Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja nema sta da se stavljam u njenu situaciju, bio sam u njenoj situaciji. Jos uvek sam u toj situaciji, i da, borice se, pa makar je to ubilo, cak i ako zna da to nece dati rezultate.
Korisnikov avatar
By Winter
Pa mako ja sam rekla da treba razgovarati otvoreno...neće se boriti ako joj Azdaja ne ostavi mesta za borbu, tj ako ne bude dvosmislena, i ne ostavi ni mrvu prostora za evenutalno 'mozda, ipak, nekad'
Korisnikov avatar
By maka
@ Strix

Zao mi je sto to cujem. Ne mogu sebe da zamislim.. Mislim da bi me to ubilo. Shit.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ona bi dala sve, njeno sve...huh...ne bi o tome sad...

necu s njom nista, ali necu da je povredim...

idem spavati :)

mali :kiss: :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by maka
@ Strix

Zao mi je sto to cujem. Ne mogu sebe da zamislim.. Mislim da bi me to ubilo. Shit.
And the worst thing is I'm aware it will newer happen, but still...

Kad sam stoka. :sigh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Hvala. :obraz:

Zato i kazem. Budi brutalna. Patice, mozda te i mrzeti, ali ce bar shvatiti da nema nade, i s vremenom, produziti dalje. A ako je pametna, shvatice i da to cinis za njeno dobro.

Naravno, ne daje ni to uvek rezultate. :ziviprimer:
Korisnikov avatar
By Azdaja
e, kad bi bilo tako lako - biti brutalna...pfffff

kako god bilo, ne zelim sad da je uznemirim, sta god ja napisla vi ne znate pola price :lol:

nema veze:)
Korisnikov avatar
By Winter
ma koliko je istina povredila...trebas je reci....ali vidim ja da se tebi to i ne govori, jer si hranis ego.......bed Azdaja, bed :misli:
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Winter
ma koliko je istina povredila...trebas je reci....ali vidim ja da se tebi to i ne govori, jer si hranis ego.......bed Azdaja, bed :misli:

ma da,hrani si ego. :smeh:

ne moze da joj kaze jer joj je ova draga i jer su se volele i jer joj nije bilo ko,aman!
Korisnikov avatar
By Azdaja
znas sta je bzvze, sto vi znate pola price, a pola ne...

nema u ovome ego manijaka i tih nebuloza...

pitanje je u prvom postu, a ostalo je za forumski zivalj neeeeeee bitnooo:)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Sve je bitno, ali ipak... na tebi je da odlucis sta ces.
Korisnikov avatar
By Azdaja
odlucila, pitanje je kako nezno pregurati sve to...
Korisnikov avatar
By Winter
aman, ona se trudi i trudi jer se nada, a nada se jer joj ti dajes nadu...nema tu neke filozofije.....ne zajebaji curu vise...eto :tuc:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ajde, ako nemate nista pametno reci, lepo odleprsajte...nije u trash zoni pa da se zajebavamo...ok?
Korisnikov avatar
By Winter
nezno za nju ili za tebe da se ne osecas lose jer si nekog otkacila...njoj nece biti dobro bez obzira kako ti s njom prekinula, jer ona ne zeli prekid
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Winter
aman, ona se trudi i trudi jer se nada, a nada se jer joj ti dajes nadu...nema tu neke filozofije.....ne zajebaji curu vise...eto :tuc:
Winter ti ovo sve pises da mene nerviras?! jel da?

AMAN,ne daje joj nadu. Procitaj sve postove.
Korisnikov avatar
By Winter
pa onda nek se ne javlja, nek ne odgovara na sms...nek ne ide na pice...pricam iz svog iskustva........znaci totalni prekid komunikacije dok je ne prodje..a posle par meseci mozete eventualno da budete u nekom fendli odnosu....i mako dete , nisam ja ovde tebe radi....wake up....:snob:
Korisnikov avatar
By Blady
Jesam, ali sam mislila da cu se mozda pomiriti sa nekim stvarima, zato sto su postojale stvari i koje su mi bile ok... medjutim... to se nije desile, kao i nas odnos sto se sjebao... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa pusti je da se toliko trudi, ako joj je do toga već toliko stalo.
Ako njoj godi da ti ugađa i obigrava oko tebe, što bi joj kvarila volju, a i tebi može da prija.
Kad pretera, reci joj da je preterala, kad nećeš da ideš na kaficu, a ona i dalje navaljuje, reci joj da definitivno nećeš i da te zove drugi dan i tako...
Pre ili kasnije, ili će njoj dosaditi da se toliko cima, ili ćete se možda i navići jedna na drugu, pa iz toga ispadne i nešto ozbiljno.
Nikad se ne zna.
:kissass:
Korisnikov avatar
By alfhild
Originally posted by Azdaja
naslov nema veze sa temom, tj skoro :D

da li ste nekad bili sa osobom sa KOJIM znate da ne mozete biti, a ta osoba se trudi kao andjelak oko vas?
znate da ne ide to i NECETE, ali se trudi...

nije bitan ovaj razlog zasto NE, pitanje je jasno...

fala lepo na odgovorima :)

Pocetkom ove godine.
S tim sto mi je kao prijatelj dosta znacila I sto nisam imala srca da je povredim.
Ne volim da zavlacim ikoga, te sam joj na samom pocetku rekla da veza nije moguca, sto ona naravno nije prihvatila. Navodno sam se ja "istripovala" kako me ona uopste ne privlaci.
Vuklo se to, dovodila me je do ludila, svako moje NE je pretvaralo njenu zelju u fanatizam.
Vise se i ne secam na koje sam sve nacine pokusala da joj objasnim da ne mogu biti s njom, al’ svaka njena reakcija na to me je "cepala" iznutra.
Mogla sam da je povredim, da joj kazem svasta, ali ne bih mogla da zivim sa tim!
Zato je ona mene povredila, uslovljavala me je prijateljstvom koje mi je jako znacilo.
I tako jednog dana, potpuno iznenada mi kaze da izbrisem njen broj i da joj se vise ne javljam, nikada. To sam i uradila, i zaista se vise nikad nije javila, ni ja njoj, niti sam je videla od tad.
Mislim da nema potrebe ovo dva puta da procitas da bi uvidela ko je ispao budala !!!
Korisnikov avatar
By Azdaja
zasto mislis da si ispala budala?

dobila si ono sto si zelela, na neki nacin...;)
Korisnikov avatar
By alfhild
Nisam zelela da izgubim prijatelja!
Korisnikov avatar
By Azdaja
razumem te...ali, razumi i ti nju - verovatno nije mogla da se zadovolji samo s tim prijatelj :)

znas onu staru "nikad ne znas sta imas dok to ne izgubis" ;)
Korisnikov avatar
By Dzi
ma, procitah s brda s dola temu\...pa ono ne znam kaj bih odg. ali bas ne znam..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!