Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Ako je on smor - smor je, nemoj da ga menjas. Samo sebe mozes da promenis! :)

MMM, 2 godine, kakav post, pa to ni monasi nemaju. Odmah da nadjes nekoga sa buketom plavih zastavica.
Korisnikov avatar
By Sutekh
nije hteo da krene jer nije poznavao tog lika kod koga smo isli. nisam ga ni ja poznavao, na tu kontu sam ga i namolio :)
Korisnikov avatar
By m..
Au ko ce sad o tome razmisljati.

Evo cega se setim onako usput, a da nije bas standardna varijanta:

1. kad zavije zvaku u staniol iz cigareta pre nego sto je baci u pikslu (to radi is adasnja devojka i ona pre nje, meni je to znak obzirnosti prema svetu u kome se zivi).

2. kad vidi nesto i prokomentarise, a ja skontam da i te kako ima smisla za humor.

e jbg, moram u nzs na sastanak, pisem vise kasnije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Au ko ce sad o tome razmisljati.

Evo cega se setim onako usput, a da nije bas standardna varijanta:

1. kad zavije zvaku u staniol iz cigareta pre nego sto je baci u pikslu (to radi is adasnja devojka i ona pre nje, meni je to znak obzirnosti prema svetu u kome se zivi).

2. kad vidi nesto i prokomentarise, a ja skontam da i te kako ima smisla za humor.

e jbg, moram u nzs na sastanak, pisem vise kasnije.
E-bravo za to! Za zvaku!

Ja ne podnosim kada to ljudi ne urade. Brate, konobarisanje je krvav posao (ako ga radis kako treba) i jos treba tu da neko odlepljuje zvaku. Bljak. Ali bas bljak. I skroz sam u fazonu da to i naglas primetim kad neko negde to uradi. I uglavnom vade zvake i motaju. Mislim....I give them the look :lol:

Setila sam se jos neceg
-kad pokaze inicijativu sta mozemo da radimo i gde. Ne nikako onaj agresivni fazon"e idemo BAS TU I TAKO " ali da ima neke predloge.
-kada me otprati na bus/taksi whateva
-kada me gleda u oci dok pricamo. Ono plafon/stolica/cipele gledam fazon mogu da skapiram kod stidljivih osoba,kojima je frka. Ali u principu mi smeta, jer cu loviti celo vece ko izbezumljena eye contact i delovacu kao psihoticar :lol:
-kad se zacrveni. Jao kako padam na ljude koji umeju da se zacrvene. Mozda jer ja ne umem (vidno). Raspilavim se kao tenkre kad to vidim :meda:
Korisnikov avatar
By m..
e da, ja umrem od srece kad ne treba ja da smisljam bas uvek dje cemo (to me izludjuje). do sad me niko puskom nije terao gde mi se ne ide.

jao meni je bilo preslatko na prvom dejtu sa jednom cicom, sva je bila kul i opustena, al je popuslila paklu ipo, tu sam odma znala da ce biti drugog dejta pa makar celo vece pricala o cistama i masovnoj grobnici, kakav opustajuci momenat (pogotovu sto je cica borderlajn introvert).

jako volim kad ljudi umeju da razgovaraju, otvaraju teme i tako to. par puta su mi uletale te cice s kojima sam imala osecaj da cu morati da ih vucem za rucicu kroz celu stvar. volim da vidim inicijativu.

takodje volim da vidim da je neko opusten a ne da zvera okolo ko bi mogao da je zatekne na gay dateu.

i kad ostavi baksis.

i kad se smeje.

ma svi znakovi da si tu sa nekom otvrenom, opustenom, psihicki stabilnom (da ne kazem normalnom), easygoing, zabavnom osobom. i da je ta osoba svesna svog okruzenja i happy sa svojim mestom u njemu.
Korisnikov avatar
By Sutekh
jedna... ultra.... mega.... sega... sony.....play....station....3....ogromna....plava....zastavica... je ta...

sto mogu da budem ono sto jesam pored njega. po prvi put u zivotu ja zaista mogu da podelim svoja najdublja razmisljanja sa nekim ko je dovoljno inteligentan i ostrouman da ih razume na pravi nacin.

sto mozemo da pricamo satima i da se ne smorimo. a to i cinimo

je ta sto razmisljamo na identican nacin.

ja prosto ne mogu da verujem da takva osoba postoji i da je slobodna.
By ...Sitnicava...
Plava zastavica je kad nije osuđivački nastrojena.

To ne podnosim.

:sudija:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sutekh
jedna... ultra.... mega.... sega... sony.....play....station....3....ogromna....plava....zastavica... je ta...

sto mogu da budem ono sto jesam pored njega. po prvi put u zivotu ja zaista mogu da podelim svoja najdublja razmisljanja sa nekim ko je dovoljno inteligentan i ostrouman da ih razume na pravi nacin.

sto mozemo da pricamo satima i da se ne smorimo. a to i cinimo

je ta sto razmisljamo na identican nacin.

ja prosto ne mogu da verujem da takva osoba postoji i da je slobodna.
Postoji jedna (ne)pateticna poruka -o ljubavi, koja kaze:

Volim te ne samo zbog onoga sto jesi, nego i zbog toga sto sam kada sam sa tobom.

Volim te ne samo zbog onoga sto si postigao, nego i zbog toga sta cinis od mene.

Ima jos, ali ovo je dovoljno.
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Sunce,
ono sto si napisao nije pateticno uopste :)
Korisnikov avatar
By Mage
Kada je neko prijatan i opušten :) To mi je najveća plava zastavica

Ne volim kada me neko kritički analizira i traži mi mane i prednosti (kalkuliše) itd.
Korisnikov avatar
By Mage
Da i ono što me obara sa nogu je kada me neko intenzivno sluša i istinski ga zanima ono što pričam. Mrzim kada pričam sa nekim ko samo klima glavom i teleći bleji u mene :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...

Plava zastavica je kad nije osuđivački nastrojena.

To ne podnosim.

:sudija:
Bravo sistah' :up: !!!

To je bas mejdzor plava zastavichetina!

Eto, ja recimo znam, da Sitnicava nish ne bi osudila kada bi joj ja pricala o mojoj zainteresovanosti za tabue :D Jel da da da :) ?

Rekoh da dignem temu, stalno su crvene zastavice ispred plavih :giggle:

Razmisljam da li mi se skoro desila plava zastavica...hmmm....Recimo kada joj vidis u ocima da te bukvalno "pije" koliko si joj privlacna :blush: a opet to radi na skroz kjut stidljiv nacin :D
By ...Sitnicava...
Hys, ma, ja se već pitam postoje li za mene tabui, a iskreno, ni to ne valja, tako da očekujte da počnem da pljujem po incestu, ja, incest aktivistkinja. :lol:

I sad mi ne padaju na pamet neke krupne plave zastavice, a ne sećam se ni o kojima sam pisala. :glupan:

...

Lepo je da se ne da lako, da je dostojanstvena, a da je sve to potkrepljeno kvalitetom, da nije odmah slatkorečiva. I tako.
Korisnikov avatar
By elektron84
Mene bi cudilo da Sitna uopste ima crvene zastavice :smeh:

Plave zastavice iskacu kada krene prica pa shvatim da se slazemo na mnogim poljima. Uh kako to ume da bude lep osecaj.
Jos ako pritom ima divne plave oci... :drama:
By ...Sitnicava...
Plava zastavica je kada vidim da me gleda, a ne sluša, već vidim da mi luta po očima sa onim prelepim latentnim smeškom, a totalno nesvesna svog izraza lica. :sweet:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ae da ne ponavljam puno, ovo mi jeste vrlo bitno
- kad razgovor teče tako da se i ne primeti koliko je vremena prošlo
- kad se smejemo onako grohotom na sav glas pa nas boledu stomaci
- kad zaćutimo a ne bude neprijatno što ćutimo već mi dovoljno što ga samo gledam i imam neodoljivu želju da ga zagrlim
Korisnikov avatar
By Sunce
Volim kad u startu osecamo poverenje. :opatica: Biserka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!