Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By krpica
Молмо да се пријавите
150 din + pdv .
Већ тестирано: 863.334

hahahah
ala smo pametni ! :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By bothways
A i ta reklama "IQ coveka sa 3 Zubi je 90. A sta je sa tobom?"
Sa mnom je sve u redu, :hvalanapitanjuidovidjenja:

:gubitnik:
Korisnikov avatar
By jukie
Ali vrh je što mi ta reklama sa trozubim neprekidno izlazi i na stranim sajtovima/forumima, i onda krenem da se smejem umesto da se koncentrišem na ono što piše
Korisnikov avatar
By Myto
Ima li to na youtube-u? To je reklama kao reklama? Ili samo ide kao tekst na nekoj televiziji?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Myto
Ima li to na youtube-u? To je reklama kao reklama? Ili samo ide kao tekst na nekoj televiziji?
To je reklama koja se pojavljuje u zaglavlju svih mogućih sajtova na internetu (npr Njujork tajms). Naslikan je deda sa tri zuba i piše "IQ coveka sa 3 Zubi je 90. A sta je sa tobom?"
Korisnikov avatar
By CareBear
Nema veze da li je domaci ili strani site, reklama ti se servira na osnovu IP adrese ili nekog slicnog parametra. Kao i hot girls from Belgrade i slicno.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by jukie
To je reklama koja se pojavljuje u zaglavlju svih mogućih sajtova na internetu (npr Njujork tajms). Naslikan je deda sa tri zuba i piše "IQ coveka sa 3 Zubi je 90. A sta je sa tobom?"
Meni ta rreklama uopšte nije jasna... :puzzle:
Korisnikov avatar
By Marvin
da, ti hot girls hot boys su zabavni skroz :lol:

i, mislio sam da lupaju (pošto mi uvek dodje neki John iz Beograda, ili Mark iz Bačke Palanke) dok mi nije dok sam bio na gaytorrets.ru ponudio Gorilicu... našeg Gorilicu :mazi:
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Marvin
i, mislio sam da lupaju (pošto mi uvek dodje neki John iz Beograda, ili Mark iz Bačke Palanke) dok mi nije dok sam bio na gaytorrets.ru ponudio Gorilicu... našeg Gorilicu :mazi:
Ja i dan danas ne znam otkud to.
Ko mi je kriv kad sam se jedno vreme registrovao na svaki drugi sajt koji mi izleti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Mage
Originally posted by jukie
Meni ta rreklama uopšte nije jasna... :puzzle:
http://farmasrbija.blogspot.com/2009/11 ... tskog.html

Auu... plasim se ca ce da omanemo! Jedino nam pamet ostala kao adut, ali ako ni toga nemamo onda su stvarno upravu oni koji kazu da smo najgori...
Korisnikov avatar
By Rei
Antibiotiche non stop te mesham sa forumashem Mikka jer je Gyllenhaal bio njegov fazon :( ( koliki je moj IQ ?? :uplasen: )

Hvala Adblocku pa nisam znao o chemu se radi dok ga jedared nisam disejblovao na youtubetu, a ono krenula lavina retardiranih reklama :roll: Rek'o fuck you, youtubu, krezava srbijo i celi svete
Korisnikov avatar
By Berserker
Prvo, nije 150 dinara već 384 :shocked: :yoko_ono!!:

Toliko su od mene tražili, a ja sam imao manje :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by gorilica
Originally posted by Marvin
Ja i dan danas ne znam otkud to.
Ko mi je kriv kad sam se jedno vreme registrovao na svaki drugi sajt koji mi izleti.
Ma šta te briga.
Lep si na toj slici, kao da je nešto drugo bitno... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!