Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Blond BratBlondi, smiri se... nisam mogla, zato sto se to ne masira, pametna.. ako vec toliko znas...
Bleki, nisi sebe mogla da izlecis u petak, mani se...![]()
Zvacemo te dr MENGELE.![]()
Originally posted by m..Dodji m.... ja bih bas volela da dodjes
Hocu i ja da dodjem, da gledam (eventualno mogu da napravim pompone i budem debela cheerleadersica, inace da pikam ne mogu i da hocu jerbo se lecim od bronhitisa).
Originally posted by Orlando the LadyI onda se pitaj, sta imam toliko protiv romantike.... uzas... ne volim te Orlando vise...a sex tek sada neces dobiti
Originally posted by DeeA koji je predlog himne? I sta ja tu imam da odobravam?
@Orlando
Odobri li ti predlog himne, ili da tragamo za necim drugim...?![]()
Himna je ona stvar od Sabotage, zar ne?
Zasta, sta god da smislimo, bice super....:
,,Ala je lep
ovaj svet
onde sedam
ovde dva..."![]()
Originally posted by elektron84Izduvali ste kao civave... ne samo na tom... vec i Nsu, kada smo imale...
Vidi ovu...ccc...
Trening se ne racuna!!!
Jao, jos malo ce nedelja![]()
Sve ispod 7:2 ce biti sramota za nas![]()
Originally posted by Orlando the LadyI ja tebe volim... aham ja se primam, pa ja sam primacica... mada volim i da zabodem, i zaboscu vam u nedelju....
@Black Lady: Ne volis me vise?Kuckaj brzo dok mi ne proradi sujetica...
![]()
![]()
ja tebe bas mnogo volim. Volim te koliko se primas. Ali ne mari. Primam se i ja, samo na drugim temama.![]()
Originally posted by scout_finch
na treningu smo jenny, birthday girl i ja pobedili zozi, dee i d.nije bilo strasno. samo 10:5 za nas.
![]()
![]()
Originally posted by Black LadyNego sta bi!? Kako odoleti.
Hocu i ja da dodjem, da gledam (eventualno mogu da napravim pompone i budem debela cheerleadersica, inace da pikam ne mogu i da hocu jerbo se lecim od bronhitisa).
![]()
@shmi Nemoj da molis Boga, necu da crknem dok te ne sredim... e i dusu bi mi uzela![]()
Originally posted by scout_finchLjubim vas sve u dupe!!!
na treningu smo jenny, birthday girl i ja pobedili zozi, dee i d.nije bilo strasno. samo 10:5 za nas.
![]()
![]()
Originally posted by shmizllicaImaj dusu
Originally posted by Black LadyNego sta bi!? Kako odoleti.
![]()
@shmi Nemoj da molis Boga, necu da crknem dok te ne sredim... e i dusu bi mi uzela![]()
![]()
Originally posted by Black LadyJu ju ju
Originally posted by DeeMozes opusteno da mi uskratis
Originally posted by Black LadyBlacky, ne lobiraj...
Originally posted by AndjelikaMozemo se dogovoriti
Ja vas samo molim da svoj bes i gnev na kraju ne istresate
na perosni koja sudi, tj. meni...
... jer prve mi treba da budemo tolerantne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uskraticu tinakon tekme...
![]()
mir mala, da i ti ne bi zavrsila na urgetnom
![]()
Originally posted by DeeLazo jedna
Ne znam da li su zivotinjke primetile smer u kome se nasa strategija krece, u zvanicnim i prijateljskim mechevima...
Samo toliko cu reci..![]()
Originally posted by Black Ladyonda igram za gubitnichki tim, jer lopta kroz gol nece proci, ne bila ja [sh]alterusha/ zhena ne dolazi, pa nemam koga da gledam osim lopte...
Originally posted by DeeLazo jedna
Ne znam da li su zivotinjke primetile smer u kome se nasa strategija krece, u zvanicnim i prijateljskim mechevima...
Samo toliko cu reci..![]()
![]()
@alter jos treba da se odlucimo oko tebe, da timovi budu ravnopravni![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!