Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
skinula sam ga prosle nedelje, a danas se setila da ga odgledam - odlican film :)

eo, skidam moon :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By Tot
The Visit

rezija: Bernhard Wicki

uloge: Ingrid Bergman, Anthony Quinn

Odličan!
Korisnikov avatar
By Tot
Save me

Slika

Vrlo dobar
By Orion
Slika Slika Slika

Homecoming

Ovo je relativno noviji triler po sistemu filmova Fatal Attraction/Obssessed, govori o devojci Shelby (Misch Barton) koja ne može da preboli svoju prvu ljubav, dečka iz srednje škole, koji sada studira u drugom gradu. Vikend kada se u njihovom rodnom gradu organizuje 'homecoming' doček, on dolazi sa novom devojkom i tada Shelby pokušava na sve načine da ga 'vrati'.
Na stranu što je uvek zanimljivo gledati filmove ovog tipa (bar meni) ovaj se uopšte ne razlikuje od milion drugih sa istom temom. Jedina prednost je možda Mischa Barton koju je bilo...interesantno i simpatično gledati kako pokušava da odigra ulogu ovog tipa. Dobar za ubijanje vremena.

The Echo

Prošlogodišnji rimejk nešto starijeg japansko-kineskog horora je priča o Bobby-u, zatvoreniku koji nakon puštanja na slobodu odlazi u staru gradu u kojoj je živela njegova majka pre nego što je misteriozno umrla. Tamo saznaje od suseda da je njegova majka čula glasove i da je većina verovala da je luda pošto su joj se priviđale stvari i ljudi kojih zapravo nema. U početku Bobby ne veruje u te priče ali polako i sam postaje svedok istih.
Meni se jako svideo na stranu što ima taj neki....šmek kao i filmovi tipa The Grudge/Dark Water i mnogi drugi filmovi iz te 'rimejk' kategorije. Bez obzira na to, ovaj mi je možda i jedan od interesantnijih i bolje odrađenih filmova tog tipa pa ga preporučujem ljubiteljima ovog žanra.

The Hills Run Red

Grupa filmofila i fanova horor žanra počinje snimanje dokumentarca o jako starom horor filmu ''The Hills Run Red'' koji je misteriozno nestao iste godine kad je i snimljen a svi koji su ga videli ili učestvovali su navodno mrtvi ili niko ne može da ih pronađe. Kada saznaju da je jedna od glumica, ujedno i ćerka režisera filma, živa i da radi kao striptizeta u jednom baru, pronalaze je i zajedno sa njom pokušavaju da razreše misteriju.
Razočarah se nakon gledanja ovog filma. Toliko dugo su ga najavljivali brojni horor sajtovi i reklamirali ga a na kraju se ispostavilo da je film ispod proseka. Priča je slaba i ne drži pažnju a glumačka postava nije nešto preterano 'poznata' ili dovoljno dobra da kompezuje druge nedostatke. Slobodno preskočiti.
Korisnikov avatar
By castor
Seoski ucitelj, fina drama.
Transsiberian, pristojan triler.
Water, indijski film. Drama. Sjajan.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Gledao Bruna po drugi put, i opet bi :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dzi
sinoc gledali "Edit i ja" , po meni bruka kako su ga odradili :) , bravo :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Pre par dana ponovo "Malenu" ....i

"Laf u srcu". Ne postoji osoba na Zemlji koja moze vise da me zasmeje od Milene Dravic. Koprcao sam se na fotelji, udarao rukama po kolenima, bacao jastuke. Na najmanji pokret, na najbezazleniju rec. Volim je najvise na svetu! :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
...ok, sad cu da te muvam.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Azdaja
martyrs je bas krvav...

zigoloU, aj preporuci neki dobar france horor :)
Inside (À l'intérieur),Sheitan (Satan) ,Frontier (Frontiers)-odlicni filmovi.Krvavi:D
Korisnikov avatar
By Tot
Prayers for Bobby

Odličan! Preporučujem.

Slika
By жњ
"9"

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0472033/

Ova postapokaliptična cyberpunk (steampunk??) antiutopija bi se trebala dopasti onima koji imaju sklonosti ka Bartonovskoj estetici i dečjem sadržaju upakovanom u tamnu i hororičnu atmosferu, stilu koji gaji Tim, ali koji to ipak čini malo bezobraznije... hrabro, vešto i otvoreno koketirajući sa crnim humorom, što njegove filmove čini beskrajno zanimljivim, a što ovom filmu, potpisanom njegovim imenom (producent), ipak - nedostaje!!
Korisnikov avatar
By Tungi
Odgledah Nekromantik,nemacki film Jorga Buttgereita...Kao klinac sam zazirao ,a donosio iz video kluba.Nikad mi se nije dalo odgledati do kraja.Ipak ga ne preporucujem,uostalom stoji i upozorenje na pocetku filma.

Slika
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Tungi
Originally posted by Azdaja
martyrs je bas krvav...

zigoloU, aj preporuci neki dobar france horor :)
Inside (À l'intérieur),Sheitan (Satan) ,Frontier (Frontiers)-odlicni filmovi.Krvavi:D

inside sam gledala pre par meseci - friki

sheitan je ludaja

skidam frontier :D

fala tangO :lol:

:kiss:

ON poslednje :hmm: heroje 2 sezonu :wow:
Korisnikov avatar
By Tungi
Frontier mi je nekako i najbolji,mada bih ti preporucio i Delikatessen;)

On:

Navukoh se na nemacke horrore:)Schramm,Jorga Buttgereita

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
Public enemies.
iako su ga mnogi popljuvali, meni se svideo. gluma je fantastična. Johnie Depp je odličan, kao i uvek, a Marion Cotillard još bolja. :hail2:

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Definitely, Maybe
http://www.imdb.com/media/rm2394460160/tt0832266

Zanimljiva romanticna drama, sa simpaticnim Rajanom Rejnoldsom u glavnoj ulozi. Film je uspeo da me rasplace i posto su me prekidali mnogo puta tokom gledanja filma, skoro 4h, koliko sam ga gledala sam bila uplakana.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by armor.for.sleep
Hey, super ti je nick! Slusala sam ih ranije.. :D
Anyways, u vezi filmova koje si preporucio, htedoh samo da kazem da sam upravo danas "otkrila" ovu Jessicu Stroup iz Homecoming-a, priznajem da je simpaticna.. A Jesse-ja Bradforda sam danas gledala u filmu Eulogy, koji preporucujem ljudima da pogledaju.. :D Mnogo simpatican film, obozavam ga..

http://www.imdb.com/title/tt0349416/

Slika
By Orion
Originally posted by tamanoir
Originally posted by armor.for.sleep
Hey, super ti je nick! Slusala sam ih ranije.. :D
Anyways, u vezi filmova koje si preporucio, htedoh samo da kazem da sam upravo danas "otkrila" ovu Jessicu Stroup iz Homecoming-a, priznajem da je simpaticna..
off:

Hehe...znao sam da ih ti znaš. ^^

Jessica je slatka. Ja sam je osim ovog filma gledao još samo u par epizoda ''90210'' ali bilo je suviše trash da bih nastavio da pratim. :)

on:

Nisam ovih dana ama baš ništa gledao. Sutra cu da update-ujem. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Mondo Weirdo aka Virgin on the edge

Slika
Korisnikov avatar
By Li
Little Ashes

Slika

Odlican je!
By Rewind
Grey Gardens (2009)
Remake kultnog dokumentarca iz 1975.

Šarmantno izvedeno i vizuelno vrlo dopadljivo, uz povremene blistave glumačke momente (Drew Barrymore NAJZAD dobija ulogu). Premda će oni koji su upoznati sa originalom verovatno imati štošta da zamere - ponešto s pravom, naročito kada je u pitanju scenario - sumnjam da će čak i oni moći da poreknu izvesne kvalitete ove verzije.
Korisnikov avatar
By Srklet
the dark knight 7/10
gledao sam ga sada po drugi put i bio mi je bolje. no i dalje nedovoljno dobar na dostigne razinu "batman returns". jednostavno nedostaje vise kadrova poput onoiga kada joker pobjegne iz zatvora u policijskom auto, izbaci glavu kroz prozor i pusta da mu kosa vijori na vjetru. taj je kadar trebao trajati pola minute najmanje, a ne tri sekunde.

adventureland 8,5/10
odlican film o tome kako je biti mlad, a biti star. :D
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!