Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KgCS3meni se samo jednom desilo da se zaljubim u str8-era i to samo zato što sam mislio da je gay, pošto je to bio prvi dečko koji mi se svideo (tada sam skontao da sam gay).
nisam voleo, mozda bio zaljubljen a da toga nisam ni bio svestan zapravo. sa ove distance mi je sada jasno![]()
Pretpostavljam da se aludira na str8 osobu, a ja sam malo vise pragmatican i ne bih mogao da se zaljubim u nekoga ko je str8![]()
Originally posted by Mageja sam upravo to i zeleo da kazem, potpuno identicna prica.Originally posted by KgCS3meni se samo jednom desilo da se zaljubim u str8-era i to samo zato što sam mislio da je gay, pošto je to bio prvi dečko koji mi se svideo (tada sam skontao da sam gay).
nisam voleo, mozda bio zaljubljen a da toga nisam ni bio svestan zapravo. sa ove distance mi je sada jasno![]()
Pretpostavljam da se aludira na str8 osobu, a ja sam malo vise pragmatican i ne bih mogao da se zaljubim u nekoga ko je str8![]()
No posle tog prvog puta (koji se brzo završio), nekako sam to razgraničio u glavi i str8-ere uopšte ne posmatram na taj, romantično-seksualan način![]()
Originally posted by KgCS3Tako, samo ženski pol.Originally posted by Mageja sam upravo to i zeleo da kazem, potpuno identicna prica.
meni se samo jednom desilo da se zaljubim u str8-era i to samo zato što sam mislio da je gay, pošto je to bio prvi dečko koji mi se svideo (tada sam skontao da sam gay).
No posle tog prvog puta (koji se brzo završio), nekako sam to razgraničio u glavi i str8-ere uopšte ne posmatram na taj, romantično-seksualan način![]()
ja tek sad sa neke distance shvatam da sam bio zaljubljen, a u tom trenutku nisam ni bio svestan toga da sam gay ...
Originally posted by KgCS3Ja se sećam da sam se jednom "tukao" sa tim dečkom iz zajebancije pošto smo se obojica bavili borilačkim veštinama. U svakom slučaju, uspeo je da me savlada i pribije uz pod i ja sam tada ostio meni nešto sasvim novo hahahaOriginally posted by Mageja sam upravo to i zeleo da kazem, potpuno identicna prica.Originally posted by KgCS3meni se samo jednom desilo da se zaljubim u str8-era i to samo zato što sam mislio da je gay, pošto je to bio prvi dečko koji mi se svideo (tada sam skontao da sam gay).
ja tek sad sa neke distance shvatam da sam bio zaljubljen, a u tom trenutku nisam ni bio svestan toga da sam gay ...
Originally posted by Sunce
Tisina je bela, a bela je skup svih boja.
Originally posted by Beautiful NightmareZnaci KORPA
Voleo nisam, ali jesam bio zaljubljen...
Da stvar bude gora, mislim da sam josh uvek...![]()
Originally posted by Magea ja da mi je odnos sa pomenutim bio netupicno blizak, i sto je najgore ja i dan danas mislim da je on gay - jer nikad ga nisam video sa devojkom (sem iz njegovih prica) a eto znamo se od srednjeOriginally posted by KgCS3Ja se sećam da sam se jednom "tukao" sa tim dečkom iz zajebancije pošto smo se obojica bavili borilačkim veštinama. U svakom slučaju, uspeo je da me savlada i pribije uz pod i ja sam tada ostio meni nešto sasvim novo hahahaOriginally posted by Mageja sam upravo to i zeleo da kazem, potpuno identicna prica.Originally posted by KgCS3meni se samo jednom desilo da se zaljubim u str8-era i to samo zato što sam mislio da je gay, pošto je to bio prvi dečko koji mi se svideo (tada sam skontao da sam gay).
ja tek sad sa neke distance shvatam da sam bio zaljubljen, a u tom trenutku nisam ni bio svestan toga da sam gay ...![]()
Skroz sam se napalio i u trenutku mi je bilo jasno da sam gay![]()
Originally posted by KgCS3Ja sam za ovog mog siguran da je gay, samo što on toga još nije svestanOriginally posted by Magea ja da mi je odnos sa pomenutim bio netupicno blizak, i sto je najgore ja i dan danas mislim da je on gay - jer nikad ga nisam video sa devojkom (sem iz njegovih prica) a eto znamo se od srednjeOriginally posted by KgCS3Ja se sećam da sam se jednom "tukao" sa tim dečkom iz zajebancije pošto smo se obojica bavili borilačkim veštinama. U svakom slučaju, uspeo je da me savlada i pribije uz pod i ja sam tada ostio meni nešto sasvim novo hahahaOriginally posted by Mageja sam upravo to i zeleo da kazem, potpuno identicna prica.Originally posted by KgCS3meni se samo jednom desilo da se zaljubim u str8-era i to samo zato što sam mislio da je gay, pošto je to bio prvi dečko koji mi se svideo (tada sam skontao da sam gay).
ja tek sad sa neke distance shvatam da sam bio zaljubljen, a u tom trenutku nisam ni bio svestan toga da sam gay ...![]()
Skroz sam se napalio i u trenutku mi je bilo jasno da sam gay![]()
![]()
Originally posted by vracar.beogradEh...Originally posted by Beautiful NightmareZnaci KORPA
Originally posted by Beautiful NightmareTo uglavnom tako ide...Originally posted by vracar.beogradEh...Originally posted by Beautiful NightmareZnaci KORPA
Nije korpa, nego kad je ON zeleo da budemo zajedno, ja nisam hteo, e sad kad ja hocu, ON je u vezi...
![]()
Originally posted by KgCS3Originally posted by Mage
No... više me uopšte ne interesuje jer je rekao nešto što nikako nije trebao![]()
nemoj da si iskljuciv, nikad se ne znaDela govore vise od reci
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!