Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bigirlee ti zvucis slicno kao onaOriginally posted by tinkerbellHm. Možda ?e zvu?ati prepotentno, ali nikada mi se nije desilo. Nikada nije bilo toliko savršeno, da ne primetim šta se sprema, tj kada je bilo savršeno, bilo je savršeno i kraj nije došao u tom trenutku. Uvek je bilo: ili ja raskinem jer prestanem da ose?am isto (jer, možda, naleti neko drugi...), ili prestanem da ose?am, pa pravim sranja dok ne dobijem šut kartu.
Kada dodje do kraja, prekida veze...kada vi budete ostavljeni, a niste 'krivi', naravno volite tu osobu...
Da li ste dovoljno jaki da prihvatite to ili pokusavate na sve nacine da ga/je zadrzite ... i to one najgore ... patetika..
Dakle, da li ste spremni da prihvatite da IMA BOLJIH od vas i da ce mu/joj biti bolje sa tom osobom (zbog koje vas je i ostavio/la)
(mala napomena : sve je bilo savrseno (ili ste makar vi mislili da je bilo savrseno), ali on/ona je nasao/la i hoce nekog drugog))
So, da li znate da kazete (prihvatite) : dobro, neka ide...
E sad... Desilo se da kad kona?no popijem taj crveni karton (koji sam i sama želela!), krenem da razmišljam u stilu "ma, šta on/ona misli da je... ne može to tako sa mnom". Ili se ubeda?im jer sam single sada i kontam da nailaze trenuci koje sam provodila sa tom osobom, a sada sam sama tada... (?ista navika.) E onda kao moljakam i pla?em i tako... Ali nisu to neke veeelike, pateti?ne stvari. Naime, ?ak budem vrlo neprijatna i loša prema toj osobi "iako je želim nazad". Kao da radim sve pogrešno i u suprotnosti sa time što pri?am "da je želim nazad". Ali opet, to je sve neki "znak pored puta" da ne treba ništa da radim ve? samo da iskuliram neko vreme jer (i sama znam da) uopšte ne želim da budem sa tom personom nego je proradila sujeta ili strah od onoga "moving on".
Tako da... ne treba mi mnogo da kažem "e nek se goni u kurac, zabole me".
Originally posted by EYA
nikad nisam kapirala ljude koji ostave nekog zbog nekog drugog...
meni su to potpuno nezamislive situacije da ja budem u vezi sa nekim, juce mu jos govorim da ga volim, a danas zavolim nekog drugog.
kad vidim da ne ide, onda prvo rascistim tu situaciju, do kraja!
tek kad se iscrpe sve mogucnosti, onda dizem ruke.
a onda zelim i malo da budem sama sa sobom, da se saberem i oduzmem, analiziram proslu vezu, uporedim staru i novu sebe, sta se promenilo, sta sam naucila... sta ne zelim, a sta mislim da zelim !
moram napomenuti da ja prepoznajem dve kategorije ljubavnih odnosa: 1/2biti u vezi1/2 i 1/2biti u shemi1/2
Originally posted by someone
meni se to upravo dogodilo...vec mesec dana se unistavam...najgore je sto ona mene nece da pusti,tera me da budemo drugarice i td.Danas sam je nazvala i rekla joj da ne zelim vise da se cujemo ni vidimo i da zaboravi na mene jer je jedino tako mogu preboleti...sta da kazem...posvredjivala me je jako u poslednjih mesec dana,na kraju me je prevarila...i jos prica kako me voli a sve sto radi ukazuje da to nije istina,potpuno se promenila tako da je ja vise ne prepoznajem...Najzad,posle mesec dana agonije nekako sam skupila snagu i sad me valjda nece uznemiravati.Planiram da se upisem na aerobik ili nesto slicno da malo skrenem misli,a problem je sto ne mogu da izlazim nigde pa su mi noci uzasne...ali sta da radim,nastavljam dalje,nekako cu se izvuci.
Originally posted by someoneNE.
i narawno,sad hoce da se pomirimokaze,shvatila je kako joj je bez mene...Ja je josh uvek volim ali mislim da je kod nje u pitanju samo povredjen ponos jer su svi stali na moju stranu...Zao mi je jer znam da ni njoj nije lako ali mislim da se nece u skorije vreme promeniti...a i toliko me je lagala i mogu da se kladim da dosta toga josh ne znam...E sad,pitanje je da li da ostanemo u kontaktu...nisam vishe pametna...
Originally posted by someonevidim someone ,pravis razliku od nje,al nisi dovoljno opametila
i narawno,sad hoce da se pomirimokaze,shvatila je kako joj je bez mene...Ja je josh uvek volim ali mislim da je kod nje u pitanju samo povredjen ponos jer su svi stali na moju stranu...Zao mi je jer znam da ni njoj nije lako ali mislim da se nece u skorije vreme promeniti...a i toliko me je lagala i mogu da se kladim da dosta toga josh ne znam...E sad,pitanje je da li da ostanemo u kontaktu...nisam vishe pametna...
Originally posted by tinkerbellAko je nova osoba zaista neko bolji od mene, prihvatim situaciju i odem. Ali, ako je ta nova osoba u zivotu mog dotadasnjeg partnera neko koga je moj partner pljuvao preda mnom i imao zaista lose misljenje, onda neka ide, ali na tezi nacin...i bolje da nam se nikad vise ne ukrste putevi.
Dakle, da li ste spremni da prihvatite da IMA BOLJIH od vas i da ce mu/joj biti bolje sa tom osobom (zbog koje vas je i ostavio/la)
(mala napomena : sve je bilo savrseno (ili ste makar vi mislili da je bilo savrseno), ali on/ona je nasao/la i hoce nekog drugog))
So, da li znate da kazete (prihvatite) : dobro, neka ide...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!