Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Taj prostor iza njega nije nista trenutno bitno... a ne mogu se tacno setiti ni sta se tamo nalazi.
Da, ti topovi ce te upucati ukoliko udjes u njihov domet, tacnije na tu teritoriju.
Samo prati questove, i sve ce ici svojim tokom.

Ja sam se malo bio zaboo na 3oj mapi po redu, jer je samo polovina zapravo bila dostupna, a na drugu stranu nisam mogao jer su mostovi bili podignuti.
Ali sam odradio preostale questove na prethodnim mapama, koji su doveli do jos par novih, koje su mi otkljucale narednu mapu.

Dakle sve otprilike ide svojim redom.
Ukljuci subtittle kako bi registrovao kada ti se neki NPC obraca sa obavestenjem za nove questove.
Na svakoj mapi trazi pokvarenog retardiranog robota, ukljucujuci i instance kako bi ti njegovom popravkom bilo otkljucano povecanje inventara, a i skrivena prostorija sa oruzjem.
Takodje ne zaboravi da obidjes bounty board na svakoj mapi za dodatne questove.

Sto se tice zvuka, ne bih znao tacno.... cesto mi je i iskljucen tako da ne bih znao na sta tacno mislis.
Ako se posle njega ne desi nista strasno, odnosno primetno bitno onda je verovatno nebitno.

Inace, kako odmice igra, to provaljujem da sam nesposobniji da bilo sta odradim sam.
Hvala bogu na par cool likova koji ulete i odrade mi sve :lol:
Zapravo ne znam do cega je, do moje retardiranosti ili pak estetike vezane za klasu Siren i elemental oruzja... ali i dalje mi se cini, zapravo jeste to da svi ubiju sve sa 3 metka dok ja ko kreten reshetam do besvesti!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e super, dakle ne idem tamo. :) to mi je svakako van mini mape tako da sam pretpostavio da je to neki sistem kako da ograniče igrače da ne idu gde nije predviđeno. a "bip-bip-bip" je izgleda znak da mi se recharge-ovao štit. danas sam baš obratio pažnju i izgleda je to to.

sad ne mogu da provalim kako tačno funkcioniše checkpoint/save sistem i umiranje. znam da postoje one bandere New-U (btw, šta znači ikonica zeca kad se aktivira ta bandera? trenutno mi je disable-ovana.) koje služe kao checkpoint-i i tu se spawn-uješ ako umreš. ali to uvek košta. pa bolje mi onda da reloadujem neki prethodni save nego da stalno dajem pare. samo što to izgleda nije moguće bez da komplet izađem iz igre, što je bzvz.

a za save mi nije jasno da li je samo checkpoint sistem ili ne? jer u bilo kojem momentu ako izađem iz igre kaže da će mi biti sačuvan "current progress". po meni to znači da će biti sačuvano sve do tog trenutka, a ne do poslednjeg checkpointa...

anyhow, igri stvarno nedostaje polish, imam utisak da je mnogo toga nedovršeno. a nije baš ni user friendly za PC igrače. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sacuvano ti je kada ti bandera pored koje prodjes postane zelena.
Dakle tu se stvaras kad umres, i tu ulaze svi igraci koji se ukljuce u datu igru.
Nema nista load, dakle sto si udaljeniji od poslednje bandere koju si dotakao, to vise kosta respawn.

Zapravo te mape nisu nivoi, jer te razni questovi vracaju na prethodne, ili pak salju dalje.

Kada izadjes, sacuvava sve do tog trenutka, ali na mestu poslednjeg checkpointa.

Ne znam koja je sada ikonica zeca... ali kada ti se sacuvava progres, kada si u blizini checkpointa pojavi se zapravo glavni logo igrice, kao znak da ti je sacuvano.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
hvala ti. hmm, onda definitivno nisu dobro to objasnili u igri.

da to za save sam zapamtio :roll: (pošto ta prva tri slajda ne mogu da se eliminišu, niti ono glupavo "press enter"). nego kad aktiviraš banderu i dobiješ onaj prozor da promeniš svoje podatke (svoje ime i tri boje), gore desno ima ikonica kao vizit karta (to su tvoji podaci), a pored nje je zec u trku (koji je meni disableovan i koji ne znam šta znači). to je kao drugi tab tog prozora (kao što kad otvoriš inventory imaš tabove za mapu, inventar, power ups itd.)
Korisnikov avatar
By Dirrty
E to ne znam sta je.
Samo sam promenio nick i boje, ostalo mislim da nisam ni primetio.
Posle toga se nisam vracao na to.

Sad videh, to ti se otkljucava kada otkrijes nove mape i kampove u koje direktno mozes da se teleportujes sa bilo kog mesta gde postoji ta opcija.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
aaaaa, zato je to zec. :eureka: :D e, a ja sam sad lvl11. baš se brzo levelujem. aj kad ćemo zajedno da igramo? (da kvarim prosek vašim lvl 20+ sirenama). :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa... odstupanje od 5 lvla je podnosljivo... sve ispod toga je potpuno nemoguce za funckionisanje.
Dakle javi se kad stignes na lvl 25 :p

Ja sam sada lvl 30... dosta sporo ide, tako da ne brini, sticices do 20 lakse nego sto mislis, a vala i do 25.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
dok ja dođem do 25 ti ćeš doći do max levela... :sigh:

aj da ne igraš par dana, može? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
U svakom slucaju od sutra pa narednih nedelju dana ne smem... spremam 2 kolokvijuma :drama:

Eto, taman.

I ja kapiram da zelim da oduzim igru, posto ne planiram da isprobavam druge klase, a i ne kopa mi se kako bih trazio neku drugu igricu kao zanimaciju u dokonim trenucima.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
izgleda još samo ja igram Borderlands... :sigh:

trenutno sam lvl28, uskoro 29, pa mislim da više neću da vam kvarim prosek kada se budete igrali sa mnom. mislim - AKO se budete igrali sa mnom. :trep:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam 31... nemam trenutno nešto preterano vremena a ni želje, svi koji mi zaposedaju igru su nesposobni.

Lakše mi samom... a onda mi i dosadno... i tako u krug.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e pa sad sam i ja 31. :) btw, stalno si offline u igri, izgleda se igramo u različito vreme.

Rei, što se ti ne javljaš na temu više? :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ja sam samo u subotu odigrao od 30-31... pre toga nisam par dana igrao, a evo ni od tad.

Smorilo me :/
Kao što svi utvrdismo, iako je zamisao drugačija i zanimljiva, igra je nedovršena.

Ja želim taj jebeni Secret World već jednom, ludim!

Sve me tera da se vratim WoW-u jer ne pronađoh adektvatnu zamenu, i gubim strpljenje!
Korisnikov avatar
By Rei
Tu sam :D Ja sam level 24 ili 25 josh uvek.. Dosadilo je.. Smara u stvari cela ta situacija sa povezivanjem, i random ljudima koji mi nekako ne lezhe, jbg. Mada nabavio sam super revolver, epic domage + vatra, igra je toliko interesantnija kada imash dobro oruzhje..

Nego drti shto si se ti toliko nalozhio na Secret World, josh se malo zna o igri, najmanje kada ce izaci...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Danas sam bio dokon... igrah sa jednim likom moj lvl i jednim likom lvl 50 koji nam je prešao sve, i stigoh do kraja igrice, i to u 36om lvlu, bzvz.

Sve je tako prosto, lako, dosadno... izbrisah igricu, ne vidim poentu.
Ostali su mi neki sporedni questovi, ali šta će mi to sad.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
e super, ništa od gejminga na forumu. kao i obično. :nokti:
Korisnikov avatar
By Rei
:lol:

Sinoc sam se igrao sa dvojicom 'vrshnjaka' i jednim lvl 50 likom, koji je tako usred mape pocheo da baca lvl 48 oruzhja, na tone :wow: ja doshao a ono bar jedno 20 komada na podu, i dalje padaju, liju ko kisha :) ako na kraju nije bilo 100 komada onda ne znam..

Uzeo sam par komada i prodao te je moje bogatstvo poraslo sa 30k na milionche :trep: , a zadrzhao sam jedan class mod i jedan SMG. Druga dvojica su trchala od gomile do vending mashine i nazad kao babe ka slobodnim mestom u busu, ne znam koliko su zaradili, svi komadi su bili od 100-200k... Ja nisam hteo da budem greedy, neko hakovanje mi je smrdelo... Kako i zashto nosi toliko oruzhja i baca ih okolo? Garant je neki duper ili hacker.

I tako.. Sad kondam da cu dobiti ban uskoro :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
izašao je prvi DLC - The Zombie Island of Dr. Ned :cheer:

''
Korisnikov avatar
By andjela
kool je igra ja sam trenutno level 36, ali sada imam nesto zanimljivije za igranje :) Dragon Age Origins :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!