Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
pitam te konkretne stvari i nudim ti izlaz iz bezizlaza, a ti tako.
Korisnikov avatar
By krpica
nisam se proslavila na "moja fotka" razbacivanju . shta sada da radim ? kako da ti dokazem da sam zgodnahahhahahah
Korisnikov avatar
By krpica
@strix : ja sam mala za to ,taj deo je ipak za iskusne ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nope, apsolutno nikakva privlacnost.
Korisnikov avatar
By m..
ne. a i nemam bas nesto puno familije, jos manje po zemlji, a i ono sto imam mi je toliko daleko koleno da bi bilo savrseno ok s moralnog i zakonskog stanovista, no svejedno nije mi se desilo.
Korisnikov avatar
By krpica
shto tako m.. rodjaci i rodjakinje su uglavnom sexi :D
Korisnikov avatar
By Li
Ja sto imam tetku, godinu dana je starija od mene... al ne da ima sise... svaki put odlepim kada se vidimo, a da ne pricam tek koliko je lepa :beba:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by krpica
shto tako m.. rodjaci i rodjakinje su uglavnom sexi :D
od rodjaka koje iamm prilike da vidjam okolo, sva 4 su mladja braca. (rodjeni, polu, od tetke i od strica)
Korisnikov avatar
By m..
e, ali sam skontala da je keva od jedne moje bivse devojke ultimativni milf.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne, ali mi se desilo... da se neka moja sestra zaljubila u mene, posto nije znala da smo sestre, cak kada je saznala... dosta je mladja... nije bas mogla neko vreme da prisvoji u svojoj glavi, da mi zaista jesmo u krvnom srodstvu.. zato sto realno ni nemamo, taj neki osecaj da smo sestre, je l` nismo u kontaktu... i retko se vidjamo...
Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by Black Lady
Ne, ali mi se desilo... da se neka moja sestra zaljubila u mene, posto nije znala da smo sestre, cak kada je saznala... dosta je mladja... nije bas mogla neko vreme da prisvoji u svojoj glavi, da mi zaista jesmo u krvnom srodstvu.. zato sto realno ni nemamo, taj neki osecaj da smo sestre, je l` nismo u kontaktu... i retko se vidjamo...
razumem je ,i meni je teshko da shvatim u chemu je fora sa krvnim srodstvom kada smo obe zene . njeh .
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by krpica
Originally posted by Black Lady
razumem je ,i meni je teshko da shvatim u chemu je fora sa krvnim srodstvom kada smo obe zene . njeh .
:cigareta:
Pa, mislim... ja sam nju opominjala, zato sto ima 17 godina, da smo sestre i da sam joj ja starija sestra.. meni to nekako nije u redu, bez obzira sto smo obe zene... ne znam zasto, mozda ja imam krivu sliku... ali mi nekako nije u redu, a cini mi se, da mi i nije tako dalek rod...
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nemam nista protiv... samo sto ne bih zelela da se meni to desi...
Korisnikov avatar
By jenny
Pa koliko ti je blizak rod?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!