Originally posted by Mars
To sam hteo da kažem.
Prvo citiranje ispalo sačuvaj bože....drugo isto...treće je bilo ok.
Sada radi sve ok.
Ja bih da se uvede multiquote, da ne moram da niti seckam i kasapim postove i naknadno ih lepim NITI da zauzimam mesto serijom svojih 2, 3, 4 postova jedan za drugim.
ovaj citat gore je samo da probam citiranje i vidim u cemu je problem.
paaa... cini mi se da je isto kao i pre, samo sto je dodat link ka citiranom tekstu, a ispod toga ide ime forumasa, i citat...
sto je dobro - jer je ponekad citirani tekst na strani 3, a nas citat i odgovor na strani 11... na ovaj nacin se sprecava da neko krati ili edituje citirani tekst, jer je tu link ka originalnom postu...
p.s. za unija, da ne otvaram temu, a danima o tome razmisljam - moze li da se uvede nesto kao NOTIFIKACIJE na megapopularnom fejsu, tj. kada ja dodjem na forum, da dobijem u nekom donjem desnom uglu par notifikacija o tome na koje moje postove je, u medjuvremenu stigao odgovor.
ponekad se, kao i svima, desi da nesto napisem, odem sa teme i nikad se ne vratim, a onda, posle 4 godine, listam temu od pocetka i zapanjim se svojim postom, koji je, recimo, izazvao niz zanimljivih diskusija, na koje nisam odgovorio...
istina je, da mozemo da pretrazimo sopstvene postove (kako bismo videlil da li je neko na njih nesto napisao), ali se desi da NIJE, pa da utrosim silno vreme u proveri sopstvenih postova, a sa notifikacijama, tj. obavestenjima, bih odmah znao da li jeste ili nije bilo novih odgovora.
na taj nacin, kao i FB, bi se pojacala interakcija, komunikacija, sto je i cilj foruma...?
:smarty: