Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Witch Princess
Nije me dugo bilo na ovom forumu :D ali evo me ;) Tj. ovde sam jer imam jedan veeliki problem :( ..... Naime, u vezi sam sa deckom svojih snova, sve je savrseno.. On je stariji od mene 3 godine, ali kako je prosao mnogo toga u zivotu, ima stavove i ponasa se kao neko ko ima 30. Dobar je i nezan prema meni i sve to... Medjutim, uskoro bih trebala da spavam s njim i tu nastaje problem on MORA da misli da mi je prvi decko s kojim cu spavati!!! A nazalost nije tako! Ne znam sta da radim, jako se kajem sto nisam sacekala pravo vreme i pravog decka, medjutim ja sam u svojim ranijim odnosima uzivala... Alii moj sadasnji decko mora da misli da mi je prvi i tu nemam nedoumice.. Da li neko ima neku ideju kako to da izvedem da ga ubedim da mi je prvi, da me ne provali ???
Pitam to ovde, jer nekako sam ubedjena da ce mi jedino ovde forumasi iskreno odgovoriti i da me nece osudjivati ;) :bisou:
Korisnikov avatar
By IriS
idi na plastičnu operaciju rekonstrukcije himena :astral2:
Korisnikov avatar
By 2kune
odjebi seljačinu i nađi si nešto normalno... lepeza1
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Himenoplastika se radi u cilju uspostavljanja celovitosti devičnjaka, himena. Oko te operacije se govori u smislu rešavanja etičkih, a ne estetskih problema.
Radi se u sredinama gde se očekuje da žena bude nevina pre braka. Žena suzbija ovom operacijom osećaj krivice. No u svakom slučaju, važnost te operacije je teško proceniti. I bez obzira na promenu moralno-etičkih normi u savremenom društvu – himenoplastika je i sada aktuelna kao operacija i sada se primenjuju dva tipa. Prvi metod je kratkotrajan, podrazumeva uspostavljanje devičnjaka na kratak vremenski period (nekoliko dana). Pri tome se rubovi himena ušivaju koncem koji posle kratkog vremena nestaje, ne ostaje himen trajan, pa je i uspostavljenost celovitosti himena kratkotrajna. Drugi metod je uspostavljanje himena na neodredjeno dugi rok. U tom slučaju je neophodno uraditi znatno složeniju operaciju, pri kojoj se od sluzokože predvorja vagine konstruiše novi himen. Pri tome sve dok ne dodje do razdevičenja: znaci devičanstva postoje. Bol i krvavljenje pri razdevičenju nakon ove operacije su jače izraženiji nego kada je defloracija bila kod prirodnog himena. Ima slučajeva kada otvor himena kroz koji izlazi menstrualna krv ne postoji, pa se menstrualna krv sakuplja u vagini (colpometra) i neophodno je hirurški himen prokinuti – napraviti otvor kroz koji će izlaziti menstrualna krv.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
... a u pravu je 2kune...

Kakav je to covek kad nije u stanju nesto ovako da razume?

Uostalom, mozda si prstima jos davno probila himen... i to nista nije cudno...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,Postoje devojke koje se radjaju bez himena" :eureka:
Mada, ako si stvarno u tom fazonu, to je zbilja... cudno.
Korisnikov avatar
By 2kune
NEPRAVDA!!! lako vama žemskama... a kako ću ja povratiti nevinost? :kosach:
Korisnikov avatar
By *deni*
Što zbog to malo krvi koju đuvegija očekuje da vidi da ide na operaciju ?
Ima prostije rešenje - Krišom neka prospe malo krvi na čaršav tokom seksa i to neka bude dokaz nevinosti.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
..ne vredi....

pokusavam da odgovorim ozbiljno i ne ide...

...obrisala sam ovde sada jedno devet dobrih fazona....

jedino operacija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by *deni*

Što zbog to malo krvi koju đuvegija očekuje da vidi da ide na operaciju ?
Ima prostije rešenje - Krišom neka prospe malo krvi na čaršav tokom seksa i to neka bude dokaz nevinosti.
htela ja da predlozim nesto na foru prvog dana menstruacije...uostalom, moze i da se ne krvari uopste...ja nisam, na primer...

...ali kapiram da se to oseti...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa ako ce da joj raskrecuje noge i da zaviruje pre samog snosaja...

... onda taj ima neki problem, iskreno...

Ima hiljadu i jedan razlog zasto neko ostane bez himena,
a da to nije seks...
Korisnikov avatar
By unic0rn
A nisi razmisljala o tome da ce on, koliko god da se zasijes, tvom ponasanju skontati da ti nije prvi put?

I ko jos ima te devichanske tripove?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Andjelika

Pa ako ce da joj raskrecuje noge i da zaviruje pre samog snosaja...

... onda taj ima neki problem, iskreno...

Ima hiljadu i jedan razlog zasto neko ostane bez himena,
a da to nije seks...
naprimer natakneš se na šipku od bicikla, pošto si zviznuo u parkiran auto... pa ono starinski, pala s konja... malo jače počešala mindžicu pri mindžosvrabu, pa se zanela... i tako...
Korisnikov avatar
By unic0rn
kako me pali kad kazes mindzica i mindzosvrab

:smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
eh boze, pa sad jedino sto mi pada na pamet da kazem je: nisam doktor al mogu da pogledam.

ali nekako je innapropriate :lol:
Korisnikov avatar
By tintily
Mila zasto uopste razmisljas tako ?! Seks je nesto divno , jos lepsi ako je prozet emocijama, ako si kako kazes u svojim ranijim odnosima uzivala zasto bi ti zbog toga bilo krivo ili se jos gore kajala ? I kakva je to on osoba ako je ono sto ocekuje od tebe da on bude prva osoba s kojom ces imati seks? Izvini molim te gde je tu dopadanje , postovanje , ljubav...? Ako mu je stalo do tebe i ako prema tebi oseca delic onoga sto ti osecas prema njemu ( a koliko sam shvatila tebi je jako stalo) treba da mu se dopadas ti takva kakva jesi sa svim tvojim vrlinama i manama ( i ni pod jednim ne podrzaumevam tvoju ne nevinost).

Ako ti se stvarno jako dopada i ako ce to sto nije prvi s kojim ces imati sex koliko god da ti je stalo bezi odatle , bice ti tesko , mnogo tesko neko vreme ali ce proci. Neko kome je to toliko vazno te ne zasluzuje. I nikad se nemoj kajati zbog uzivanja koje pruzas sebi , pa ni zbog sexa.

Jesi li trebala sedeti zatvorena u kutiji i cekati da se pojavi neko idealan ako se uopste pojavi? Mislis li da bi sada bila srecnija da je bilo tako? Propustila bi divne trenutke zelje, topline, neznosti... Trebas li se kajati sto si svom telu priustila uzivanje?

Uostalom ...znas kada nam se u zivotu pojavi neko poseban , sex ( ja ga u tom slucaju zovem vodjenjem ljubavi) dobije sasvim nov oblik , osecanja su intenzivnija, potreba i zelja za osobom s kojom smo veca nego ikada, uzivanje sasvim drugacije nego ranije , i videti , osetiti tako nesto i osetiti da se i ona druga osoba tako oseca je nepisivo, osecaj da oboje uzivate celim svojim bicem je nezamenljiv . Tu nije vazno da li je to prva ili 10-a osoba s kojom imas sex. Ako on to ne vrednuje i (ponavljam se znam) jedino mu je vazno da ti je prvi , da li je uopste zrela osoba kako kazes?

Nisam ti pomogla znam, nisi ovo trazila, ali te molim da zbog sebe razmislis da li zelis da te neko voli i postuje zbog onoga sto nisi.
Korisnikov avatar
By IriS
nemoj dva puta da kažeš, možda ti se pojave neke fotke za usporedbu :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
sve fotke na kojima sam ja su samo i iskljuchivo fotomontazhe. :sudija:

:lol:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
U stvari iritiraju me ti muskarci koji ocekuju od zene da nema nikakav seks sem sa njima,
i da nikada pre nije nista radila, da je rasla u saksiji, dok oni sensluce, skidaju mrakove
i ko zna sta jos ne... gnusam se od tih sovinistickih ________ (popuni sama crtice)

@ Iris

Vidimo se na seansi... Pa sta mislis sto sam zakazala ? :trep:
(a fotke idu na U2U ... :smeh: )
Korisnikov avatar
By IriS
crna Andjo, ako očekuješ ja da te češem, nećeš se baš ovajditi :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene iskreno čudi da nevinost u devojke danas bilo ko još traži i očekuje, osim u nekim baš, baš pasivnim sredinama i crnim zabitima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!