Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DeleteNemoj se samo rastuziti, molim te, kada ti kazem da su pare bacene i pre bacanja: dogovoreno je da se igra u balonu.
Ako bude toplo kao danas, bas ce biti steta bacati pare na placanje balona kad moze i napolju da se igra.
Originally posted by Black LadySvakako, gospo'ice!
BTw Orlanda sa tobom cu se malo pozabaviti sutra, talk talk... malkice![]()
Originally posted by Black LadyUcenaaa!!!
u suprotnom Bg me nece videti...![]()
Originally posted by AzdajaKao cobanice
kako izgleda taj balon?
kod nas u selu nem' tih lumbalona, mi picimo po livati![]()
Originally posted by Azdaja
kako izgleda taj balon?
kod nas u selu nem' tih lumbalona, mi picimo po livati![]()
Originally posted by WinterTi ne dolazis, zar ne? Cemu onda ovo? Nema potrebe da brines...
''Altina je takvo g**** od balona da to nije zdravo! Raspada se.. Trava je skroz istrosena...krov prokisnjava i nema grejanje zimi !!!!!!!! ZA OVAKVO G**** OD BALONA I 2800 PO SATU JE PRESKUPO! Tako da kad god mozete preskocite altinu i produzite recimo do Argentine taj balon je vrh.... Pozz svimaaaaaaaaa!''
![]()
Originally posted by WinterSlicno dimenzijama kosarkaskog terena...pa ne bi trebalo da je guzva. A uzimajuci u obzir i fizicku (ne)spremnost i kondiciju, bolje je sto nije veci.
dimenzije terena su 30 x 15 m
mislim da je dosta mali teren i da ako bude igralo 5+1, sto znaci ukupno 12 osoba na terenu, će budne gužve![]()
Originally posted by shmizllicaMoji su bordo
Uh da nalakiram i ja nokte u crnu boju??!!![]()
![]()
Originally posted by SabotagEalo bre, ne idete da se vatate nego da igrate fudbal!!!!
Bleki,jedva cekam da ih dodirnem i osetim pod prstima...![]()
Originally posted by Black LadyAjd ponesi da budemo svi jednake kad ih ocerupamo.
Originally posted by shmizllicaMoji su bordo
Uh da nalakiram i ja nokte u crnu boju??!!![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!