Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by m..E-bravo za to! Za zvaku!
Au ko ce sad o tome razmisljati.
Evo cega se setim onako usput, a da nije bas standardna varijanta:
1. kad zavije zvaku u staniol iz cigareta pre nego sto je baci u pikslu (to radi is adasnja devojka i ona pre nje, meni je to znak obzirnosti prema svetu u kome se zivi).
2. kad vidi nesto i prokomentarise, a ja skontam da i te kako ima smisla za humor.
e jbg, moram u nzs na sastanak, pisem vise kasnije.
Originally posted by SutekhPostoji jedna (ne)pateticna poruka -o ljubavi, koja kaze:
jedna... ultra.... mega.... sega... sony.....play....station....3....ogromna....plava....zastavica... je ta...
sto mogu da budem ono sto jesam pored njega. po prvi put u zivotu ja zaista mogu da podelim svoja najdublja razmisljanja sa nekim ko je dovoljno inteligentan i ostrouman da ih razume na pravi nacin.
sto mozemo da pricamo satima i da se ne smorimo. a to i cinimo
je ta sto razmisljamo na identican nacin.
ja prosto ne mogu da verujem da takva osoba postoji i da je slobodna.
Originally posted by ...Sitnicava...Ta sam..
Plava zastavica je kad nije osuđivački nastrojena.
To ne podnosim.
![]()
Originally posted by ...Sitnicava...Bravo sistah'
Plava zastavica je kad nije osuđivački nastrojena.
To ne podnosim.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!