Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Ni u kakvim...Bilo-proshlo-ne ponovilo se....Oh Boze ne zanm zasto mi je posle svakog sexa muka,pa okrecem glavu da ne vidim nagotu (kao u Boji noci) "obuci se brzo,brzo...dok ne upalim svetlo....I taaaako...Sretnem neke na ulici,pa okrenem glavu,ili me jadnog spopadnu,shatro mogli smo se malo "zabavati",kao da mi iz ociju qu shiba,pa se sazale.....Bed:cigareta:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Ne zeli da budemo projatelji .... ili ono ... ili nista...:tepih:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
" Jer nikad pepeo, ne gori ponovo, ZA MENE GOTOVO JE ZNAJ - GOTOVO" - ko razume, shvatice... :)
Korisnikov avatar
By Hys.
U odlicnim. Bar sa onima koji se rodno tako izjasnjavaju. Bas sam veceras pricala sa jednim koga mnogo volim.

A bio men.....

Nja.
Korisnikov avatar
By Loni
Sa onima, koji su mene ostavili odlično komuniciram. U obrnutom slučaju nije tako.
Dvojica ostavljenih nisu mi pozitivno odgovorila na prijatesljtvo ni na fb.

Očigledno ja bolje podnosim poraz nego drugi. Eto.
Korisnikov avatar
By hefestion
u nikakvim, ne zanima me ni dali su zivi ili mrtvi. ne zato sto sam ja neki baksus, vec zato sto su vecina njih bili skotovi...ja sam imao tu nesrecu da uvek budem sa pogresnim. Kako vreme sve vise prolazi , pitam se da li je uopste moguca ljubav izmedju dva momka, s obzirom na moje lose iskustvo
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Swanheart
sa njima super...a sa bivsim devojkama...smajli sve govori :avalon: samo sam sa jednom u super odnosima.
:peace: To sam jaaaaa........ :balerina:

Pa sta znam. Ovaj jedan je poslednji put kada sam ga videla vitlao polunag po ,,Apartmanu".
Korisnikov avatar
By SabotagE
Sa nekim se tako slucajno sretnem pa malo popricamo,sa nekima razmenim sms jednom u mesec dana.To su u pitanju momci.

A devojke,ako se uopste u ovoj temi odgovara i za to,sa vecinom ne komuniciram. :D
Korisnikov avatar
By zachary85
Ja se družim sa dva bivša momka, i to samo iz razloga , jer nisu ispali kreteni kada smo raskinuli i jer mi je prijatno u njihovom društvu. Ali daleko od toga da mi se još uvek sviđaju.
A oni koji nisu imali hrabrosti da raskinu sa mnom oči u oči ili na neki drugi glup ili kukavički način, ne zaslužuju ni da im ase javim na ulici. Toliko od mene :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne znam dal sam odgovorio ovde..

sa dvojicom sam pokushao da ostanem u okej odnosima, ali oni nisu zheleli.

u buducje mi necje biti stalo.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sa svim svojim ex devojkama sam u ok odnosima, sa nekima sam bas dobra, sa nekim se pozdravim, popircam kada se sretnemo, neke su mi draze vise neke manje..

NE znam KAKO mozete da se gadite na svoje bivse i pljujete po njima? Ne pljujete vi po njima,nego po sebi, sami ste ih birali.. :hmm:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Sa svima sam u 'korektnim' odnosima - kad se sretnemo u gradu, ne okrecemo glave, ne izbegavamo se, zastanemo, ispricamo se, konstatujemo kako obavezno moramo da se vidimo na nekoj kafi da se k'o ljudi ispricamo, a obojica znamo da od te kafe nema nista. I tako u krug :roll:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Zwezdica
NE znam KAKO mozete da se gadite na svoje bivse i pljujete po njima? Ne pljujete vi po njima,nego po sebi, sami ste ih birali.. :hmm:
E to ni meni nikad nije bilo najjasnije, mislim, mogli smo jedan drugom da guramo jezik do krajnika, a posle ne mozemo da se makar javimo na ulici...Bzvz
By Kragi
Originally posted by coka
Apsolutno nemamo nikakav kontakt :sveca:
Blago tebi :smeh:
Originally posted by *deni*
Pa, desavalo mi se da me zovu i da mi se ispovedaju kako, eto uprkos svim mojim navodnim manama, nisu uspeli da nadju boljeg od mene.
Patetika, aaaaaaaaaaa baca mi se pegla. Ja recimo to ne mogu da trpim :D

Originally posted by Dina
I mene - uopste me ne zanimaju, niti se bavim njima. Kad se sretnemo ispricamo se, sa svima sam ostala u korektnim odnosima ali se ne druzimo, niti zudim za tim sretanjem sa njima.
Upravo :up: Vidimo se nekad na MSN-u, popricamo ili se sretnemo slucajno i to je to. :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ok_decko
Originally posted by Zwezdica
E to ni meni nikad nije bilo najjasnije, mislim, mogli smo jedan drugom da guramo jezik do krajnika, a posle ne mozemo da se makar javimo na ulici...Bzvz
:up:
Korisnikov avatar
By Nuriel
u patoloskim...sa svima

uglavnom ko ce kome vise da naudi pod parolom :"posle mene potop"
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nikada nisam bila u vezi sa muškarcem.

Jedini sa kojim sam, kao, imala nešto značajnije je umro pre nešto više od godinu dana.
A i nismo bili u bog zna kako dobrim odnosima poslednjih godina.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Dzelajza Rouz
Nikada nisam bila u vezi sa muškarcem.

Jedini sa kojim sam, kao, imala nešto značajnije je umro pre nešto više od godinu dana.
A i nismo bili u bog zna kako dobrim odnosima poslednjih godina.
Mozes da odgovoris i na pitanje: U kakvim si odnosima sa bivsim devojkama, slobodno, ne daj se ogranicivati.. :yes:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nemam ni bivše devojke.

Samo neka "muhanja" i jedan tragikomično propali odnos sa početa lezbejske karijere, za koji sam samo ja verovala da može da bude veza.

Veza u kojoj sam trenutno mi je prva u životu. :shok: :)

Ali sa svim ženama sa kojima sam imala neke kraće epizode sam u pristojnim odnosima.
Ne družimo se baš, ali se uvek pozdravimo kad se sretnemo.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisi imala veze? Auuu.. Ja sam kontala da si ti neka Kazanovica.. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam.

A za ulazak u ovu trenutnu mi je bila potrebna priprema od nekih po godine. :lol:
Korisnikov avatar
By istok
Do pre par minuta sam bio u "Yahoo" odnosima sa prabivsim. Sada ga metnuh na ignore. :jutro:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
um.. ili su super (kao jurimo se) ili ih nema uopće (kao leave me alone).
Korisnikov avatar
By Mage
Sa prvim dečkom sam ostao u dobrim odnosima i družili smo se neko vreme dok on nije otišao u Sloveniju... posle smo se baš retko viđali, jedino što se ponekad čujemo preko msn-a. Sa ostala 2 bivša nisam u kontaktu, mada se ponekad zapitam da li su živi i da li su dobro. Jbg. ipak su mi značili nešto u životu iako nije uspelo među nama...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Uglavnom sam sa svima ostao u dobrim odnosima-jer su i raskidi uglavnom bili normalni, bez nekih skandala, prevara, intriga i drama koji znaju biti ooo tako tipicni za gay veze :drama:

Sa nekima sam ostao u bas extra dobrim odnosima, jednostavno nam je i dalje stalo jednom do drugoga ali ne vise na taj neki ljubavni nego na neki normalan drugarski nacin....i bude mi uvek drago zbog toga....bude mi drago da znam da su ok i bude mi drago kada se sretnemo :)

Mada mogao bih ja i drugaciji da budem :evil: ali jednostavno dosada nisam imao potrebe-valjda znam da izaberem prave momke to jest da budale od*ebem u startu :D
Korisnikov avatar
By hefestion
treba biti kulturan i lepo vaspitan, ali ne prema svima. Ja pre neki dan sasvim slucajno u jednom malom gradicu sretnem svog bivseg dragog, moju bivsu veliku ljubav. Iako nije zasluzio ni da prodjem pored njega, ipak sam se pozdravio i pozvao ga na pice. Posle podne je svim gay tetkama javio kako sam ga jurio. zato triput meri a jednom seci
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!