Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Imate li problema sa glavoboljom i sta izaziva kod vas glavobolju i najvaznije cime i kako je lecite?

Glavobolja i ja smo drugari dosta vremena, vezuje nas cvrsto i neraskidivo prijateljstvo... :kletva:
Korisnikov avatar
By zboO
i ja sam sa njom drugar unazad 20 i vise godina...
popijem kafetin, dva...tri...pa brufen...zamrachim sve, legnem, pokrijem se preko glave i ugasim sve u kuci sto ispusta bilo kakve zvuke...

a sta je kod mene izaziva? mislim da bi bilo lakse da nabrojim sta je ne izaziva...jbg...stalno je prisutna...i nema nameru da me napusti.

:(
Korisnikov avatar
By Azdaja
nemam...

jednom u 5god me zabolI i to na 2 min...

no brain no glavobolja :blenta:

aj sad ozbiljno...

da li ih imas cesto?
Korisnikov avatar
By IriS
ako imaš migrenu, nek ti je sa srećom.

a glavobolje lečim spavanjem ili brufenom. (ovo spavanje sam uvela od kako Brufen više nije roze boje :tuc: )
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Nikad nisam imala glavobolju dok nisu poceli da mi rastu prokleti umnjaci. :kune:

I to kad pocne tako periodicno, nema spasa. Boli od kad se probudim dok ne zaspem, ako uspem da zaspem. Inace ne pijem tablete, tako da trpim. :sigh:

:jbg:
Korisnikov avatar
By elektron84
Proveri vid ;)

Ja imam prilicno jake glavobolje i trudim se da ne pijem lekove.

Meni su rekli da pomaze snazno masiranje dela ruke izmedju palca i kaziprsta (onaj mesnati deo). Probaj.

A kad me uhvate bolovi, sednem u krevet i u agoniji cekam da prodje...

Da, pomaze mi recimo da zabacim glavu sto vise u nazad. I naslonim je na zid tako. Kao da prekidas vezu kicmene mozdine i mozga (jao, kako glup opis, ali ne znam drugacije). Osetis ono snazno pulsiranje i jeziv bol, ali probas da ga ne registrujes.
Eto...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by PlasticBrain

Nikad nisam imala glavobolju dok nisu poceli da mi rastu prokleti umnjaci. :kune:

I to kad pocne tako periodicno, nema spasa. Boli od kad se probudim dok ne zaspem, ako uspem da zaspem. Inace ne pijem tablete, tako da trpim. :sigh:

auuF, znam kako je... tako sam i ja...

jel ti bilo ovako -
to bas Bas boli + kad umnjak nema mesto da izraste, pa ti se ukljesti vilica ni zinuti (ni prdnuti), gladna (hahhaa) ,a ne mozes jesti...

:mazohista:
Korisnikov avatar
By Mars
Upravo mi je jedna osoba javila da se vratila od očnog, da joj se promenila dioptrija i da je to bio uzrok svakodnevnih glavobolja...Tako da uzrok ne mora da bude misteriozan a problem nerešiv...

Inače nemam problema s tim. Jednom godišnje kao posledica...ko zna čega drugog (jer tačno znam po tipu glavobolje da ću i da povraćam i onda prođe) i još par puta neke kao obične glavobolje koje nestaju čim pojedem nešto što mi se mnogo jede i u čemu baš uživam. Par puta sam popio kafetin, inače samo dobra hrana.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije migrena, to znam... ALi je glavobolja najjacha moguca... :sigh:

Nekada je toliko jaka da legnem sa njom i ujutru se probudim i dalje me boli...

Sta je izaziva ja npr. stvarno ne znam.. Desava se (posto imam problema sa vratom i nezgodnim polozajem pri spavanju) da kada pocne da me boli vrat i nema sanse da prestane da se taj bol kroz par sati premesti na glavu, e tada znam sta je razlog, u ostalim slucajevima nemam pojma i ima uticaj visok pritisak, genetika jbg...

Lecenje, lekovi vise ne deluju, kafetin, andol, brufen, na sve sam to postala imuna tokom godina i kao da pijem vodu, nista... Deluje isto sto je rekao i zboo , da zamracim sve, legnem i odremam par h, ali kada je prejaka ni to nema smisla..
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by Azdaja

jel ti bilo ovako -
to bas Bas boli + kad umnjak nema mesto da izraste, pa ti se ukljesti vilica ni zinuti (ni prdnuti), gladna (hahhaa) ,a ne mozes jesti...

Bas tako :roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Iris, koje je boje sada Brufen?!? :shok:

Umnjake vadite svi koje vam prave probleme, nemojte da čekate da se desi....nešto i da prestane mučenje.
Korisnikov avatar
By Mars
Zwezdice, možda je ipak migrena.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mars

Upravo mi je jedna osoba javila da se vratila od očnog, da joj se promenila dioptrija i da je to bio uzrok svakodnevnih glavobolja...Tako da uzrok ne mora da bude misteriozan a problem nerešiv...

Inače nemam problema s tim. Jednom godišnje kao posledica...ko zna čega drugog (jer tačno znam po tipu glavobolje da ću i da povraćam i onda prođe) i još par puta neke kao obične glavobolje koje nestaju čim pojedem nešto što mi se mnogo jede i u čemu baš uživam. Par puta sam popio kafetin, inače samo dobra hrana.
Sto se tice vida, radim na tome. :yes:

Da, nekada kada je jaka glavobolja obavezno mi je muka i povracam.. Eh zivote...:vatrica:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Zwezdica

Desava se (posto imam problema sa vratom i nezgodnim polozajem pri spavanju) da kada pocne da me boli vrat i nema sanse da prestane da se taj bol kroz par sati premesti na glavu, e tada znam sta je razlog
u tom slučaju, nadji žrtvu koja će da ti besomučno masira ovaj deo ledja

Slika

ili sama to uradi. može da pomogne.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Mars

Zwezdice, možda je ipak migrena.
Po onome sto sam citala o migreni, rekla bih da nije, posto migrenu karakterisu uzasno jaki bolovi i glavobolja koja moze danima da traje (kod mene to nije tako) i leci se bas bas ozbiljnim i jakim lekovima...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a kako si sigurna da nije migrena? bas lici...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

jel ti bilo ovako -

Bas tako :roflmao:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by IriS

(ovo spavanje sam uvela od kako Brufen više nije roze boje :tuc: )
Meni mama baš pre nekih nedelju dana reče da su sve bakute koje zna počele da se žale na Brufen, otkad je beo. Kažu, ne deluje kad nije roze. :smeh:

Btw, meni se često nanižu neki glavobolni dani. Tad ne pomaže ništa od analgetika, ne pomaže ni spavanje, ni [blink]Bog Otac[/blink]... udarac maljem nisam probala, a kontam da bi me zanavijek rešio problema.

Ali to sa dioptrijom nije za zafrkanciju. Proveri očni pritisak.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hvala bas ste svi ljubazni, ali ima li neko problema sa glavom sem mene? :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
"....a to će, međutim, biti poslednja glavobolja, a posle toga će doći ono veliko i nepovratno, i mene nikada više neće boleti glava." Isidora Sekulić

:(
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ja sam IMAO zbog jebenog PRITISKA :helloooo:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by shut

pa ja sam IMAO zbog jebenog PRITISKA :helloooo:
:lol:

Dobro, dobro...

Tako mlad? Je l' i kod tebe genetika odradila svoje? Kako si sanirao pritisak?
Korisnikov avatar
By Madonna
otisao kod doktora :lol:
i pio shumeci magnezijum :harmonika:
Korisnikov avatar
By Mars
Gle, imamo i [blink]blinkanje[/blink]...

Tvrdim da bi i na mene Brufen imao manji učinak pošto nije roze. Ako bi ga uopšte bilo... Ima nešto u tom tankom filmu...

Što se pritiska tiče, a i dalje o bakutanerima...To sam ja viđao kod svoje babe, menjaža lekova...Jedna je zbog niskog pritiska imala glavobolje koje je rešila lekovima za regulaciju pritiska....Rekla to sledećoj koju takođe boli glava ALI usled visokog...i preporučila te iste tablete...Kako su žive do sada, dobro je...

A i očni pritisak treba proveriti.

Da vidimo da li blink radi na smajliju.

[blink] :) [/blink]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!