Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
AUUU hahahahha na to drugo necu odgovoriti... hahahha a sto se tice zwekija da ti pravo kazem nije mi izgledala bezopasno sreca pa bilo preko sms-a inace joooj zamalo da nastradam... :sveca: bas je bila jako besna... imala sam trip da ostaviim post na forumu gde si ti... heheh a sad gledam al ne pipam... i svi mirni hahhaahh:blenta::rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Blentavo savrsena...
AUUU hahahahha na to drugo necu odgovoriti... hahahha a sto se tice zwekija da ti pravo kazem nije mi izgledala bezopasno sreca pa bilo preko sms-a inace joooj zamalo da nastradam... :sveca: bas je bila jako besna... imala sam trip da ostaviim post na forumu gde si ti... heheh a sad gledam al ne pipam... i svi mirni hahhaahh:blenta: :rotflmao:
Drago mi je da se bar neko plasi od mene, sada s razlogom ili bez njega nije bitno, ali moji :misici: su tu presudili. :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Decaka.
Decaka.
Decaka.
Decaka.
Decaka.
Decaka.
Decaka.
Decaka.
Decaka.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By starky
decaka,stvarno ne znam sta bih sa zenskim detetom.

:eevil:
Korisnikov avatar
By Cvećka
Ja bih dve devojcice i decaka.... na troje koje bih rodila.... :beba:

Zelim veliku porodicu :apprentice:
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja bih najvise voleo da nabavim surogat majku nego da usvojim :)
Volim i decake i devojcice a kad bih birao verovatno bi bio decak.
Korisnikov avatar
By Brokeback
Prvo decaka, pa godinu dana posle devojcicu :-)
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Nekako sam uvek razmisljala o muskom detetu. Posto su oko mene uvek bila muska deca i fe-no-me-na-lno se slazem sa njima. Malo mi je teze zamisliti sta i kako bih sa devojcicom.
Ali zaista, zaista, na moja osecanja ni najmane ne bi uticao pol deteta.
Kada bi moglo i jedno i drugo, savrseno :)
Korisnikov avatar
By ManToy
Ako bih usvajao onda bi to bila devojcica. Ne bih usvajao decaka kako bih izbegao sve zlobne komentare koje bih ja trpeo a kada poraste verovatno i on.
A osim usvajanja... koliko je izvodljiva varijanta sa surogat majkom? Mene jer Riki Martin odusevio sa idejom. :D Ne znam koliko je to pravno gledano izvodljivo u Srbiji ali zvuci kao odlicna alternativa za nas decoljube (no pedo pliz).
Korisnikov avatar
By Brokeback
Originally posted by ManToy

Ako bih usvajao onda bi to bila devojcica. Ne bih usvajao decaka kako bih izbegao sve zlobne komentare koje bih ja trpeo a kada poraste verovatno i on.
A osim usvajanja... koliko je izvodljiva varijanta sa surogat majkom? Mene jer Riki Martin odusevio sa idejom. :D Ne znam koliko je to pravno gledano izvodljivo u Srbiji ali zvuci kao odlicna alternativa za nas decoljube (no pedo pliz).
Slazem se sa tobom!
Ja bih najradije imao decu preko surogat majke.
Ali u Srbiji jos uvek nije legalizovana surogat majka, tj njena usluga..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!