да устану у одбрану светиње поста и да заштите веру и традицију наших часних предака.

Његово Преосвештенство Епископ бачки Г. Иринеј је овим поводом упутио писмо Одбору Кобасицијаде тражећи да се она одржи пре почетка Часнога поста, опомињући их да ће у супротном сви чланови Управног одбора Кобасицијаде бити привремено одлучени од црквене заједнице, тојест од светог Причешћа, и биће им ускраћена свака молитва Цркве, односно у наредних годину дана свештеник неће улазити у њихов дом и неће им се вршити ниједна свештенорадња, осим свете Тајне Крштења, јер деца нису крива за грех и лудост својих родитеља.

Уколико се Кобасицијада ипак одржи у току прве седмице Часног и Великог поста (!), капија порте храма у Турији биће затворена, а са звоника ће се на сваких петнаест минута оглашавати мртвачко звоно. Једино богослужење за наведена три дана биће света Литургија, у недељу 29. фебруара, и то ради причешћа оних који пост држе и Богу се моле.

dakle, kad njegovo preosveštenstvo episkop bački udara u mrtvačka zvona (za pokoj duše poklanim životinjama? dal' je čovek vegetarijanac?) za vreme kobasicijade, to je manja sprdnja od jednog forumskog komentara? ili si i njega pitala da li iste mere preduzima za vreme katoličkih postova?
Korisnikov avatar
By blabla54380
u to ime ja cu na vaskrs, najbitniji praznik hriscana, da organizujem seksijadu na adi ciganliji.

zainteresovanim prolaznicima ce se deliti privesci kurceva i klitorisa,

a drugog dana vaskrsa bice organizovan sajam erotike, na kome ce besplatno svi zainteresovani moci da sisaju kurac najeminentinijim manekenima svetske fesn scene.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sprinter

u to ime ja cu na vaskrs, najbitniji praznik hriscana, da organizujem seksijadu na adi ciganliji.

zainteresovanim prolaznicima ce se deliti privesci kurceva i klitorisa,

a drugog dana vaskrsa bice organizovan sajam erotike, na kome ce besplatno svi zainteresovani moci da sisaju kurac najeminentinijim manekenima svetske fesn scene.

:wow: :wow: :wow:

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Azdaja

ti bas moras svaku priliku da iskoristis da se sprdas na racun pravoslavaca?
a prilika, fala kom-god bogu, ne manjka:

Поводом најаве Одбора за организацију туријске Кобасицијаде да ће се овогодишња Кобасицијада одржати у Турији од 27. до 29. фебруара 2004. године, односно у току прве или Чисте недеље Часног и Великог поста, православна Епархија бачка изражава своје енергично противљење овој манифестацији у најављено време. Ако се одржи у току поста, она ће представљати грубо кршење канонских начела, црквене дисциплине и поретка, а особито саборских и светоотачких одредби које се односе на светињу најважнијег и најстрожег поста у Православној Цркви Христовој, на саблазан и духовну штету њених верника, у Турији и свугде другде.

Овом приликом позивамо све вернике наше Цркве да устану у одбрану светиње поста и да заштите веру и традицију наших часних предака.

Његово Преосвештенство Епископ бачки Г. Иринеј је овим поводом упутио писмо Одбору Кобасицијаде тражећи да се она одржи пре почетка Часнога поста, опомињући их да ће у супротном сви чланови Управног одбора Кобасицијаде бити привремено одлучени од црквене заједнице, тојест од светог Причешћа, и биће им ускраћена свака молитва Цркве, односно у наредних годину дана свештеник неће улазити у њихов дом и неће им се вршити ниједна свештенорадња, осим свете Тајне Крштења, јер деца нису крива за грех и лудост својих родитеља.

Уколико се Кобасицијада ипак одржи у току прве седмице Часног и Великог поста (!), капија порте храма у Турији биће затворена, а са звоника ће се на сваких петнаест минута оглашавати мртвачко звоно. Једино богослужење за наведена три дана биће света Литургија, у недељу 29. фебруара, и то ради причешћа оних који пост држе и Богу се моле.

dakle, kad njegovo preosveštenstvo episkop bački udara u mrtvačka zvona (za pokoj duše poklanim životinjama? dal' je čovek vegetarijanac?) za vreme kobasicijade, to je manja sprdnja od jednog forumskog komentara? ili si i njega pitala da li iste mere preduzima za vreme katoličkih postova?

aj ne seckaj mi vise postove...

meni su mrtvacka zvona KUL, tebi nisu?

da li imas "propuh" u glavi ili sta?!
pokoj duse Zaklanim zivotinjama, to mislis? ajao...tugo

u pitanju je post, da li ti moram objasniti sta znaci post?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!