Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by makaDaOriginally posted by DJ Nemojel to ono kad opisuje lik milion picki i deli ih u kategorije?
Huan Manuel de Prada - Picke
Originally posted by lornaObožavam te dve Agatine knjige.
Karte na stolu, zlochinci koje policija nije uhvatila... rasplet![]()
Kad dolaze na red "Deset malih crnaca", ili su proshli?
Originally posted by LoniJa čekam da mi je da drug.
Draga Iris, upravo sam završio ,,Sve Crvenkape su iste'' Marka Vidojkovića.
Na žalost ni kraj, o kome govoriš nije mi se naročito dojmio.
Svaka ženska glavnog junaka mora da ga zavoli bez rezerve. Svaka mora sa njim da se kresne. To ne doživljava ni Elvis Prisli u raju.
Rečenice du dobre, kao i metafore, no fabulativno je to jedan začarani krug.
Originally posted by jennytakodje.
Lovac na zmajeve.
Ko sledeći put pokuša da mi prepričava knjigu i utiske namlatiću ga!![]()
Originally posted by Ulixdio u kojem se opisuje ribolov u planinama je nesto najljepse sto sam ikada procitao. (a nisam nikada isao u ribolov i mrzim takve stvari
The Sun Also Rises, E. Hemingway![]()
Originally posted by androglamPripovedač?
Family History, Vita Sackville-West.
Uglađena proza čiji šarm proističe iz prijatno anemičnog tona koji pripovedač zadržava do kraja romana.
Originally posted by polarlicht4.1Da, pripovedač. Roman je napisala žena, ali narativna instanca koja iznosi pripovest naziva se pripovedač, bez obzira na to kog roda je stvarni autor dela. Iz ovog se vidi da se termini "autor" i "pripovedač" (odnosno "narator") unekoliko razlikuju.
Originally posted by androglamPripovedač?
Family History, Vita Sackville-West.
Uglađena proza čiji šarm proističe iz prijatno anemičnog tona koji pripovedač zadržava do kraja romana.![]()
Originally posted by PopeyeU principu smatram Hemingveja osrednjim piscem u najboljem slučaju, ali ima u ovoj knjizi nekoliko odličnih odličnih delova.
Originally posted by Ulixdio u kojem se opisuje ribolov u planinama je nesto najljepse sto sam ikada procitao. (a nisam nikada isao u ribolov i mrzim takve stvari
The Sun Also Rises, E. Hemingway![]()
)
Originally posted by polarlicht4.1Obavezno ostavi komentar o knjizi kad završiš!
Don DeLilo "Padač" - upravo treba da počnem sa čitanjem.![]()
Originally posted by TungiPrivlačno štivo, ali deluje oskudno kad ga uporediš sa par minuta Bette na ekranu, jel'da??
Dark victory "The life of Bette Davis"-Ed Sikov
Originally posted by androglamZar moze njen zivot da bude "oskudan"????Ili si mislio na "oskudnost" njenog zivota naspram igranih uloga/likova?Cesto je znala sebe da gleda na malom ekranu/platnu u drustvu prijatelja i da komentarise "Zar nije divna,pogledaj joj te pokrete,fascinantna je..."
Originally posted by TungiPrivlačno štivo, ali deluje oskudno kad ga uporediš sa par minuta Bette na ekranu, jel'da??
Dark victory "The life of Bette Davis"-Ed Sikov
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!