- 24 Nov 2009, 23:19
...ubiti komarca koji mi leti oko glave s obzirom da je u ovo doba godine i pri ovim temperaturama jako spor i nemoćan?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kuneSve dok se poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije i u našoj južnoj pokrajini Kosovu i Metohiji.
Znači li to da u Srbiji nema razlike između prava čovjeka i komarca?![]()
Originally posted by Simorne, ja nikada nisam tvrdio da to usporava komarce.
Usporavaju i komarce. Zato si i postavio ovo pitanje koje pomera granice etike u Srba, ne?
:kgcs3:
Originally posted by KiWia ja mislila da to vrijedi samo za kokoši...
Nije moralno, ali je po zakonima prirode ... Ti kao jedna kuna moraš da znaš šta ćeš pre .. instinkt ili moral
Originally posted by 2kuneproveriću u literaturi, ali mislim da važi i za kune .. Znam da važi za mačke!
Originally posted by KiWia ja mislila da to vrijedi samo za kokoši...
Nije moralno, ali je po zakonima prirode ... Ti kao jedna kuna moraš da znaš šta ćeš pre .. instinkt ili moral
![]()
Originally posted by 2kune
...ubiti komarca koji mi leti oko glave s obzirom da je u ovo doba godine i pri ovim temperaturama jako spor i nemoćan?![]()
![]()
Originally posted by KiWiako važi za kokoši, važi i za kune, samo na drugi način, jer su u međuodnosu...
proveriću u literaturi, ali mislim da važi i za kune .. Znam da važi za mačke!
Originally posted by Lepa Krepad Žubre još ujeda...
a štaš' je ubijati, kad ti svakako neće ništa. pušti je da proživi tih par sati što joj je ostalo.
dakle, glas za "ne".
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!