Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By tamanoir
Juce sa mamom, Edit i ja (Technotise), po drugi put.. Jos vise me je oduvao nego prvi put.. Sve, ali sve je na nivou - animacija, prica, fabula, humor, glumci koji su davali glasove.. Ma sve.. Prosto mi neobicno sto je to srpska produkcija.. Za ne poverovati..
Korisnikov avatar
By Kiborg
I sell the dead

Očekivao sam da je malo zanimljiviji, ali dobro, može da prođe.
Korisnikov avatar
By Mars
Preduslov za pozitivno filmsko iskustvo je - ne očekivati ništa!

Moglo bi se reći da važi i za sve drugo u životu...

:D
Korisnikov avatar
By krpica
njeh .filmovi vishe nisu toliko zabavni ,koliko anime :D
^^
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Slika

Bezpotrebno razvucen, na momente dosadan i iznad svega patetican... :down:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

Fantastican.
Bolji od prethodnih delova, ubedljivo. :klap:
By Ulix
Originally posted by Tot

Prayers for Bobby

Odličan! Preporučujem.

Slika
:up:

Dobar je film.

U stvari, priča je jako dobra i potresna, film je tu i tamo. Prosto, mnogo stvari je trebalo pokazati za samo sat i po vremena.

Sigurni Viver je fenomenalna. Prosto mi je žao što to nije "pravi" film, da može da dobije Oskara. :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Tot
Slažem se. Priča je toliko tragična da je teško posle svega dramaturški uspešno u to uklopiti i njeno prebraćenje u gay friendly. Mali je sigurno patio mnogo više nego što se to filmom može dočarati.

Ali sjajna je scena na kraju kada ona grli onog dečaka.
Korisnikov avatar
By Tungi
Coffe and cigarettes(2.put)Jos ne mogu da savladam smeh,gestikulacije Iggy Popa:lol:

Slika
Korisnikov avatar
By StarChasingGirl
Originally posted by Tungi

Coffe and cigarettes(2.put)Jos ne mogu da savladam smeh,gestikulacije Iggy Popa:lol:

:klap: lep film, drugachiji... Kroz jedan ritual veoma lepo opisani razlichiti ljudi. a glumachka ekipa je neochekivana.... Bill Murray je ludak :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Jao,da cak mi pade na pamet kako bih ispirao svoje grlo zbog pushackog kaslja,hidrogenom-peroksidom i raznim dezinfektivnim sredstvima iz kupatila:lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
To kill a mockingbird

Predivan je film :sweet:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisam čitao, ali hoću, definitivno :yes:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Ovaj film me je ostavio pomesanih utisaka i osecanja.
Radi se o grofici Batori, da ne bude zabune.
Ocekivala sam vise brutalnosti, vise leseva i krvi. Ocekivala sam daje grofica ipak manje portretisana kao unesrecena, psihicki labilna zena, a mnogo vise kao okrutna i hladna aristokratkinja.
Film jeste gledljiv, stavise prijatan, ako se oduzme ta drama oko njene nesrecne ljubavi. Mada, od mene samo 7/10.
By Orion
Preskočiti sledeće filmove:

Slika Slika Slika

Satanic Panic
Neki bog-te-pita-šta dokumentarac/horor/komedija. Ok, nije komedija ali više je smešno nego strašno.
Možda najgluplji film koji sam gledao u zadnja 3 meseca.

Buried Alive
Par godina stariji horor koji je nešto skoro izbačen na dvd (nije mi samo jasno zašto). Glup. Dosadan. Amaterski odradjen.
Jeftin pokušaj da se proda tako što je na poster istaknuto ime glavnog glumca iz serije 'Saw'.

The Rebound
Veći horor od gore pomenutih. Romantična komedija u pokušaju. Gluma na nivou španskih serija.
Čak je i moja drugarica koja prati sapunice nakon 15 min ustala i izašla iz sobe. Svaki komentar suvišan.
Korisnikov avatar
By IriS
Slika

:love: :love: :love: :love: :love:

Meryl, divna kao i uvek.
Korisnikov avatar
By IriS
jedno peti put sigurno odgledah film Noel. :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Cheeeessy!

Ne zasluzuje komentar, zaista... Neverovatno kakvu pomamu ume da stvori industrija, i to bez ikakvog osnovanog razloga...3/10, zbog skupe produkcije.

Slika

I want to play a game...
Iako sam fan, svaki nastavak samo testira i inteligenciju i strpljenje gledalaca... U sustini, film je zabavan, za one koji vole tu vrstu zabave... i koji su spremni da zanemare ogromne rupe u prici (slavni detektiv bi morao da zna da otisci prstiju sa mrtve ruke nisu isto sto i otisci prstiju zive ruke) i samo dodatno uplitanje price... gledacemo se jos... 8/10
Korisnikov avatar
By Sunce
Hanekeov film 'Bela traka', 'Boja nara' Sergeja Pardžanova i 'Mamut'.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by IriS

jedno peti put sigurno odgledah film Noel. :love:
Da znaš.

Ja nisam skoro. znači šanse su sve veće i veće.

Upravo ide ovaj:

Slika

Odlični glumci, baš ga volim.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Sinoc uzeh da gledam Jennifer's Body, ovaj novi sa Megan Fox.. Ne odgledah ga celog, jer mi se strashno spavalo, ali.. I nije mi se toliko svidelo to sto sam pogledala do sad.. Megan jedva nekako spasava film, jedino zato sto mi je lepo da nju gledam.. :P I onaj lik, Adam Brody, eto lepo izgleda u nekom dark, rock fazonu.. A prica i nije neka.. Odgledacu veceras do kraja, ipak..
Korisnikov avatar
By AngraMaina
"Zrtvu" od Tarkovskog. Gledao sam ga davno ali nisam dovoljno znao o celoj prici, tek, sad me je razbio.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!