- 15 Nov 2009, 10:43
Da li neko razume zašto je banovana Lorna?!
Svratih u petak na forum da pogledam one njene Beleške žrtve jednog ludaka, pa videh da je banovana?!
Juče (u subotu) videh da su i njene Beleške sklonjene sa foruma?!
Ono unic0rnovo obrazloženje razloga iz kojeg je banovana uopšte ne razumem:
korisnica: lorna
razlog: proganjanje korisnika; distribucija lichnih podataka
trajno
Veoma mi se svidela poslednja njena beleška (Gorki, Lori, muzički linkovi i poslato pismo), i niti u njoj, niti u prve dve priče, nisam videla bilo kakvo "proganjanje korisnika; distribuciju ličnih podataka" i sl.
Inače, i ja sam napisala jednu priču, koju sam planirala da pošaljem na ovaj forum, ali sada ozbiljno razmišljam o tome da je ne pošaljem.
Tako da ako je ikome jasno zašto je Lorna banovana, i to trajno, molim da mi objasni.
Unapred zahvalna,
Mariška
Svratih u petak na forum da pogledam one njene Beleške žrtve jednog ludaka, pa videh da je banovana?!
Juče (u subotu) videh da su i njene Beleške sklonjene sa foruma?!
Ono unic0rnovo obrazloženje razloga iz kojeg je banovana uopšte ne razumem:
korisnica: lorna
razlog: proganjanje korisnika; distribucija lichnih podataka
trajno
Veoma mi se svidela poslednja njena beleška (Gorki, Lori, muzički linkovi i poslato pismo), i niti u njoj, niti u prve dve priče, nisam videla bilo kakvo "proganjanje korisnika; distribuciju ličnih podataka" i sl.

Inače, i ja sam napisala jednu priču, koju sam planirala da pošaljem na ovaj forum, ali sada ozbiljno razmišljam o tome da je ne pošaljem.
Tako da ako je ikome jasno zašto je Lorna banovana, i to trajno, molim da mi objasni.
Unapred zahvalna,
Mariška