Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li vam se nekada desilo da se u vas zaljubi,
nazovi to "str8" devojka, jer ona sebe smatra
str8 devojkom...

... da budete u vezi, da nije problem ni ljubljenje, ni mazenje,
ni bilo sta drugo, osim seksa?

Ovo nije bas tako retka pojava, pa me zanima sta vi mislite o tome?
Korisnikov avatar
By Oziris
Nije mi se desilo... Desilo mi se da sam ja jednom davno bila str8 devojka, nazovimo to tako :lol: i da sam se zaljubila u jos jednu istu takvu, ali nam ni seks nije bio problem, sto me je dovelo ovde gde jesam sad! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Andjelika
str8 devojkom...

Jeste. S tim sto ni seks, uslovno receno, nije problem. Uslovno, jer, zaboga, postoji gotovo DOGOVORENO vreme za seks. Znaci taj cin se desava, uz malo srece, otprilike jednom u mesec dana. I u njemu postoje razni ,,hendikepi", to jest ,,zabrane" neprimerene prosecnom lezbejskom seksualnom cinu. Nista od jezika, hocu da kazem. To je, kako kapiram, neka strejterska fora. Strejt devojke manje ili uopste ne uzivaju u oralnom seksu.
Eto, to mi se desava, da.

reci, draga, sta te muci? :cigareta: :smejeseodmuke:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by Orlando the Lady
str8 devojkom...

Jeste. S tim sto ni seks, uslovno receno, nije problem. Uslovno, jer, zaboga, postoji gotovo DOGOVORENO vreme za seks. Znaci taj cin se desava, uz malo srece, otprilike jednom u mesec dana. I u njemu postoje razni ,,hendikepi", to jest ,,zabrane" neprimerene prosecnom lezbejskom seksualnom cinu. Nista od jezika, hocu da kazem. To je, kako kapiram, neka strejterska fora. Strejt devojke manje ili uopste ne uzivaju u oralnom seksu.

Ti si bre L E G E N D A!!!
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Orlando the Lady[/qurl]
Strejt devojke manje ili uopste ne uzivaju u oralnom seksu.
Lazu te.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by svejedno
Lazu te.
Vise po polovine mojih drugarica sa kojima sam se dotakla teme seksa se tako izjasnjavaju po poianju :jezik: .
Ne znam sta im je.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica

... samo se ti smej... i ugasi tu cigaretu! Duvanski dim ubija!

U ovom slucaju ni jezik nije problem... Termini su slicni, ako ne i isti,
ali je jednosmerna radnja...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
desava mi se. da.

te sto je sa njima samo ljubljenje i mazenje, mi mahom za vise nisu ni zanimljive.
ove sto imaju "potencijal" ;) , njih "sacekam"

a sto se tice "jednosmerne" radnje...bude tako na pocetku. posle se stvari razvijaju na dva moguca nacina:
1. ja se smorim posle par puta, jer bi to bilo to
2. ona se zainteresuje sama od sebe da se aktivira
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno
Lazu te.
Pa da. Mozda su takve njene drugarice, ali nijedna moja strejt drugarica nema takav stav prema OS. Bas ga volU :D

striktli ot, zaista nemam iskustva. Zene sa kojima spavam nisu prosle pored strejt.
Ali mi ovo Hlevdijino deluje nekako logicno.
Korisnikov avatar
By enna
Originally posted by Oziris
Nije mi se desilo... Desilo mi se da sam ja jednom davno bila str8 devojka, nazovimo to tako :lol: i da sam se zaljubila u jos jednu istu takvu, ali nam ni seks nije bio problem, sto me je dovelo ovde gde jesam sad! :roflmao:

To se i meni desilo!Na zalost jako sam ruzno postupila prema toj devojci jer iako mi je bilo lepo sa njom nisam bila dovoljno jaka da priznam sebi i pobegla sam..postepeno sam se distancirala od nje,mada je bilo zajebano jer smo bile na istim vezbama u istoj grupi na faxu..Dugo vremena je proslo od te nase vezice i posto vreme leci sve,neke situacije su nas ponovo spojile tako da smo se povremeno vidjale i cule ali potpuno drugarski nikada ne pomenuvsi sta se to nekad desilo..ona sada istice kako je str8(samo ne znam sto se vecito muva sa tipovima a ni jednom se nije kresnula:D) a ja sam se opredelila za devojke..
Korisnikov avatar
By Azdaja
str8 devojkom...

da

nije nam ni sex bio problem...

veza KO veza, bila sam sa dve "str8" devojke u vezi, prva veza je trajala 2,5god, a druga 9 meseci sa razvlacenjem lol

:kgcs3:
Korisnikov avatar
By Winter
i lezba odmah misli da je u vezi čim se s nekim povata :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Originally posted by SabotagE
str8 devojkom...

Ti si bre L E G E N D A!!!

haha SLAZEM SE!:klap:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Nije mi se desilo, ali da jeste mislim da bi bilo ovako:

Originally posted by hlaefdige

ove sto imaju "potencijal" ;) , njih "sacekam"

a sto se tice "jednosmerne" radnje...bude tako na pocetku. posle se stvari razvijaju na dva moguca nacina:
1. ja se smorim posle par puta, jer bi to bilo to
2. ona se zainteresuje sama od sebe da se aktivira
Korisnikov avatar
By Das Ich
hm pa...nije cak ni sex problem koliko ta potreba da stalno komentarise tipove i pominje kako nije lezbejka jer ne moze da se nosi sa tim...smor
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja stvarno mislim da te zene nikako nisu str8...
ali imaju problem sa licnom percepcijom sebe,
i autohomofobijom ili kako god...

To sto si napisala komentarisanje tipova, jeste smor,
ali mislim da to rade na silu...

Stvarno ne mogu da skapiram da neko ko je str8, str8,
ima seks sa devojkom.... samo obrnite situaciju, i ona
stara prica da li bi spavale sa tipom....

naravno da ne, osim ako niste bi...

Tako da ja mislim da te zene nisu str8... a vi me opovrgnite..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja mislim da one o tome treba da misle ;)

a ti samo da klimas glavom i uzivas koliko mozes

(u slucaju da se tu niko ne povredjuje, jel)
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Das Ich
hm pa...nije cak ni sex problem koliko ta potreba da stalno komentarise tipove i pominje kako nije lezbejka jer ne moze da se nosi sa tim...smor

glupost na kub...kao kad si BI, a tvoja lez devojka stalno komentarice ribe i prebacuje ti zastooo nisi cista lezba....

obicno omasim temu, aliiii, ovde je tema veza sa str8 devojkom, jel? :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam imala sex sa strejt devojkom (doduse u nekoj kombinaciji od nas 4), posle nisam mogla hodat, tako da ne praktikujem. jbg preferiram bisexualne.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Originally posted by hlaefdige
ja mislim da one o tome treba da misle ;)

a ti samo da klimas glavom i uzivas koliko mozes

(u slucaju da se tu niko ne povredjuje, jel)
Slazem se skroz...

... ali ako ti je to te neke bas stalo, onda vredi malo pogurati
ceo proces ? Zar ne? :)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja stvarno mislim da te zene nikako nisu str8...
ali imaju problem sa licnom percepcijom sebe,
i autohomofobijom ili kako god...

To sto si napisala komentarisanje tipova, jeste smor,
ali mislim da to rade na silu...

Stvarno ne mogu da skapiram da neko ko je str8, str8,
ima seks sa devojkom.... samo obrnite situaciju, i ona
stara prica da li bi spavale sa tipom....

naravno da ne, osim ako niste bi...

Tako da ja mislim da te zene nisu str8... a vi me opovrgnite..
Pa da ali kad su bile neke ankete ispostavljalo se da je veliki broj ljudi spavao/la sa suprotnim polom bar nekad a sada se izjasnjavaju kao gayevi/lezbejke. Mislim da seksualnost nije uvek kod svih osoba tako cvrsta, narocito se odnosi na zene. Pa kako postoje osobe koje su uvek znale da su strejt ili gay tako postoji citav jedan raspon ljudi ciji zivot nije bio tako jasno opredeljen ili su kroz zivot tek dosli do jasne opredeljenosti. Te osobe sigurno ne mogu biti na kraju tog raspona, znaci nisu strejt iskljucivo ali mogle bi biti strejt sa izvesnom sklonoscu i ka zenama, bicurious tako nesto... Ili mozda moze biti da su samo nasle odgovarajucu osobu, neki izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Npr secam se postova jednog korisnika u ljubavnom forumu koji je govorio da mu je decko strejt :giggle: to je zato sto ga pre njega nije privlacio nijedan muskarac, a i dok su u vezi ako gleda nekog gleda zene. Ni taj opet slucaj ne moze biti cisto strejt, ali opet mislim da su to neke bi osobe sa malom sklonoscu ka sopstvenom polu koja ce se ispoljiti onda bas kad se pojavi neka savrsena osoba istog pola. A u ovom primeru inace meni je "sumnjivo" sto seks ne funkcionise, po meni to je bas "merilo" gde se pouzdanije odredjuje orijentacija. Npr znam vise gayeva koji mogu da osete i intelektualnu i emotivnu i estetsku privlacnost, cak i da se zaljube u zenu, ali kad dodje do kreveta - katastrofa. I onda se definisu kao gayevi. Rekla bih da ovo moze biti taj slucaj samo u suprotnom pravcu. U svakom slucaju mislim da je na kraju jedino sama osoba merodavna da kaze sta je ona sama, i da je to jedino bitno. Pretpostavimo da je i biseksualka pa i lezbejka cak, ali ako je zacrtala da ce zivot provesti kao strejt, samo ce povredjivati ljude oko sebe. I mozda se onda u toj vezi gde sve funckionise sem seksa moze dogovoriti da veza bude bez seksa, mozda slobodna veza sa drugim osobama i tome slicno... Ukoliko to moze tako lepo da funkcionise, a ukoliko nema nista sem frustracije onde zna se - raskid...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!