Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by DeleteOriginally posted by AzdajaIz moje perspektive, to je sasvim ok. Svidjala mi se 17 godina starija osoba. I ko zna sta bi tu bilo da smo oboje bili single.
a riba od 27 sa zenom od 45?![]()
Originally posted by Winterkoliko je moralno? pa moralno je. mislim, sto bi tu bilo nemoralno?
koliko je moralno i kakav je čiji poriv.....tj. iz kog razloga svaka od te dve osobe stupa u jedan takav odnos?
Kakva su iskustva pojedinaca, koliko jedna takva veza (ako je veza) može da traje, koliko koji od partnera može da profitira (napreduje ili nazaduje, ma na koji način)? Da li se radi o jednostavnom nedostatku zadovoljavajućeg potencijalnog partnera u svojo nekoj uzrasnoj dobi (do plus-minus 4-5), ili potrebi da se pošto-poto bude sa nekim ? Da li biste i sami bili u takvom jednom odnosu ?? Šta biste ili šta ste očekivali od takvog odnosa?....i tako još nekih pitanja na ovu temu....pa molim lepo...izvolte...
koliko je moralno tj da li starija osoba ispada neka vrsta licemera prema mladjoj, i šta mlađa osoba u takvoj jednoj situaciji u stvari očekuje od te starije?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!