- 18 Nov 2009, 01:53
Pricala sam sa Andjelikom u dva navrata. Radujem se fer mecu, pozdravljam!

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zwezdicavala prave muske
Samo da kazem da sam nocas imala priliku da vidim Orlandove chuvene boxerice sa mecha..![]()
Originally posted by Zwezdica
Samo da kazem da sam nocas imala priliku da vidim Orlandove chuvene boxerice sa mecha..![]()
Originally posted by Orlando the LadyVidim ja nesto me boli grudni kos kada si otisla..
slomile su mnoga srca![]()
Originally posted by Black LadyPitala sam te u slucaju da si narucila onu ,,ogledalce..." majicu.
pa pravi nam se u cetvrtak cini mi se.... moram kupiti majicu...
![]()
Imam sto crnih majica...
Originally posted by Orlando the Ladypa nisam, odustali smo od kupovine... tamanoir ce nam praviti.. bas to ogledalce
Originally posted by Black LadyPitala sam te u slucaju da si narucila onu ,,ogledalce..." majicu.
pa pravi nam se u cetvrtak cini mi se.... moram kupiti majicu...
![]()
Imam sto crnih majica...
![]()
@ostali: kao sto vidite, moje bokserice vam prave pricu na ovoj temi prakticno!![]()
Originally posted by Orlando the LadyIzvinjenje prihvaceno, ali ja bih te molila da drzis dogovorenog karantina do nedelje...
LOL
Inace, za danas je zakazan neki trening, koliko znam, na koji zbog predavanja necu ici, te se izvinjavam...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!