Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnTo i ja sad hteo da pitam.
ne kontam, vidjate as in privatavanje, ili kafenisanje?
Originally posted by jukie
Evo ja sam glasao za ovo nulto
Anketa: Da li se povremeno vidjate ili spavate sa svojim bivsima? [Pogledaj Rezultate]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja dobra fora
Originally posted by taurus
ima njih par sa kojima je sex odlichan,ne odbijem kad pozovu......so
Originally posted by unic0rn3 as in sexanije, inace se vidjam tu i tamo, bila u vezi ili ne, onako da kafenisem.
odgovor br. 3 me zabrinjava![]()
Originally posted by V I V I S E C Tkako te iskoriscavaju? hoces reci da oni zele taj sex vise od tebe? a sto ga onda imas?
U poslednje vreme da.
Svestan sam da me iskorišćavaju, ali to mi se na neki perverzan način i dopada.
Negde u procesu proširenja svesti sam izgubio mnogo osobina koje su pre činile osnov za akciju i reakciju u odnosu na druge. Više nemam potrebu da se dokazujem po svaku cenu, nemam više taštine da me blokira u nečemu što želim ali bih pukao od muke da nisam odigrao "high card".
Originally posted by m..Originally posted by V I V I S E C Tkako te iskoriscavaju? hoces reci da oni zele taj sex vise od tebe? a sto ga onda imas?
U poslednje vreme da.
Svestan sam da me iskorišćavaju, ali to mi se na neki perverzan način i dopada.
Negde u procesu proširenja svesti sam izgubio mnogo osobina koje su pre činile osnov za akciju i reakciju u odnosu na druge. Više nemam potrebu da se dokazujem po svaku cenu, nemam više taštine da me blokira u nečemu što želim ali bih pukao od muke da nisam odigrao "high card".
Originally posted by SabotagE
Mazo,pitam se sta te je inspirisalo da otvoris ovu temu...
![]()
Originally posted by unic0rnJa sam razumeo da se radi o privatavanju.
odgovor br. 3 me zabrinjava![]()
Originally posted by m..kako te iskoriscavaju? hoces reci da oni zele taj sex vise od tebe? a sto ga onda imas?
Originally posted by V I V I S E C TOriginally posted by m..kako te iskoriscavaju? hoces reci da oni zele taj sex vise od tebe? a sto ga onda imas?
Originally posted by m..hahahahahhahahaha
2+3= nekad, ali samo kad nisam u vezi. ja se jako zalazem za reciklazu kad god je moguca.![]()
Originally posted by DarlingIsto..
Da, vidjam se, spavam, al' se ne seksam....![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!