Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Marvinma daj... posle onakve publike
Jeste, sve to, ali šta mu bi da se onako na kraju ponaša?!?![]()
Ok, 4 finala u nizu izgubio, ali nit je GS, niti mu je prvi masters, niti ga stavlja na drugo mesto lestvice...
Nisam nikad video tenisera koji osvaja tako (za njega sad već) nebitan turnir i tako se ponaša...
Kad umro nije od onoliko adrenalina![]()
Originally posted by MarvinI meni nije jasno ono majmunisanje na kraju.
Jeste, sve to, ali šta mu bi da se onako na kraju ponaša?!?![]()
Ok, 4 finala u nizu izgubio, ali nit je GS, niti mu je prvi masters, niti ga stavlja na drugo mesto lestvice...
Nisam nikad video tenisera koji osvaja tako (za njega sad već) nebitan turnir i tako se ponaša...
Kad umro nije od onoliko adrenalina![]()
Originally posted by Ulix
I meni nije jasno ono majmunisanje na kraju.
Izgledalo je vrlo ružno. Kao, uostalom, i njegov francuski.![]()
Originally posted by IriSMeni su se smucili na RG. A odusevila me je Azarenka kako je hrabro krenula da im se plazi. Jbt. devojka igra, a oni zapeli da je zezaju.
ne podnosim francusku nekulturnu publiku![]()
Originally posted by IriSMonahinja Suncanija da izmasta: idemo u neki hostel na sedam dana.
ja ću vala svaki evrrić da štekam. samo da me puste sa posla na nekoliko dana![]()
Originally posted by IriS''
ja sam se bome sa njim isto tako radovala. i režala. i roptala.
ne podnosim francusku nekulturnu publiku![]()
zato ću sledeće godine da idem na RG da ih učim kulturi![]()
Originally posted by F8LeSSDa su ksenofobicni - jesu.
Primer:
Dominion mi reče da sa njima najbolje na FR pričati, jer iako znaju EN, prave se ludi i neće da te razumeju, aka neće da se potrude...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!