Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Pomagajte ljudi... ne znam koju igricu da pičim na kompu :(

Volim RPG, sve ostalo me smara. Igrao sam Baldur's Gate, NWN, icewind dale, planescape torment, nox, heroje, diablo, diablo 2, vampire i još neke kojih se sada ne sećam.

WOW i slične igrice ne podnosim.

Imate li neki predlog, smorio sam se od prelaženja Diablo 99999999999999999999999999999999-ti put :(
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a Oblivion ili Fallout? čudi me da to nisi igrao...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
jao diablo je jedina igra koju sam ja igrao :) i sad je volim
Korisnikov avatar
By KiWi
A što ne sigraš neki FPS? Ja mogu noćima da pikam MMOFPS
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Torchlight- odlican Diablo klon
Dragon Age: Origins- Baldurs Gate klon, do J
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e da i Torchlight je sada baš aktuelan.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by 2Q2Bstr8
a Oblivion ili Fallout? čudi me da to nisi igrao...
Igrao sam i Oblivion i Fallout :)

Fallout mi je ISUVIŠE loša grafika da bi igrao... Iako mnogi kažu da je igra extra, meni ta grafika stvarno bode oči :(

A Oblivion mi se nešto baš i nije svideo...
Korisnikov avatar
By Rei
Dragon Age je novi RPG iz BioWarea, chudi me da nisi chuo. Jedan od razloga zashto me Borderlands smara :) U principu, dobra igra, ako malo pogledash po gejmerskim sajtovima vicecesh da je pokupila najbolje ocene, mada meni recimo smeta combat, i smeta mi shto je pricha prepuna klishea, no, glasovna gluma i dijalozi i likovi su apsolutno vrhunski, mislim da ne postoji igra u kojoj je ovo bolje odradjeno (mnozhda Witcher, kojeg uzgred ako nisi igrao, obavezno pogledaj na netu). I tako..
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Rei
Dragon Age je novi RPG iz BioWarea, chudi me da nisi chuo. Jedan od razloga zashto me Borderlands smara :) U principu, dobra igra, ako malo pogledash po gejmerskim sajtovima vicecesh da je pokupila najbolje ocene, mada meni recimo smeta combat, i smeta mi shto je pricha prepuna klishea, no, glasovna gluma i dijalozi i likovi su apsolutno vrhunski, mislim da ne postoji igra u kojoj je ovo bolje odradjeno (mnozhda Witcher, kojeg uzgred ako nisi igrao, obavezno pogledaj na netu). I tako..
Igrao sam i Witcher :)

No, krenuo sam da skidam sa neta pa ću videti oće komp hteti da je podrži. No, hvala :)
Korisnikov avatar
By Rei
Obrati pazhnju i na Risen, posebno ako si Gothic fan (mada kontam da nisi)
Korisnikov avatar
By Mage
Inače... Uzeo sam dragon age da igram, extra je igra :D

Thnx guys!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jel?

Ja sam baš naleteo na to pre nedelju dana, i sve se kanim da skinem...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dirrty

Jel?

Ja sam baš naleteo na to pre nedelju dana, i sve se kanim da skinem...
Skini, nečeš se pokajati! :D

Imaš foru u igri da muvaš kompanjone i jebeš se sa njima itd. Imaš jednog elfa pedera i neku ribu lezbejku hahahaha :smeh:

Genijalno! :D
Korisnikov avatar
By Rei
Boring... Jedva chekam da chujem drtijeve impresije o DAO, ako ne kazhe da je tresh, deo mene koji veruje da BioWare nije isprao mozak celoj planeti ce d'umre
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Rei

Boring... Jedva chekam da chujem drtijeve impresije o DAO, ako ne kazhe da je tresh, deo mene koji veruje da BioWare nije isprao mozak celoj planeti ce d'umre
:krezavi:

Upravo instaliram.
Trebalo mi je 2 cela dana da skinem tu igricu preko torrenta, bolje bi bilo da nije trash! :ostrisekiru:

Uz to, ova instalacija traje vec sat vremena!

Javljam za koji sat prve utiske...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deluje mi sasvim pristojno, ali ja sam skinuo neku sjebanu verziju, mrljaju mi se boje!
Čas je normalno, čas preovlađuje crvena... živcira me!

edit: Popravio sam to u vezi boja.
Da, igrica mi i dalje deluje cool.
Korisnikov avatar
By Rei
Uhh, grafika je takva, uglavnom preovladjuje ta neka tamno crveno-ljubichasta boja... E sad ako se bash mrljaju... Stavi screenshot ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Isključio sam u Video settings Frame buffer effects, i sada mi je sve normalno.

Inače me zvukovi non stop prepadaju, sreća da postoji mogućnost pauze da mogu da stignem da odreagujem :krezavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za medalju su retardirano odradili party tactics!
Ne mogu da se izborim sa neprijateljem samo ako ima jednog više od moje retardirane grupe!

A ja sam još i mage, gotovo isključivo sa crowd control spells!
Skroz retardirano!
Korisnikov avatar
By Rei
:lol:

Samo da su se oko combat sistema potrudili kao kod likova i dijaloga, to mi kvari utisak, da bi bilo shta postigao, treba ti tank, healer i dva dps-a, kao da igrash MMO.. Najveca zamerka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moram da igram na Easy, a to mi je baš lako!
A na normal ne mogu da iskontrolišem sve.

Ako ih stavim na defense, onda kuliraju, ako ih stavim na agressive, onda povuku sve odreda i opet crknu... nema šanse da mogu da pobedim kada neprijatelja ima 2 na 1, a evo, već ih ima toliko, ako ne i više!
Korisnikov avatar
By Rei
Well zajebao si maga loshim izborom magija i to ti je... I jasam uradio isto, ali sam nekako uspeo da nastavim na normal uz mnogo frustracija i reloadovanja. Nisam hteo da rerollujem iz inata. Postalo je lakshe kad sam nabacio josh par nivoa i uzeo par normalnih magija, ali opet mislim da ulazak u combat mode ne bi trebalo da izazove "o ne opet" feeling... Jel mozhe da se respecuje u igri, zna neko?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Igrao sam neke od gore pomenutih igara, ali me i dan danas drže heroji :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!