Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Aj javite gde ima, jako me zanima da probam te egzoticne ukuse :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mislim da je kod ovakvih proizvoda koncept "spajanja nespojivog" zanimljiviji potroshachu nego shto je sam ukus neshto narochito interesantan... Shto opet ne znachi da ne bih voleo da probam ovakvo neshto...
Korisnikov avatar
By starky
ima na Bulevaru u onoj radnji cokolade...blizu crkve Sv.Marka...

meni je ukus stvarno savrsen...iako zvuci kao spoj nespojivog,vrlo je "spojiv"...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Lindt-ovu sam video u Merkatoru, a Dorina ima manje-više svuda da se nađe. u Neuhausu (na Bulevaru) ima još gomila drugih ukusa, samo je skupo. sada imaju radnje širom BG-a.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by starky
meni je ukus stvarno savrsen...iako zvuci kao spoj nespojivog,vrlo je "spojiv"...
Pa, naravno... da je nespojiv ljudi to ne bi ni jeli... Ono shto sam hteo reci je da je ljudima interesantna chinjenica da kombinacija dve namirnice za koje chovek pomisli da su nespojivene, zapravo ima skladan ukus... To je ljudima u ovoj prichi interesantnije nego shto chokolada zaista ima neki spektakularan ukus...
Korisnikov avatar
By Frey
Znam da ih ima u Super Veru. Ali tako nemam želju to da probam.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Tamo sam probala kombinaciju sa karijem i pomorandzom i trenutno postala ovisnik. :drama:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Dzelajza Rouz
Tamo sam probala kombinaciju sa karijem i pomorandzom i trenutno postala ovisnik. :drama:
ijao...bolje da ne probam...:mljac:
Korisnikov avatar
By Adenim
Prvi put sam dobio da probam kombinaciju crne cokolade i ljute paprike zelju kada sam gledao film Cokolada sa Zulijet Binos i Dzoni Depom. I probao mozda godinu i po kasnije. :) Meni se jako dopada.
By Simor
Originally posted by Adenim
Prvi put sam dobio da probam kombinaciju crne cokolade i ljute paprike zelju kada sam gledao film Cokolada sa Zulijet Binos i Dzoni Depom.
Isto. :) Jel' to ona scena kada Juliette Binoche daje toplu čokoladu posutu ljutom papričicom Judi Dench, a ova se prvo mrgodi da bi onda pokazala znake ushićenja?

Moje čuko ukusa nije naviklo na takvo šta, ali je bilo zanimljivo probati.
Korisnikov avatar
By Val
Probala. Ali, ne hvala! Ni jedna od tih "egzotichnih" kreacija mi ne "odgovara". :bljak:
Korisnikov avatar
By Rei
jezhim se od same pomisli na ovo

to je blasfemija! :tuc:
Korisnikov avatar
By horus.
mahom sve gorke cokolade obozavam... :bale:
pogotovo sa cilijem... :hyper:
da ih manje volim, imao bih vise novca u novcaniku, jer dosta trosim na ove cokolade... ali svakako vredi... :yes:
Korisnikov avatar
By djo
obožavam sve te egzotične kombinacije - poslednja koju sam probao je lindt sa lavandom ;)

ali video sam nešto što nikad neću probati - lindt sa morskom solju - što je mnogo mnogo je :)
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by djo
obožavam sve te egzotične kombinacije - poslednja koju sam probao je lindt sa lavandom ;)

ali video sam nešto što nikad neću probati - lindt sa morskom solju - što je mnogo mnogo je :)
:wtf:

ja to moram da probam...ne mogu ni da zamislim...
Korisnikov avatar
By Val
Znachi ne verujem! Il´ se preseravate il´sam ja jedina kojoj se ove "kreacije" gade?! :shok:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Val
Znachi ne verujem! Il´ se preseravate il´sam ja jedina kojoj se ove "kreacije" gade?! :shok:
meni je sa paprikom savrsena...

:nokti:
Korisnikov avatar
By Val
Ima l´ neka sa Ava-prashkom, il´ Gladiola-ukusom? E, tu bih ja da probam. :lood:
Korisnikov avatar
By Berserker
**Daklem, vaša omiljena crna čokolada je... (?)**

Moje omiljene su Bambi čokoladice sa višnjom, malinom, pomorandžom i mentom...
Korisnikov avatar
By spliff
ne volem crnu chokoladu
ni belu
samo mlechna :mljac:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Nisam ljubitelj crnih cokolada,mada sam cula da su zdrave,narocito one sa preko 70% kakaoa.
Moj brat je letos iz Rusije doneo jednu sa 99%.Kao soc od kafe u kockicama.Fuj!A sto je najgore,uopste nema malo kalorija...
Korisnikov avatar
By Berserker
Crna čokolada jeste zdravija i koristi se za praline, one jelte fensi bombonjere...

Generalno crna čokoolada ima za nijansu manje ugljenigh hidrata od mlečne...

Primera radi, na 100g mlečne imaš 55g, a na 100g crne imaš oko 48g ugljenih hidrata.
Korisnikov avatar
By Burak
Crna čokolada za jelo i kuhanje, a proizvodi je Soko Štark.
Korisnikov avatar
By smaug
Crna cokolada s necim...no, no, no...oh, no.
Jedino vako:
Slika

ili Lindt mlecna sa pecenim lesnicima
:love:
Korisnikov avatar
By 2kune
Jal bajadera mlječna ili crna? Ili s lješnjacima? :predsednik:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by 2kune
Jal bajadera mlječna ili crna? Ili s lješnjacima? :predsednik:
Ako mislis na ovo:
Slika
to je sloj cokolade s ljesnjacima izmedju dva tanka sloja mljecne cokolade.
Dakle ni 'c' od crne cokolade.
Ako mislis na trontu ili na kolace to se cenim odje ne racuna al proveri kod autora teme.
Ako mislis na nesto cetvrto - explain yourself young man.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam jeo neku sa 80% kakaa ... imala je i komadiće nečega u sebi što je ličilo na suvo grožđe mada je ukus malo drugojačiji ... e ta mi je omiljena :( ... dobio sam je pre par godina i jeo samo tad jednom :( da ima ovde da se uzme, bez razmišljanja bih i 600-700 din dao za jednu stogramsku tablu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!