Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Originally posted by Carmilla
DJ Nemo,svaka cast.Super slike.
prva je prevelika ali je necu smanjivati jer bas mocno izgleda :D ovo su mi jedni od boljih mada mi sada nista vise ne pada na pamet JBG :)
By SUNNY B
e pa konacno da je neko ukapirao sta volim. nekada davno na ovom forumu sam napisala da u nekoj dalekoj sustini svog bica nemam neki preterano odredjeni tip devojke, vec da me pale devojke i zene "zmajevi", tj one koje jebu kevu i psihicki i fizicki. slazem se sa izborom carmilla, osim par nekih, ali recimo kate beckinsale u underworldu mi je vrh, kao i mila jovovic u vecini svojih uloga, trinity iz matrixa i sl. obrni-okreni, kod mene se izgleda sve svodi na fizicke sposobnosti i dobro sibanje. sad mi je sinulo zasto ne volim njanjave devojke. :dance:
Korisnikov avatar
By someone
haha :D zato se mnogi (citaj ja) loze na Angelinu,na stranu izlged,ali one uloge super (sexy) hrabre zene u Tomb Rider-u uhhh :D
Korisnikov avatar
By Carmilla
Originally posted by SUNNY GIRL
e pa konacno da je neko ukapirao sta volim. nekada davno na ovom forumu sam napisala da u nekoj dalekoj sustini svog bica nemam neki preterano odredjeni tip devojke, vec da me pale devojke i zene "zmajevi", tj one koje jebu kevu i psihicki i fizicki. slazem se sa izborom carmilla, osim par nekih, ali recimo kate beckinsale u underworldu mi je vrh, kao i mila jovovic u vecini svojih uloga, trinity iz matrixa i sl. obrni-okreni, kod mene se izgleda sve svodi na fizicke sposobnosti i dobro sibanje. sad mi je sinulo zasto ne volim njanjave devojke. :dance:
Ja ne volim nikog ko je ''njanjav''.Ni muskarce ni zene.Bilo za vezu ili prijateljstvo.
Originally posted by someone
haha :D zato se mnogi (citaj ja) loze na Angelinu,na stranu izlged,ali one uloge super (sexy) hrabre zene u Tomb Rider-u uhhh
Angelina je savrsena. :hail: :hail: :hail:
Verovatno to ima veze i sa njenim ulogama,nisam razmisljala o tome do sada.
By J...
Svojevremeno sam gledala ovu seriju samo zbog nje.

''

Offtopic:

Ja ne volim nikog ko je ''njanjav''.Ni muskarce ni zene.Bilo za vezu ili prijateljstvo.
Mene obicno spopadne zastitnicki osecaj prema "njanjavim". :meda:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by someone
haha :D zato se mnogi (citaj ja) loze na Angelinu,na stranu izlged,ali one uloge super (sexy) hrabre zene u Tomb Rider-u uhhh
Angelina je savrsena. :hail: :hail: :hail:
Verovatno to ima veze i sa njenim ulogama,nisam razmisljala o tome do sada.
ja jesam jer mene ne pokrece nechiji izgled vec nechije ponashanje. Angelina jeste lepa ,i recicu za nju kao i za svaku lepu zenu da su lepe,ostavice neki utisak na mene ali ce to brzo proci.Ali kada vidim kako se ta osoba ponasha,kako razmishlja,i ako me to odushevi,e onda sam na 7. nebu :D Znachi izgled mi skoro nishta ne znachi ako me ne pokrene ono shto skriva iznutra :) Do dushe ja ne znam kako se ona STVARNO ponasha,mogla sam samo chitati neke njene intervjue,ali sad kad govorim o njenim ulogama,bash je Tomb Rider doprineo da je zavolim,kasnije i uloge u drugim filmovima.
Korisnikov avatar
By someone
da :P extra film i extra uloga,samo tuzan kraj,zashto je morala da umreee :(
Korisnikov avatar
By someone
pa jeste ali opet... shmrc.... :P shalim se he :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!