Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
F8less

U tom potpisu imaš Izvorinku pesmu, ali ne i njen originalni spot već nešto naknadno sklepano.
A evo ti i originalni spot te pesme.
Prava konceptualna umetnost.

''

Ah. Izvorinkine pesme.
Eto. O tome bi se recimo moglo pričati u četvtak.
Korisnikov avatar
By Sunce
Verovatno cu se druziti sa "drugaricama'" sa foruma.

Gospodju Bananu cu da mamim da se skine i pokaze svoje oruzano orudje na temi "sexy momci", gospodjici shut-ini cu sibnuti neke akrobacije u njen fan klub, gospodjicu Sitnicavu cu da nerviram posto cu joj oteti i
Barbiku i Kena, Dini cu da navijam kosu i da se radujem loknama, poseticu temu o tenisu u nadi da je Lunjina postavila neke nove sise, pisacu i na temi "Sta znate o korisniku iznad?" da bih gospodji Royalki dao adekvatan odgovor, igracu se sa Strix-ovom kosom, analiziracu Unic0rniju, igrati lastisa sa Sprinterom, heklacu sa Marvinom, jesti palacinke sa Marsom, odgriscu rep ribi 2kune...:opacupa:
Korisnikov avatar
By Mars
E, baš bi mogle da padnu onda palačinke u četvrtak.

Sam ne znam kad bih se setio, još teže realizovao...

Malo me brine 2kune, da nije u žalosti nekoj...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce

, Dini cu da navijam kosu i da se radujem loknama, ....
Juuupiiii :dina: :hug:

Jos nisam zakazala odlazak kod frizerke, ali sad vise ne brinem hoce li raditi ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Samo ga podseti da dobro opere ruke od palačinki koje ćemo svi pre toga da jedemo.

:D
Korisnikov avatar
By el jaguar
na malu subotu cu se uvalit u maticnu i kvalitetno se nalulati!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Beograd -- Javno preduzeće “Železnice Srbije“ najavilo je da će obezbediti besplatan železnički prevoz putnicima koji putuju u Beograd na sahranu patrijarha Pavla.

Besplatan železnički prevoz će imati putnici koji iz Crne Gore, iz železničke stanice Bar ka Beogradu kreću večeras u 22.00. Voz, koji zajednički organizuju “Železnice Srbije“ i “Železnički prevoz Crne Gore“, iz stanice Prijepolje kreće sutra ujutru u 3.05, iz Užica u 4.38, Požege 5.14, Kosjerića 5.33, Valjeva 6.14 i iz Rakovice u 7.28.

Povratak tog voza iz Beograda za Crnu Goru je sutra u 18.00, a voz će na teritoriji srpskih železnica stajati u svim stanicama kao i u dolasku.

Putnici će imati besplatan prevoz i u vozu koji iz Šida za Beograd polazi sutra u 4.36 i nakon zaustavljanja u Sremskoj Mitrovici, Rumi, Staroj Pazovi, Novoj Pazovi i Novom Beogradu u glavnu beogradsku železničku stanicu stiže u 6.21.

Besplatan povratak na tom pravcu putnici će imati u vozu koji za Šid iz Beograda kreće u 15.35.

Do Beograda će sutra besplatno saobraćati i iz pravca Subotice, odakle će voz ka Beogradu krenuti u 4.33, a u Beograd stiže u 9.11.

Povratak tog voza je u sutra u 16.36 za Novi Sad, a zatim odatle u 20.19 za Suboticu.

Putnicima iz Zaječara i Požarevca omogućen je besplatan železnički prevoz noćas u 2.00, odnosno iz Požarevca u 7.00.

Povratak tog voza iz Beograda je u 16.20.

Putnicima koji su za vozove, u kojima je sutra odobren besplatan prevoz, ranije kupili karte neće biti vraćen novac, navodi se u saopštenju.
Korisnikov avatar
By Delete
A gradski saobracaj u Beogradu, hoce funkcionisati uobicajeno?
Korisnikov avatar
By unic0rn
U gradu su u toku ubrzane pripreme za sutrašnju sahranu i prijem velikog broja ljudi.

Saobraćaj u u centralnim gradskim ulicama biće sukcesivno zatvaran sutra od 7:30 ujutro. Normalizacija saobraćaja očekuje se oko 14 časova.
Korisnikov avatar
By Marvin
To je sve krasno.
Čuo sam da ni škole ne rade sutra (bar ova kod mene).

Ja ću sutra da igram Uno.
E sad, pošto ja gubim samo na cvena slova, bojim se da će sutra, od crvenila tog presvetog dana, da me ugaze!
Korisnikov avatar
By Mars
Čoveče malo-malo pa neki kolpas. Prvo Bajden, pa Medvedev, pa sad Paja.
U međuvremenu onaj jedan kišni dan sa istim posledicama...

Šta li je sledeće...
Korisnikov avatar
By unic0rn
a ti uradi neki talisman protiv baksuza :lol:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mars

Čoveče malo-malo pa neki kolpas. Prvo Bajden, pa Medvedev, pa sad Paja.
U međuvremenu onaj jedan kišni dan sa istim posledicama...

Šta li je sledeće...

Nemoj sine. Juče Medvedev najavio da dolazi na utakmicu. Danas kolaps države.
Korisnikov avatar
By Mars
@Juni

Znaš ko je forumska veštica pa se njemu obrati za to...

:D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by unic0rn
Normalizacija saobraćaja očekuje se oko 14 časova.
Pa sad...kapiram da ce svi koji ce da dodju na sahranu dolaziti postepeno, sa manjim guzvama, ali posle sahrane, a to je upravo posle 14h ce SVI da krenu i da naprave haos...jadni saobracajci...njih ce najvise da psuju jer su nesposobni da taj krkljanac rasciste. :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa da. realno tek oko 5-6 ce biti prohodno
Korisnikov avatar
By Mars
Normalizacija saobraćaja će da se desi u Beogradu ne u 14 časova nego kad naprave metro.

Opet lažu narod...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Mars

Normalizacija saobraćaja će da se desi u Beogradu ne u 14 časova nego kad naprave metro.

Opet lažu narod...
U ovom slucaju bi i onaj most preko Ade bio vise nego dobrodosao.
A oni na svu opstenarodnu muku razjebali i Pozesku ul. :elektro:
Korisnikov avatar
By IriS
jesam li ja jedina koja će sutra da radi? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radiću kolokvijum u 8 h izjutra!
Posle toga treba stići natrag kući na Nbg...

Samo da izbegnem rulje! :molise:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Strix

Radicu kolokvijum iz komunikologije. :(
Izgleda da ipak necu. :)

Odlozio kolokvijum jer smo ja i drugarica, inace zakleti ateista, ustali i zalili se kako je on bio stub nase pravoslavne crkve, i kamen temeljac citavog srpskog drustva.

A onda su nas napali slepi misevi.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Dolazim u Bg da se lezbejisem. Sta da radim kad su se datumi preklopili... :neznam:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nisam ja kriva sto mi je ujakov stan tad slobodan. :sigh:
Odacemo pocast u svakom slucaju. :blenta: :lol:
Korisnikov avatar
By zachary85
U stanu, učim, nigde ne mrdam, možda upalim tv da vidim dokle su stigli, a uveče u grad!

Danas sam prošao Knez Mihajlovom i video red... Stvarno treba imati snage za čekanje...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Delete
A gradski saobracaj u Beogradu, hoce funkcionisati uobicajeno?
Hoće. Tj. gužva do gužve.
Danas su na TV prepričavali maršrutu i od koliko do koliko sati smatraju da će koja ulica biti zatvorena...wishful thinking

Za škole nisam ništa čuo ali se na komentarima na B92 javila neka direktorka škole i rekla da u preporuci koja je stigla u školu piše da mora nastavnicima da se opravda otsustvo ako idu na sahranu (a ne da sve škole po difoltu cele ne rade). Ali ona nije iz BGD, ovde će biti rasulo

Anyway sutra me neće u otsustvu izglasati za zamenika predsednika organizacije kojoj nisam ni član, jer su sastanak odložili zbog sahrane
(to su upravo javili mejlom)

Ali ona druga stvar se održava, pošto je već jednom bila odložena. Ko dođe dođe i idemo dalje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!