Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Popeye

malo si puno kontradiktorna.
ako su to (i) politicke funkcije (a jesu), i ako su imali moc (a jesu), kako to da onda oslobodjeni odgovornosti za svoja (ne)djela?
Kad sam zadnji put proverila, i Jovan Pavle i Paja su mrtvi...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Na osnovu uredbe Republičke radio-difuzne agencije zbog smrti patrijarha Pavla u danima žalosti biće trajno ili povremeno isključeni svi radio kanali i sledeći TV kanali: Zone Club, Vizant, Fox life, BBC Prime, VH 1, OBN, Melos, MTV Adria, DSF, TV E, Canale 5, RT CG, Fashion TV, RAI Uno, MTV Hits, VH1 Clasic, Enter, HRT 1 i 2", saopštio je KDS.

:paradajz: :paradajz: :paradajz: :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By unic0rn
kapiram da treba zatvoriti forum zezanje, muziku itd iz istog razloga. :tuc:
Korisnikov avatar
By IriS
ajde, donekle razumem muzičke kanale, reality show emisije i sl. ali TV CG, HRT 1 i 2 :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by unic0rn

Na osnovu uredbe Republičke radio-difuzne agencije zbog smrti patrijarha Pavla u danima žalosti biće trajno ili povremeno isključeni svi radio kanali i sledeći TV kanali: Zone Club, Vizant, Fox life, BBC Prime, VH 1, OBN, Melos, MTV Adria, DSF, TV E, Canale 5, RT CG, Fashion TV, RAI Uno, MTV Hits, VH1 Clasic, Enter, HRT 1 i 2", saopštio je KDS.

Pa dobro...eto baš pre neki dan sam se podsetio "Ime ruže"...i onog mazanja otrovom stranica knjiga koje mogu da izazovu smeh.

Smeh je jedno zlo i treba učiniti sve da se spreči.

A ovi današnji inkvizitori koji deluju preko RRA...pa ok, valjda će samo da poisključuju te kanele, još nije došlo dotle da ubijaju narod...

Nego šta beše dete1, gde nam je ključ za determinaciju...
By Ulix

Odvratnost kulminira, kako neko onomad reče u Otvorenim vratima. :wow:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ajme!

Ako sutra izađem na ulicu, u bilo čemu sem crnom, hoće me neko kamenovati? :uplasen:

(ili beše muški ne nose crninu?)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam danas isao da odam postu,kolona od kneza pa sve do saborne crkve,ukupno stajanje i tapkanje u istoj sat i po vremena.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by IriS

ajde, donekle razumem muzičke kanale, reality show emisije i sl. ali TV CG, HRT 1 i 2 :puzzle:
Iz našeg paničnog i iskonskog straha da nam kad umremo dušmani ne dođu da igraju na grobu.
Korisnikov avatar
By erkondisn
[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?

ovako se nesto desilo i u Emiratima pocetkom 2006. kad im je umro šeik. doduse, s obzirom tko sve tamo sjedi, ne cudim se. strasno...
By Storm
Patrijarh Pavle je po mnogo čemu bio izuzetan čovek.
Posebno je bila značajna njegova uloga tokom ratova kada je predstavljao umerenu struju.
Ima vladika koje bi na njegovom mestu aktivno učestvovale u podgrevanju mržnje i uvele Srbiju u još gore sukobe.

A što se tiče ova tri dana žalosti, sve je to jedan nepotrebno preuveličan ritual. Kao da neko želi da patetično zaustavi život u celoj zemlji.
Posebno nezgodno deluje to što je ovo sve deo igre oko izbora novog patrijarha i zauzimanja raznih političkih pozicija.

Impresivno je koliko je jednostavno ukinuti bilo kakav zabavni program u ovo vreme navodnih medijskih sloboda.
@Mars
U pravu si za Ime ruže. Jorge ima pune ruke posla ovih dana.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Storm

Patrijarh Pavle je po mnogo čemu bio izuzetan čovek.
Posebno je bila značajna njegova uloga tokom ratova kada je predstavljao umerenu struju.
Ima vladika koje bi na njegovom mestu aktivno učestvovale u podgrevanju mržnje i uvele Srbiju u još gore sukobe.

A što se tiče ova tri dana žalosti, sve je to jedan nepotrebno preuveličan ritual. Kao da neko želi da patetično zaustavi život u celoj zemlji.
Posebno nezgodno deluje to što je ovo sve deo igre oko izbora novog patrijarha i zauzimanja raznih političkih pozicija.

Impresivno je koliko je jednostavno ukinuti bilo kakav zabavni program u ovo vreme navodnih medijskih sloboda.
@Mars
U pravu si za Ime ruže. Jorge ima pune ruke posla ovih dana.
Uzmimo za primer Amfilohija koji je blagosiljao oruzja,a posle se krio iza krstova.
Korisnikov avatar
By Titus Andronicus
Ako uzmemo u obzir da pop sedi u RRA, onda i nije cudo sto ukinuse programe. Samo mislim da bi gradjani trebali da traze refundaciju od svojih kablovskih operatera za USLUGU koju placaju.Ali posto je ova zemlja sranje, nema od toga nis'....

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

:zid: :zid: :zid: :zid:

Zapravo, nemam komentar, samo zelim da i kod sebe izazovem amneziju kakvu ima korisnik cije sam reci citirala.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Ulix

Odvratnost kulminira, kako neko onomad reče u Otvorenim vratima. :wow:
Anka Crnotravka :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff

i am shocked and appalled
Korisnikov avatar
By Insorcer
ne brinimo se, TV1000 nije iskljuchen...a od 00h emituju obrazovni program u sluzhbu nekidan pomenute kampanje kojom bi se predupredio negativan natalitet, a pod radnim nazivom "Jebi se Srbijo!".
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je sinoć bio ukinut i tv1000. ;)

btw, Vlada preporučuje poslodavcima da u četvrtak daju zaposlenima plaćeno odsustvo. čudi me da nisu proglasili neradan dan.
Korisnikov avatar
By Insorcer
mmmm nachuh da pojedine politichke stranke organizovano prevoze chlanove iz unutrashnjosti na sahranu patrijarha :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Wilhelmina

:zid: :zid: :zid: :zid:

Zapravo, nemam komentar, samo zelim da i kod sebe izazovem amneziju kakvu ima korisnik cije sam reci citirala.
Koliko ja znam, SPC je postala de facto politička organizacija upravo nakon Pavlovog dolaska na mesto patrijarha.

Postoji jedan fin tekst od pre nekoliko godina...

"Skromnost i tumačenja"
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=437739
...

Inače, SBB neće da smanjuje pretplatu, proziva RTS i one koji bi gledali humor u dane žalosti, dok neki drugi (ne)očekivano mašu prstom...

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=393125
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pokusao sam da procitam ovu temu od pocetka, ali sam vec kod kraja prve strane krenuo da skrolujem skoro full time. I pri kraju vidim da tu neki normalni ljudi I DALJE vode diskusiju - te dodjoh do zakljucka:

Iole normalne osobe mogu da uzmu udjela u slicnoj diskusiji jedino ukoliko istu citaju hronoloski. Sto ce reci - previse sranja na cetiri stranice odjednom.

Hvala, bicu tu i sledeceg cetvrtka.
:hvala: :spliff: :hvala:

p.s. Kad bi bilo moguce nekako pojedinim ljudima podariti otvorenije mozdane frekvencije (or whatever), i dati im da procitaju svoje postove.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
E, da. On topic - well, je l' ce sad da bude Radovic? Ili neki drugi? Ja mislim da bi trebalo da uzmu najstarijeg. Pa svi po malo da budu kao. Posto ionako to sa stvarnom hijerarhijom nema blage veze.
By mythe
Originally posted by spliff

i am shocked and appalled
i ja sam sokiran, prosto ne mogu da verujem u to. Da budem iskren, kada sam juce procitao post forumasa unicorn, mislio da je to njegova zajebancija, ironican komentar na sve ovo nepotrebno sto se dogadja nakon smrti patrijarha, ali sad videh da je to istina. Jebote bog, pa kakva je to situacija u Srbiji, kao da je nastupio kraj sveta zbog smrti jednog starca od 95 godina, pa bio on i patrijarh. I jos citam preporuku Vlade da "radnicima daju placeni dan za sahranu patrijarha" :s :s ...pitam se sta je sledetje - mozda ometanje stranih satelitskih televizijskih programa koji emituju program zabavnog karaktera pa mozda i naredba o skidanju satelitskih antena zakljucno sa sredom 24.00 (a u Boegradu zakljucno sa cetvrtkom 24.00°??? Strasno, uzasno...
Korisnikov avatar
By CareBear

A sta je sa kanalima "sa sadrzajem za odrasle"? To je bezboznike, pa se ne racuna?
Hoce sad vlada da predlozi zakon po kome mora da se zali na odredjeni nacin, taman da komunalna policija ima posla?
Korisnikov avatar
By blabla54380

i ja sam sokiran, prosto ne mogu da verujem u to. Da budem iskren, kada sam juce procitao post forumasa unicorn, mislio da je to njegova zajebancija, ironican komentar na sve ovo nepotrebno sto se dogadja nakon smrti patrijarha, ali sad videh da je to istina. Jebote bog, pa kakva je to situacija u Srbiji, kao da je nastupio kraj sveta zbog smrti jednog starca od 95 godina, pa bio on i patrijarh. I jos citam preporuku Vlade da "radnicima daju placeni dan za sahranu patrijarha" :s :s ...pitam se sta je sledetje - mozda ometanje stranih satelitskih televizijskih programa koji emituju program zabavnog karaktera pa mozda i naredba o skidanju satelitskih antena zakljucno sa sredom 24.00 (a u Boegradu zakljucno sa cetvrtkom 24.00°??? Strasno, uzasno...
sta da ti kazem a da me 2ql2bestr8 il kako mu vec ide nick ne banuje na 6 meseci. znaci ne bi te popisao ni da goris, ja koji sam agresivni ateista ovakvu glupost ne bih napisao sve i da je amfilohije patrijarh.
By mythe
@Sprinter -za pocetak da izbrojis do 10 (ako vec tijekom skolovanja nisu naucio da sa sagovornicima razgovaras na pristojan nacin) a nakon toga da razmislis cime su gradjani Srbije drugih veroispovesti kao i ateisti zasluzili maltretiranje zvano trodnevna zalost???

P.S.
srecom da moja familija koja zivi u Vojvodini ima satelitsku a programe HRTa svakako mozemo pratiti preko obicne antene (sa pojacalom) tako da se nece ljudi dosadjivati ova tri dana ;)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!